قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

عابران پیاده؛ قربانیان اصلی تصادفات مرگبار بزرگراه‌های تهران

رئیس مرکز برخط پلیس راهور تهران بزرگ با هشدار نسبت به ترددهای پرخطر در بزرگراه‌ها، اعلام کرد ۶۰ درصد تصادفات فوتی پایتخت از ابتدای سال جاری در این معابر رخ داده است.
 عابران پیاده؛ قربانیان اصلی تصادفات مرگبار بزرگراه‌های تهران



۱۳ ساعت قبل / سایت آوش

تمهیدات ترافیکی پلیس برای برگزاری مراسم بزرگ عید بیعت

سردار سید ابوالفضل موسوی پور در توضیح بیشتر گفت: برای مراسم فردا که ساعت ۲۰:۳۰ برگزار می‌شود، محدودیت‌های تردد در دو مرحله به اجرا گذاشته می‌شود «مرحله اول» محدودیت های ترافیکی از ساعت ۱۶ فردا جمعه ۳۰ مرداد از سمت شمال در خیابان ولیعصر (عج) از تقاطع زرتشت، جنوب خیابان ولیعصر (عج) از تقاطع خیابان طالقانی، شرق خیابان کریمخان تقاطع حافظ و از سمت غرب خیابان فلسطین می‌باشد.

وی افزود: مرحله دوم محدودیت‌های ترافیکی از ساعت ۱۹ روز جمعه ۳۰ مرداد از سمت شمال در خیابان مطهری و خیابان فاطمی، جنوب خیابان انقلاب اسلامی، شرق خیابان شهید قرنی و از سمت غرب خیابان حجاب تا عادی شدن و ‌پایان مراسم است.

سردار موسوی پور، محل‌های مجاز پارک خودروهای شخصی را نیز در خیابان‌های فاطمی، مطهری، مفتح و کلیه معابر اصلی و فرعی «خارج از محدوده توقف ممنوع  و محل مجاز پارک اتوبوس ها» اعلام کرد ‌و ادامه داد: نکته مهم آنکه در محل‌هایی که امکان پارک مورب میسر باشد همکاری لازم صورت گیرد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تأکید بر ضرورت رعایت اصول ایمنی توسط موتورسیکلت‌سواران اظهار کرد: کلاه ایمنی«کلاه زندگی» مهم‌ترین سپر دفاعی در برابر صدمات ناشی از حوادث رانندگی است. استفاده از کلاه ایمنی استاندارد برای راننده و ترک‌نشین موتورسیکلت الزامی است و می‌تواند تا حد زیادی از شدت آسیب‌های جانی در هنگام وقوع تصادفات بکاهد.

بر اساس گزارش مرکز جامع اطلاع رسانی برخط پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، وی با اشاره به ضرورت مدیریت تردد در روز برگزاری این مراسم به شهروندان تهرانی و همچنین مراجعه‌کنندگان توصیه کرد تا جایی که امکان‌ دارد از وسایل حمل‌ونقل عمومی به ویژه مترو، اتوبوس و تاکسی استفاده کنند تا ضمن تسهیل در رفت‌وآمد از ایجاد ترافیک در معابر اطراف محل برگزاری مراسم جلوگیری شود.


۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

۱۹ مصدوم از چهار حادثه رانندگی در مسیر تهران - مشهد در محدوده سمنان

به گزارش تجارت نیوز، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سمنان شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از امدادرسانی به مصدومان ۲ سانحه رانندگی در جاده‌های گرمسار-آرادان و ایوانکی-گرمسار خبر داد.

حسین درخشان افزود: بر اثر واژگونی یک دستگاه سواری ام‌وی‌ام در کیلومتر ۱۳ محور گرمسار به آرادان، نجاتگران پایگاه امداد و نجات آرادان به محل حادثه اعزام شدند. در این سانحه پنج نفر حادثه‌دیده که همگی مصدوم شده بودند، شناسایی و با کمک نجاتگران هلال‌احمر و همکاری عوامل اورژانس ۱۱۵ به مراکز درمانی منتقل شدند.

وی ادامه داد: طی حادثه‌ای دیگر بر اثر برخورد یک دستگاه کوئیک با یک دستگاه پراید در کیلومتر ۲ محور ایوانکی به گرمسار، تیم عملیاتی پایگاه امداد و نجات شهید قاسمی ایوانکی به محل حادثه اعزام شدند و به پنج مصدوم امدادرسانی کردند.

واژگونی ساینا در جاده میامی به سبزوار با پنج مصدوم

معاون امدادونجات جمعیت هلال احمر استان سمنان گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی ساینا در کیلومتر ۳۰ جاده میامی ـ سبزوار، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام و تیم امدادی پایگاه امدادونجات میاندشت به محل حادثه اعزام شدند.

علیرضا باغبان افزود: این حادثه پنج مصدوم داشت که توسط نجاتگران هلال احمر اقدامات اولیه امدادی انجام و با همکاری عوامل اورژانس ۱۱۵ به مرکز درمانی منتقل شدند.

چهار مصدوم در واژگونی پژوپارس در جاده فیروزکوه

سید مرتضی زرگر رییس جمعیت هلال احمر سرخه گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی پژوپارس در کیلومتر ۱۴ جاده سمنان ـ فیروزکوه به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام و پایگاه شهدای امدادگر به محل حادثه اعزام شدند و به چهار مصدوم امدادرسانی کردند.

منبع: ایرنا


۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس

به گزارش ایلنا، میانگین کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته با آلاینده «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» روی عدد ۱۰۴ و در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت. میانگین کیفیت هوا هم‌اکنون با آلاینده «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» نیز روی عدد ۱۰۴ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد. 

شاخص کیفیت هوا (AQI) به ۶ دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا «پاک»، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا «قابل قبول یا متوسط»، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا «ناسالم برای گروه‌های حساس»، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا «ناسالم»، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا «بسیار ناسالم» و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا «خطرناک» است. انتهای پیام/




 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر
۲۲ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان گفت: طبق بررسی‌ تصاویر در ذخیره‌گاه زیست‌کره توران در شرق استان سمنان(تنها زیستگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی) جنسیت یوزپلنگ هیوا «نر» است.

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.