قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

عزیزی: نماز جمعه سنگر ربانی و پشتوانه نظام اسلامی است

ورامین- امام جمعه ورامین با گرامیداشت سالروز اقامه نخستین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این فریضه را سنگری ربانی برای تقویت نظام اسلامی دانست.
 عزیزی: نماز جمعه سنگر ربانی و پشتوانه نظام اسلامی است



 دشمن با تصور فروپاشی نظام، رهبر ایران را هدف قرار داد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دشمن با تصور فروپاشی نظام، رهبر ایران را هدف قرار داد - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورامین، مهدی امینی فرمانده سپاه امام حسین(ع) ورامین در جمع نمازگزاران مسجد امیرالمؤمنین(ع) ورامین، با اشاره به تحولات اخیر و نقش مردم در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن اظهار کرد: دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون با استفاده از ابزارهای سیاسی، امنیتی، نظامی و اقتصادی تلاش کرده جمهوری اسلامی ایران را از مسیر خود خارج کند، اما ملت ایران با ایستادگی و حضور در میدان، این توطئه‌ها را ناکام گذاشته است.

وی با اشاره به موقعیت راهبردی ایران افزود: برخورداری کشور از منابع گسترده انرژی، معادن، موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر ارتباطی شرق و غرب، ایران را همواره به کشوری مهم و مورد توجه قدرت‌های بزرگ تبدیل کرده است و پیش از انقلاب، قدرت‌های خارجی از طریق رژیم پهلوی منافع خود را در منطقه دنبال می‌کردند.

فرمانده سپاه امام حسین(ع) ورامین ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و قطع وابستگی کشور، آمریکا و دیگر دشمنان تلاش کردند با طراحی و اجرای توطئه‌های مختلف، شرایط را به دوران پیش از انقلاب بازگردانند، اما در این مسیر با مقاومت ملت ایران مواجه شدند.

امینی با اشاره به برخی توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی گفت: جریان‌های تجزیه‌طلب، ترورها، جنگ هشت‌ساله، فتنه‌ها، اغتشاشات و تحریم‌های اقتصادی از جمله اقداماتی بود که دشمن برای تضعیف نظام دنبال کرد، اما مردم ایران با حضور در صحنه و حفظ انسجام ملی اجازه ندادند این طرح‌ها به نتیجه برسد.

وی با اشاره به جنگ 12 روزه اخیر اظهار کرد: دشمن در این حمله تلاش کرد با هدف قرار دادن فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و مردم، ساختار جمهوری اسلامی را دچار اختلال کند، اما پس از 12 روز جنگ و بدون دستیابی به اهداف مورد نظر خود، ناچار به پذیرش آتش‌بس شد.

فرمانده سپاه ورامین نقش رهبری در مدیریت شرایط جنگی را تعیین‌کننده دانست و گفت: شهادت جمعی از فرماندهان ارشد نظامی در ساعات اولیه، شرایط دشواری ایجاد کرد، اما مدیریت رهبری موجب شد در کوتاه‌ترین زمان فرماندهان جدید جایگزین شوند و نیروهای مسلح پاسخ مناسب به تجاوز دشمن را آغاز کنند.

امینی تصریح کرد: دشمن تصور می‌کرد با هدف قرار دادن رهبر ایران، ساختار جمهوری اسلامی دچار فروپاشی و کشور …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود
سایت هم میهن

ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود

هافبک تکنیکی و لژیونر ایرانی شاغل در روسیه به لیگ فوتبال پرتغال می‌پیوندد.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.