استاندار خراسان جنوبی با اشاره به تازهترین گزارش نرخ بیکاری کشور گفت: خراسان جنوبی با ثبت نرخ بیکاری ۴.۴ درصدی در بهار ۱۴۰۵، کمترین نرخ بیکاری کشور را به خود اختصاص داده و در جایگاه نخست استانهای کشور قرار گرفته است.

سید محمدرضا هاشمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس گزارش رسمی منتشرشده، نرخ بیکاری کشور در بهار امسال ۹.۱ درصد بوده که خراسان جنوبی با اختلاف قابل توجه نسبت به میانگین کشوری، بهترین عملکرد را در این شاخص به ثبت رسانده است.
وی این موفقیت را نتیجه برنامهریزی منسجم، همافزایی دستگاههای اجرایی، همراهی بخش خصوصی، حمایت از سرمایهگذاران و تمرکز بر ایجاد فرصتهای شغلی پایدار دانست و افزود: طی سالهای اخیر با فعالسازی واحدهای تولیدی، تسهیل فرآیند سرمایهگذاری، تکمیل طرحهای نیمهتمام و استفاده از ظرفیتهای استان، گامهای مؤثری در مسیر کاهش نرخ بیکاری برداشته شده است.
استاندار خراسان جنوبی با …












