قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

معاون وزیر مسکن: ۱۲ درصد اشتغال کشور در صنعت ساختمان است

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه ۱۲ درصد اشتغال کشور در صنعت ساختمان است، از تامین زمین برای ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکن کارگری خبر داد و گفت: با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علاوه بر حمایت از تامین مسکن کارگران، ساماندهی و ارتقای مهارت کارگران ساختمانی نیز در دستور کار قرار گرفته است.
 معاون وزیر مسکن: ۱۲ درصد اشتغال کشور در صنعت ساختمان است

به گزارش ایسنا، حبیب الله طاهرخانی - معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در همایش ملی مهارت و مراسم بدرقه تیم مهارتی کشورمان به مسابقات جهانی شانگهای که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، ۱۲ درصد اشتغال کشور را مربوط به صنعت ساختمان دانست و گفت: این صنعت مبتنی بر نیروی انسانی است و سهم این بخش از تولید ناخالص داخلی ۵ تا ۷ درصد است.

وی ادامه داد: نظام ورود به حرفه در حوزه مهندسی، نظام منسجمی دارد و ارتقای صلاحیت مهندسان که بخشی از صنعت ساختمان هستند بر این پایه استوار است ولی در بخش کارگران که به نوعی بار اصلی این صنعت را به دوش دارند، نظام منسجم حاکم نبوده است و امیدواریم با شکل‌گیری این مرکز و همکاری سازمان فنی‌وحرفه‌ای و نظام مهندسی بتوانیم چهارچوب منسجمی در این حوزه ترسیم کنیم.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: این دومین تفاهم نامه همکاری ما با وزارت کار بود و اولین دستاورد این اتفاق می تواند ارتقای کیفیت ساخت و ساز کشور باشد. کیفیت ساخت و ساز صرفا محدود به حوزه طراحی، تکنولوژی یا مصالح ساختمانی نیست و نیروی انسانی است که از ارکان اصلی تضمین کیفیت ساختمان است.

به گفته طاهرخانی، هرچه نیروی انسانی با صلاحیت و دارای مهارتهای متنوع و کنترل شده در بازار کار حضور داشته باشد، خروجی بهتری در صنعت ساختمان خواهیم داشت.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی گفت:وجهه دوم تفاهم نامه حمایت از حقوق و جایگاه کارگران ساختمانی خواهد بود و قطعا هویت خواهد داد، …





 بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازطراحی الگوی توسعه میدان نفتی سهراب با ملاحظات محیط زیستی

آرمان امروز : پس از صدور مجوز محیط‌ زیست طرح توسعه میدان نفتی سهراب، الگوی توسعه این میدان با هدف کاهش مداخلات در تالاب هورالعظیم بازطراحی شد. مهدی نجاریان، مجری طرح توسعه میدان نفتی سهراب گفت: با همکاری صنعت نفت و سازمان حفاظت محیط زیست، دریافت این مجوز زمینه‌ساز اجرای طرح توسعه این میدان مشترک [ ]

 مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.

 پرواز قیمت تتر تا مرز ۱۹۱ هزار تومان |‌ بیت‌کوین از قله ۷۸ هزار دلاری عقب نشست | بازار کریپتو در اوج ارزش بازار
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پرواز قیمت تتر تا مرز ۱۹۱ هزار تومان |‌ بیت‌کوین از قله ۷۸ هزار دلاری عقب نشست | بازار کریپتو در اوج ارزش بازار

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها امروز با نوسان سنگین دنبال شد؛ تتر از ۱۸۶ هزار تومان تا مرز ۱۹۱ هزار تومان جهش کرد و همزمان بیت‌کوین پس از صعود قدرتمند روزهای اخیر تا کانال ۷۸ هزار دلار، با افزایش فشار فروش به محدوده ۷۷ هزار دلار عقب نشست. در بازار جهانی نیز با وجود این اصلاح، ارزش کل بازار همچنان در محدوده ۲.۶ تریلیون دلار قرار دارد و شاخص ترس و طمع در محدوده طمع است.

 ما می‌خواهیم تویوتای ایران شویم!
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ما می‌خواهیم تویوتای ایران شویم!

نماینده صاحبان اکثریت سهام گروه صنعتی ایران‌خودرو با تأکید بر هدف‌گذاری این مجموعه برای تبدیل شدن به «تویوتای ایران» گفت دستیابی به این هدف یک رویای عجیب و غیرواقعی نیست و می‌توان در مدت کوتاهی به آن نزدیک شد.

 نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض فروش مسکونی‌ها در مناطق ادرای

دنیای‌ اقتصاد: متوسط قیمت پیشنهادی فروش هر مترمربع آپارتمان نوساز تا 10سال ساخت در مناطق 6 و 7 تهران به 167‌میلیون تومان به ازای هر مترمربع رسیده است. این داده بر اساس فایل‌های پیشنهادی فروش در سکوهای آنلاین استخراج شده و طبیعتا انتظار می‌رود که معاملات با چانه‌زنی و تخفیف در ارقام کمتری منعقد شوند.

 مسکو  و پکن مانع سناریوی تازه ترامپ علیه تهران می‌شوند؟
۱۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

مسکو و پکن مانع سناریوی تازه ترامپ علیه تهران می‌شوند؟

اکوایران: به باور تحلیل‌گران، مختل کردن روابط تجاری عمیق ایران با پکن و مسکو می‌تواند برای ایالات متحده دشوار باشد.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.