قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۳/۱۶

اذعان رسانه عبری به وضعیت پیچیده‌تر اسرائیل نسبت به دهه ۱۹۸۰

فارس/یک روزنامه صهیونیستی اذعان کرد، اسرائیل امروز در وضعیتی شکننده و چند برابر پیچیده‌تر از دهه ۱۹۸۰ قرار دارد. روزنامه «یدیعوت آحارونوت» اذعان کرد که اعلام «اشغال قلعه بوفور (شقیف)» در جنوب لبنان طی مقطع اخیر، در واقع تلاشی برای القای پیروزی در یک نبردی ناکام در جبهه شمالی بوده است. این روزنامه گز
 اذعان رسانه عبری به وضعیت پیچیده‌تر اسرائیل نسبت به دهه ۱۹۸۰



۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر اسرائیل به غزه

به گزارش برنا، مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه را که به شهید و زخمی شدن غیرنظامیان منجر شده است، به‌شدت محکوم کردند.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، این سه کشور در این بیانیه نگرانی عمیق خود را نسبت به نقض‌های مستمر در نوار غزه ابراز و تأکید کردند: «تشدید حملات اسرائیل، تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را در مرحله‌ای حساس تضعیف می‌کند.»

در ادامه این بیانیه بر ضرورت اجرای تمامی تعهدات اسرائیل بر اساس توافق آتش‌بس در غزه تأکید شده است.

سه کشور مذکور همچنین بر ضرورت خودداری از هرگونه اقدامی که بتواند آتش‌بس در غزه را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

مصر، قطر و ترکیه همچنین با اشاره به پیامد‌های ویرانگر تجاوزات ادامه‌دار رژیم صهیونیستی در منطقه، بار دیگر از جامعه بین‌المللی و «شورای صلح» تحت رهبری دونالد ترامپ خواستند اقدامات لازم را برای تضمین پایبندی به آتش‌بس و اجرای قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت سازمان ملل انجام دهند.

این سه کشور همچنین خواستار اعمال فشار موثر و کارآمد برای جلوگیری از هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ها شدند.

انتهای پیام/


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

به گزارش برنا، محمد بن عبدالرحمان بن جاسم آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر امروز (پنجشنبه) پس از مذاکراتی در سطوح عالی‌رتبه در «العلمین» مصر اعلام کرد: ما خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم.

وی همچنین تأکید کرد که پیامد‌های جنگ علیه ایران نه‌تنها برای منطقه خلیج فارس، بلکه برای سایر نقاط جهان فاجعه‌بار بوده است.

آل ثانی اظهار داشت: «ما نیازمند این هستیم که وضعیت به شرایط پیش از جنگ بازگردد. ما هرگونه تهدید و مانع‌تراشی در این زمینه را محکوم می‌کنیم.»

وزیر خارجه قطر در پایان گفت که طرف‌های درگیر در منطقه نباید از طرف مقابل، باج‌خواهی کنند.

انتهای پیام/




 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
۲۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.

 روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد
۲۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از پرونده شکایتش علیه پژمان جمشیدی، فراتر از جزئیات یک پرونده قضایی، تصویری از دشواری مسیر شاکیان آزار جنسی در ایران ارائه می‌کند؛ از سرگردانی میان کلانتری و پزشکی قانونی تا حضور در دادگاهی که به گفته او، در آن احساس می‌کرد به جای شاکی، خودش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
۱۹ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.

 بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو
۱۹ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس اقدامات و دستاوردهای مدیریت شهری از گسترش خدمات ورزشی و رفاهی بانوان، تسهیل دسترسی شهروندان به ظرفیت‌های شهری و اجرای برنامه‌های حمایتی برای خانواده‌ها و اقشار نیازمند خبر داد.