قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

یک مقام وزارت کشاورزی: جذب تسهیلات توسعه مکانیزاسیون کشاورزی تنها ۴ درصد است

قائم‌مقام مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با انتقاد از پایین بودن میزان جذب تسهیلات توسعه مکانیزاسیون در کشور گفت: با گذشت پنج ماه از سال، در حالی که باید به‌طور میانگین حدود یک‌سوم منابع مصوب جذب می‌شد، میزان جذب تسهیلات توسعه مکانیزاسیون در کشور تنها ۴ درصد است و این وضعیت نیازمند بررسی جدی و رفع موانع موجود در مسیر پرداخت تسهیلات است.
 یک مقام وزارت کشاورزی: جذب تسهیلات توسعه مکانیزاسیون کشاورزی تنها ۴ درصد است

رسول سلگی سه‌شنبه ششم مرداد در گردهمایی رؤسای ادارات امور فناوری‌های مکانیزه سراسر کشور در اراک اظهار کرد: آمارهای استخراج‌شده از سامانه سیتا نشان می‌دهد که میزان جذب منابع در بسیاری از استان‌ها با وضعیت مطلوب فاصله دارد و برخی استان‌ها نیز تاکنون موفق به جذب منابع اختصاص‌یافته نشده‌اند در حالی که با توجه به سپری شدن پنج ماه از سال، انتظار می‌رفت متناسب با گذشت زمان، حداقل حدود ۳۰ تا ۳۳ درصد از منابع مصوب جذب شده باشد.

وی با بیان اینکه میزان معرفی متقاضیان برای دریافت تسهیلات نسبت به منابع مصوب حدود ۴۰ درصد و نسبت به منابع تخصیص‌یافته ۳۴ درصد بوده است، گفت: در سطح معرفی نسبت به تخصیص، عملکرد قابل قبول‌تری مشاهده می‌شود و حتی میزان معرفی نسبت به منابع تخصیص‌یافته به حدود ۱۳۴ درصد رسیده است.

سلگی با اشاره به ظرفیت‌های قابل توجه باغبانی در استان‌های مختلف کشور گفت: استان‌هایی همچون آذربایجان غربی، خراسان رضوی، کرمان، آذربایجان شرقی، زنجان و یزد از ظرفیت‌های مهم باغبانی برخوردارند و باید متناسب با این ظرفیت‌ها، منابع و اعتبارات لازم برای توسعه مکانیزاسیون در اختیار این بخش قرار گیرد. همچنین استان‌هایی مانند البرز و تهران نیز با وجود ظرفیت‌های قابل توجه در حوزه باغبانی، نیازمند توجه ویژه برای توسعه مکانیزاسیون هستند.

وی با اشاره به تفاوت میزان جذب منابع در زیربخش باغبانی استان‌ها افزود: در برخی استان‌ها مانند آذربایجان غربی، تقریباً تمامی منابع اختصاص‌یافته به زیربخش باغبانی جذب شده است، اما در برخی دیگر از استان‌ها میزان جذب پایین‌تر است و در مواردی منابع جذب‌نشده به سایر بخش‌ها سوق پیدا می‌کند؛ در حالی که بخش باغبانی برای توسعه مکانیزاسیون نیازمند برخورداری از منابع پایدار و هدفمند است.

قائم‌مقام مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی درباره برنامه تسهیلات توسعه مکانیزاسیون در سال ۱۴۰۵ نیز گفت: با توجه به اینکه حدود ۷۰ درصد حجم تولیدات کشاورزی کشور در حوزه زراعت است، طبیعی است که سهم بیشتری از منابع به این بخش اختصاص یابد. در مجموع، از هشت همت منابع پیش‌بینی‌شده، حدود ۶ همت برای بخش‌های زراعت و باغبانی در نظر گرفته شده است.

سلگی ادامه داد: در برنامه امسال، حدود یک همت برای بخش باغبانی، ۵۰۰ میلیارد تومان …



 مصرف سالانه ۱۰.۵ میلیون تن گندم در واحد‌های خبازی
۹ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

مصرف سالانه ۱۰.۵ میلیون تن گندم در واحد‌های خبازی

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: براساس آمار سالانه ۱۰ تا ۱۰.۵ میلیون تن تن گندم در واحد‌های خبازی و یک تا ۱.۵ میلیون تن توسط صنف و صنعت مصرف می‌شود.



 هشدار ناترازی بنزین
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

هشدار ناترازی بنزین

آرمان امروز : مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت‌های تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، از افزایش ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز خبر داد، اما در عین حال نسبت به رشد افسارگسیخته مصرف و تبدیل ناترازی بنزین به [ ]

 مذاکرات تجاری کانادا و آمریکا شکست خورد / اجرایی شدن تعرفه‌های ۵۰ درصدی ترامپ
۱۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

مذاکرات تجاری کانادا و آمریکا شکست خورد / اجرایی شدن تعرفه‌های ۵۰ درصدی ترامپ

به گزارش ایرنا، نخست‌وزیر کانادا با رد شروط جدید دولت آمریکا در مذاکرات تجاری، دستور توقف مذاکرات با واشنگتن را صادر کرد. همزمان تعرفه‌های ۵۰ درصدی آمریکا بر...

 مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.

 خبر مهم برای خریداران خودروهای خارجی/ زمان و شرایط جدید خرید خودروهای وارداتی اعلام شد
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خبر مهم برای خریداران خودروهای خارجی/ زمان و شرایط جدید خرید خودروهای وارداتی اعلام شد

اقتصادنیوز: سامانه تخصیص خودروهای وارداتی از فردا یکشنبه یکم شهریور ماه به مدت چهار روز برای انتخاب چهار مدل خودرو فعال می شود.

 واریز سود به حساب ۵ میلیون سهامدار آغاز شد
۹ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریز سود به حساب ۵ میلیون سهامدار آغاز شد

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ در تازه‌ترین گزارش سپرده‌گذاری مرکزی، در هفته گذشته ۴۲ ناشر بورسی و فرابورسی در مجموع ۹ هزار و ۸۹۱ میلیارد و ۴۶۶ میلیون تومان سود...

 تغییر در واریز حقوق کارمندان دولت رسما تایید شد / افزایش حقوق در راه است؟
۱۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

تغییر در واریز حقوق کارمندان دولت رسما تایید شد / افزایش حقوق در راه است؟

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین: خبرها از تغییر نحوه پرداخت حقوق کارمندان حکایت دارد. سازمان اداری و استخدامی کشور در اقدامی تازه، «طرح پرداخت مستقیم حقوق کارکنان...



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.