قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۳/۱۲

توافق رئال مادرید با کوناته در صورت انتخاب پرز به عنوان رئیس رئال مادرید

ابراهیما کوناته در صورتی به رئال مادرید خواهد پیوست که فلورنتینو پرز در انتخابات بعدی ریاست باشگاه پیروز شود.
 توافق رئال مادرید با کوناته در صورت انتخاب پرز به عنوان رئیس رئال مادرید



۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

چرا رئال مادرید را به لیورپول و پی‌اس‌جی ترجیح دادم؟

به گزارش ایلنا، مدیران آربی‌لایپزیش از مواضع خود کوتاه نیامدند و کار کاملاً درستی انجام دادند. پس از یک فصل موفق در آلمان (۱۳ گل و ۱۰ پاس گل در ۳۶ بازی در تمامی رقابت‌ها)، ارزش یان دیومانده (۱۹ ساله) در بازار نقل‌وانتقالات سر به فلک کشید. انگلیسی‌های لیورپول تلاش کردند انتقال او را به کرانه مرسیساید نهایی کنند، اما قرمزها خیلی زود با خواسته‌های مالی سنگین آربی‌لایپزیش مواجه شدند. لاپیزیش با فروش جواهر خود موافق بود، اما نه به هر قیمتی.

دیومانده در اوج رویاپردازی

آلمانی‌ها بیش از ۱۰۰ میلیون یورو طلب می‌کردند؛ مبلغی بسیار سنگین برای بازیکنی کم‌تجربه که تنها یک فصل در بوندس‌لیگا حضور داشته است. اما در نهایت لیورپول پذیرفت که دسته چک خود را بیرون بکشد. با این حال، اوضاع برای قرمزها پیچیده‌تر شد. لایپزیش همچنان زیاده‌خواهی می‌کرد و پاری‌سن‌ژرمن نیز وارد کارزار شد. قهرمان دو دوره اخیر اروپا حتی به عنوان برنده نهایی این معامله معرفی می‌شد و انتقال تقریباً تمام‌شده به نظر می‌رسید. سپس یک چرخش و شگفتی جدید رخ داد.

لایپزیش بیش از ۱۲۰ میلیون یورو برای دیومانده درخواست کرد و پی‌اس‌جی در نهایت میز را ترک کرد و تسلیم شد. پاریسی‌ها دیگر نمی‌خواستند هزینه‌های بی‌منطق برای بازیکنی بدون سابقه درخشان انجام دهند و به مذاکرات پایان دادند.

این اتفاق یک فرصت طلایی برای رئال مادرید بود که در میان غافلگیری همگان، تصمیم گرفت با پرداخت ۱۴۰ میلیون یورو (با احتساب پاداش‌ها) روی دست همه بلند شود و کار را تمام کند. یک بمب واقعی، چرا که لوس بلانکوس به شکلی غیرمنتظره گران‌ترین بازیکن تاریخ خود را جذب کرد. ژوزه مورینیو نیز اعتراف کرد که این ستاره ساحل‌عاجی در برنامه‌های اولیه او قرار نداشته است. در شرایطی که رئال مادرید فصل جدید لالیگا را در زمین اسپانیول آغاز می‌کند، دیومانده یکی از جذابیت‌های جدید لیگ اسپانیا خواهد بود. این بازیکن ساحل‌عاجی در گفتگو با رسانه «اسپورتس‌تی‌وی» سکوتش را شکسته تا به بررسی این حضور غافلگیرکننده در مادرید بپردازد.

حاضرم برای مورینیو بمیرم

او در این باره گفت: «مثل یک رویا بود، چرا که باشگاهی بزرگ‌تر از رئال مادرید وجود ندارد. می‌دانید، وقتی رئال مادرید سراغ شما می‌آید و می‌گوید "ما تو را می‌خواهیم"، دقیقاً مانند یک رویاست. من دیگر خوابم نمی‌برد و نمیتوانستم آن را باور کنم. امروز اینجا هستم، فوق‌العاده خوشحالم و به این موضوع افتخار می‌کنم. من ابتدا با مدیر باشگاه، جونی (کالافات) و سپس البته با سرمربی (مورینیو) صحبت کردم. غافلگیر شدم چون او فرانسوی صحبت می‌کرد! فکر می‌کنم ساعت پنج صبح در پرتغال بود که مرا از خواب بیدار کرد تا با هم صحبت کنیم. او به من گفت این یک موضوع مهم است و من هم پاسخ دادم: "چرا که نه؟" اینجا رئال مادرید است و وقتی رئال مادرید با شما تماس می‌گیرد، نمی‌توانید بگوئید نه. به او گفتم: "اگر می‌خواهی بیایم، معلوم است که می‌آیم." او یک دوست و یک رئیس است. به من گفت: "تو بخشی از تیم من هستی و حالا اینجایی، پس من خوشحالم." من هم پاسخ دادم: "من هم خوشحالم که بخشی از تیم شما هستم و می‌خواهم با شما کار کنم، چون این بهترین باشگاه جهان است." او شخصیت بسیار قوی‌ای دارد که البته برای ما چیز خوبی است؛ چرا که گاهی اوقات وقتی جوان هستید، تمرکزتان را از دست می‌دهید. فکر می‌کنم او مربی مناسبی برای من است تا به عنوان یک بازیکن جوان به پیشرفت ادامه دهم.»

او سپس توضیح داد که این ماجراجویی در جمع مادریدی‌ها را مدیون لطف الهی می‌داند: «فکر می‌کنم کار خدا بود. کار خدا بود چون من اعتقاد زیادی به خدا دارم و یک افریقایی هستم؛ در آفریقا مردم به خدا باور دارند و من شخصاً ایمان زیادی دارم. چه تصادف عجیبی، چرا که اولین بازی حرفه‌ای من برابر رئال مادرید بود و امروز برای رئال مادرید بازی می‌کنم. پس همان‌طور که گفتم، از بودن در اینجا خوشحالم. فقط می‌خواهم از فوتبال بازی کردن لذت ببرم، چون این تنها کاری است که بلد هستم انجام دهم. می‌خواهم هر روز از بازی با توپ لذت ببرم. من پیراهنم را با امباپه عوض کرده بودم و امروز ما در یک مکان و کنار هم هستیم. این دیوانه‌کننده و باورنکردنی است! اگر برای مورینیو بازی می‌کنید، معلوم است که حاضرید هر کاری برای او انجام دهید. شما شخصیت او و اینکه چگونه آدمی است را می‌شناسید. همه حاضرند هر کاری برای او بکنند. ما حاضریم برای او بمیریم.» پیام او به واضح‌ترین شکل ممکن منتقل شد؛ حالا وقت درخشش در زمین مسابقه است. انتهای پیام/


۲۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

واکنش آربلوا به رویارویی باژابی آلونسو

پایگاه خبری فوتبالی - دو سرمربی‌ای که فصل گذشته هر دو روی نیمکت رئال مادرید نشستند، حالا در لیگ برتر انگلیس باید برای نخستین بار مقابل یکدیگر قرار بگیرند؛ ژابی آلونسو روی نیمکت چلسی و آلوارو آربلوا روی نیمکت فولام. آلونسو فصل گذشته هدایت رئال مادرید را آغاز کرد و پس از جدایی او، آربلوا هدایت تیم اول رئال را بر عهده گرفت. حالا این دو دوست قدیمی که سال‌ها در کنار یکدیگر بازی کرده‌اند، در لندن و در یک نبرد رسمی برابر هم قرار خواهند گرفت.

به گزارش فوتبالی، آلوارو آربلوا، سرمربی فولام، در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل چلسی در هفته نخست لیگ برتر انگلیس درباره رویارویی با ژابی آلونسو، سرمربی جدید آبی‌های لندن، صحبت کرد؛ مسابقه‌ای که برای این دو دوست قدیمی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار خواهد بود.

آربلوا درباره ارتباطش با آلونسو پیش از این مسابقه گفت: “چند روز پیش با او صحبت کردم. درباره فوتبال صحبت نکردیم، چون خانواده‌های ما قرار است به لندن بیایند و ما دوستان بسیار خوبی هستیم.”

سرمربی فولام ادامه داد: “اما دوشنبه شب، وقتی کنار خط قرار بگیریم، برای ۹۰ دقیقه بسیار نزدیک به یکدیگر خواهیم بود و هر کاری که بتوانیم برای باشگاه‌هایمان انجام می‌دهیم. می‌خواهیم بازی را ببریم. برای ۹۰ دقیقه، همان‌طور که خودش گفت، ما دیگر دوست نیستیم.”

آربلوا در ادامه تأکید کرد که مهم‌ترین موضوع برای او، موفقیت فولام در این مسابقه است: “این مهم‌ترین چیز است. ما می‌خواهیم این بازی را ببریم. اگر مقابل چلسی پیروز شویم، این نتیجه برای ما بسیار مهم خواهد بود. تنها چیزی که به آن فکر می‌کنم عملکرد تیم و آماده بودن برای مسابقه است. ما بسیار سخت کار می‌کنیم.”

ژابی آلونسو نیز پیش از این دیدار موضعی مشابه گرفته و گفته بود که اگرچه رابطه دوستانه‌ای با آربلوا دارد، اما به محض ورود به زمین مسابقه، گذشته و دوستی‌ها کنار گذاشته می‌شوند و هر دو مربی برای موفقیت باشگاه خودشان مبارزه خواهند کرد.

این دیدار از این جهت نیز جذاب است که هر دو مربی در گذشته ارتباط نزدیکی با رئال مادرید داشته‌اند و حالا در آغاز فصل جدید لیگ برتر باید در قامت سرمربیان دو تیم لندنی مقابل یکدیگر قرار بگیرند.


۲۹ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

مراسم معارفه مدافع جدید رئال مادرید انجام شد

پایگاه خبری فوتبالی - دنزل دومفریس به صورت رسمی به عنوان بازیکن جدید رئال مادرید معرفی شد و فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه، مراسم معارفه این مدافع هلندی را برگزار کرد. دومفریس پس از جدایی از اینتر، اکنون فصل جدیدی از دوران حرفه‌ای خود را در برنابئو آغاز خواهد کرد.

به گزارش فوتبالی، این مدافع هلندی با قراردادی تا سال ۲۰۳۰ به رئال مادرید پیوسته و قرار است یکی از گزینه‌های اصلی تیم در سمت راست خط دفاعی باشد. دومفریس در مراسم معارفه خود از حضور در رئال مادرید ابراز افتخار کرده و این انتقال را یکی از مهم‌ترین اتفاقات دوران حرفه‌ای خود دانسته است.

دومفریس پس از چند فصل موفق در اینتر راهی مادرید شده است؛ دوره‌ای که در آن به یکی از مدافعان کناری مهم فوتبال ایتالیا تبدیل شد و با توانایی هجومی بالا، قدرت بدنی و نفوذهای مداوم از سمت راست، نقش مهمی در موفقیت‌های این تیم داشت. او همچنین در لیگ قهرمانان اروپا نمایش‌های قابل توجهی ارائه کرد و به‌خصوص در دیدارهای حساس برابر بارسلونا توانایی‌های خود را نشان داد.

حضور دومفریس در رئال مادرید بخشی از برنامه فلورنتینو پرز برای بازسازی ترکیب تیم محسوب می‌شود. رئال مادرید پس از دو فصل بدون کسب جام بزرگ، در تابستان تغییرات قابل توجهی در ترکیب خود ایجاد کرده و با بازگشت ژوزه مورینیو به نیمکت، قصد دارد دوباره به سطح اول فوتبال اروپا بازگردد.

دومفریس در رئال مادرید برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی باید با ترنت الکساندر آرنولد رقابت کند، اما توانایی بازی به عنوان مدافع راست و بال راست می‌تواند گزینه‌های تاکتیکی بیشتری در اختیار مورینیو قرار دهد.




 رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رونمایی از جنگنده نسل ششم چین در نمایشگاه هوایی ژوهای ؛ تحولی فراتر از تصور

نمایشگاه هوایی چین امسال سی‌امین سالگرد تاسیس خود را جشن می‌گیرد. این نمایش در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی هوایی ژوهای برگزار می‌شود.

 بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند در ژاپن معافیت می‌خواهد!

این احتمال وجود دارد که دروازه‌بان تیم ملی ایران راهی تیم امید شود تا در مسابقات آسیایی ناگویا به میدان برود.

 دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

دختران والیبالیست ایران تاریخ‌ساز شدند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

باشگاه الوحده: محمد قربانی در آستانه جدایی است/ رقم فسخ ۱.۱ میلیون دلار است

باشگاه الوحده امارات اعلام کرد که محمد قربانی در آستانه جدایی از این تیم است.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.