قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

مدیرکل بهزیستی لرستان: بیش از ۶۰۰ مددجو از خدمات توانبخشی در منزل بهره‌مند هستند

مدیرکل بهزیستی لرستان با تأکید بر رویکرد خانواده‌محور در ارائه خدمات توانبخشی گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰۰ نفر از افراد دارای معلولیت، سالمندان و بیماران روانی مزمن در استان از خدمات تخصصی توانبخشی و مراقبتی در منزل بهره‌مند هستند؛ اقدامی که علاوه بر کاهش هزینه‌ها، موجب حفظ کرامت انسانی و تقویت نقش خانواده در فرآیند توانبخشی می‌شود.
 مدیرکل بهزیستی لرستان: بیش از ۶۰۰ مددجو از خدمات توانبخشی در منزل بهره‌مند هستند

همایون عمودی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سیاست سازمان بهزیستی در سال‌های اخیر حرکت از خدمات مرکزمحور به سمت خدمات جامعه‌محور و خانواده‌محور بوده است؛ چراکه حضور افراد دارای معلولیت در محیط خانواده، در بسیاری از موارد آثار مثبت‌تری نسبت به نگهداری در مراکز شبانه‌روزی دارد.

وی افزود: بر همین اساس، خدمات توانبخشی در منزل با هدف افزایش دسترسی جامعه هدف به خدمات تخصصی، کاهش مراجعات غیرضروری و حمایت از خانواده‌هایی که مسئولیت نگهداری از افراد دارای معلولیت را برعهده دارند، توسعه یافته است.

فعالیت ۱۲ مرکز ارائه‌دهنده خدمات در منزل

مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به مراکز فعال در این حوزه گفت: در حال حاضر ۱۱ مرکز ارائه خدمات توانبخشی و مراقبت در منزل، به ۴۷۴ نفر از افراد دارای معلولیت، سالمندان و بیماران روانی مزمن خدمات تخصصی ارائه می‌کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر این، یک مرکز تخصصی دیگر نیز در حوزه مراقبت در منزل فعال است که ۱۲۰ نفر از جامعه هدف را تحت پوشش دارد.

عمودی‌زاده افزود: در مجموع، بیش از ۵۹۰ نفر از این خدمات بهره‌مند هستند و تلاش می‌کنیم با توسعه این مراکز، افراد بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم.

ارائه خدمات تخصصی بدون نیاز به بستری

وی با بیان اینکه خدمات در منزل تنها به مراقبت‌های عمومی محدود نمی‌شود، اظهار کرد: تیم‌های تخصصی این مراکز با حضور در منزل مددجویان، خدماتی از جمله کاردرمانی، فیزیوتراپی، گفتاردرمانی، آموزش مهارت‌های زندگی، مشاوره، مددکاری اجتماعی، آموزش خانواده و پیگیری وضعیت جسمی و روانی افراد را ارائه می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی لرستان افزود: بسیاری از افراد دارای معلولیت یا سالمندان به دلیل شرایط جسمانی، امکان مراجعه مستمر به مراکز درمانی و توانبخشی را ندارند و ارائه خدمات در منزل، این مشکل را تا …





 وزیر علوم بر ضرورت توسعه تعاملات بین‌المللی دانشگاه‌ها تأکید کرد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

وزیر علوم بر ضرورت توسعه تعاملات بین‌المللی دانشگاه‌ها تأکید کرد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با هشدار نسبت به «خودتحریمی علمی» و کاهش تعاملات بین‌المللی، بر ضرورت توازن میان ملاحظات امنیتی و گسترش ارتباطات پژوهشی با جهان برای ارتقای جایگاه علمی کشور تأکید کرد.

 محسن رضایی: تکامل در راهبرددفاعی ایران اتفاق افتاده است
۱۲ دقیقه قبل / سایت تابناک

محسن رضایی: تکامل در راهبرددفاعی ایران اتفاق افتاده است

محسن رضایی تاکید کرد که تکامل در راهبردهای دفاعی ایران اتفاق افتاده است.

 تنگه را محکم بگیریم دروغ ترامپ جا نمی‌افتد
۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تنگه را محکم بگیریم دروغ ترامپ جا نمی‌افتد

آمریکا چرا درگیری نظامی را با ایران متوقف کرد؟ و چرا پس از آن، روزی نیست که ترامپ یا وزیران خزانه داری و انرژی او نگویند تنگه هرمز باز است و صادرات نفت در جریان است ؟

 گندوز: همین الان به ایران می‌آیم!
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گندوز: همین الان به ایران می‌آیم!

الکسیس گندوز در گفت‌وگویی اختصاصی با ورزش سه درباره دوران حضور خود در پرسپولیس صحبت کرد.

 پیام کمپین تازه ترامپ علیه ایران چیست؟ | آخرین خبر
۱ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

پیام کمپین تازه ترامپ علیه ایران چیست؟ | آخرین خبر

اکو ایران/متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست با توجه به اینکه تقریباً تمام بخش‌های انرژی، مالی و حمل و نقل ایران از قبل تحت پوشش تحریم‌های ایالات متحده قرار دارند، به نظر می‌رسد هدف ترامپ اعمال تحریم‌های ثانویه بر کشورهایی است که تمام روابط خود را با ایران

 رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
۳۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد

آزادکار وزن ۹۲ کیلوگرم ایران به مدال نقره رقابت های قهرمانی جوانان جهان بسنده کرد.



سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار
سایت اکونگار

سهم ۱۳درصدی صنعت ساختمان از بازار کار

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: صنعت ساختمان ۱۳ درصد بازار کار را به خود اختصاص داده است.
روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روایت عجیب از تخصیص ارز به مونتاژکاران | ۶.۵ میلیارد دلار برای ۴۳۰ هزار خودرو!

یک کارشناس خودرو با تأیید آمار باورکردنی تخصیص ۶.۵میلیارد دلار ارز به یک شرکت مونتاژکار طی ۵سال گفت: اگر همین ارز صرف واردات خودروی کامل می‌شد، نتیجه بهتری برای بازار و مصرف‌کننده داشت.
از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور
سایت اقتصاد ۲۴

از خاموشی دکل تا فیلترینگ؛ چه کسی اینترنت را کند کرده است؟ / بررسی اختلال سه اپراتور

از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می‌کند؛ تجربه‌ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، روشن و مسئولانه است | با چه پشتوانه منطقی و عقلانی، تصمیم زدن سه کشتی گرفته شد؟
سایت اقتصادنیوز

بلاتکلیفی کشور در مهم‌ترین بزنگاه تاریخی | مرعشی: چه کسی پاسخگوی از دست رفتن فرصت‌ها است؟ | مسئله امروز تصمیم‌گیری به‌موقع، …

اقتصادنیوز: مرعشی نوشت: کشوری که توانست در میدان جنگ مقاومت کند سپس از مسیر دیپلماسی به توافقی دست یابد که بخش عمده مفاد آن به‌نفع ایران بود نباید اجازه دهد، سرمایه و دستاوردی که در میدان و دیپلماسی به‌ دست آمده بر اثر تعلل و بلاتکلیفی در تصمیم‌گیری از دست برود.
مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ |  دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند
سایت اقتصادنیوز

مچ‌اندازی ارزی در امارات | آیا واشنگتن می‌تواند تهران را از طریق کشور همسایه کنترل کند؟ | دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته …

اقتصادنیوز:دبی امروز در نقطه‌ای قرار گرفته که منافع سه بازیگر بزرگ در آن به هم رسیده‌اند. آمریکا می‌خواهد مسیرهای مالی و تجاری ایران را محدود کند. ایران به دنبال حفظ دسترسی خود به تجارت و منابع ارزی است. امارات نیز می‌خواهد هم فشار واشنگتن را مدیریت کند و هم جایگاه دبی را در اقتصاد منطقه حفظ کند. به همین دلیل، آینده این گلوگاه تجاری می‌تواند یکی از مهم‌ترین متغیرهای اقتصاد ایران در ماه‌های پیش‌رو باشد.
بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟
سایت نورنیوز

بن‌بست در میدان، شکاف در واشنگتن؛ پیام استعفای وزیر ارتش آمریکا چیست؟

خروج قریب الوقوع دن دریسکول، وزیر ارتش آمریکا، پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، فقط یک جابه‌جایی در پنتاگون نیست. نزدیکی او به جی‌دی ونس و هم‌زمانی این تحول با خروج کارولین لویت از کاخ سفید، نشانه‌هایی از تشدید اصطکاک در حساس‌ترین لایه‌های قدرت آمریکا را آشکار کرده است.