بندرعباس - کارشناس هواشناسی هرمزگان از ادامه روند افزایشی دما تا شنبه، کاهش رطوبت هوا، گرمای بیشتر در مناطق شرقی و احتمال رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سعیده خوارزمی کارشناس هواشناسی هرمزگان صبح پنجشنبه با تشریح وضعیت جوی، دریایی و دمایی استان، اظهار کرد: در حال حاضر دمای بندرعباس ۳۵ درجه است و در خنکترین ساعات صبح امروز نیز دمای این شهر به ۳۱ درجه رسید.
وی افزود: دمای بندرعباس روز گذشته با روند افزایشی به ۴۲ درجه رسید و انتظار داریم این افزایش دما تا روز شنبه ادامه داشته باشد و یک تا دو درجه افزایش دما را در استان شاهد باشیم.
کارشناس هواشناسی هرمزگان، بیان کرد: رودان با ثبت دمای ۴۸ درجه گرمترین نقطه استان در روز گذشته بود و پس از آن پارسیان و بستک با دمای ۴۷ درجه در ردههای بعدی قرار داشتند.
خوارزمی، ادامه داد: تا روز شنبه افزایش دما و کاهش نسبی رطوبت هوا به ویژه در مناطق …


![[سیفالرضا شهابی] «پیمان مکه» یادآور رویداد مشابه](/news/u/2026-08-23/ettelaat-r9e55.jpg)









