قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

برقراری پروازهای فوق‌العاده از مشهد به نجف و بغداد - تسنیم

فرودگاه مشهد برای ارائه خدمات به زائران اربعین و برقراری پروازهای فوق العاده به نجف و بغداد در آمادگی کامل است
 برقراری پروازهای فوق‌العاده از مشهد به نجف و بغداد - تسنیم

استانها

محمود امانی‌بنی، مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد از آمادگی کامل فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد برای ارائه خدمات به زائران اربعین حسینی خبر داد و ضمن اشاره به افزایش تقاضا برای سفرهای هوایی به مقصد بغداد و نجف، اظهار داشت: تمامی بخش‌های عملیاتی، خدماتی و پشتیبانی فرودگاه بین‌المللی مشهد در آماده‌باش کامل قرار دارند تا روند اعزام و بازگشت زائران اربعین‌حسینی با نظم، ایمنی و سهولت انجام شود.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌رضوی افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای بدرقه و اعزام زائران اربعین از هفته‌ها گذشته در فرودگاه بین‌المللی مشهد آغاز شده و جلسات هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌های هواپیمایی و تمامی واحدهای مرتبط به‌صورت مستمر برگزار شده است تا خدمات‌رسانی مطلوبی به زائران ارائه شود.

امانی‌بنی با اشاره به همزمانی ایام اربعین حسینی و دهه پایانی ماه صفر خاطرنشان کرد: در راستای میزبانی شایسته از زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و همچنین زائران بارگاه منور رضوی، تمام ادارات و کارکنان فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی با تمام توان در میدان خدمت حضور دارند و تلاش می‌کنند بهترین شرایط را برای ارائه خدمات به مسافران فراهم کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به تأکیدات وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران مبنی بر ارائه خدمات ویژه به زائران اربعین‌حسینی، موکب خدمت‌رسانی در ترمینال خروجی پروازهای خارجی فرودگاه مشهد برپا شده است تا در کنار سایر خدمات فرودگاهی، پذیرای زائران حسینی باشد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نگاه ویژه‌ای به فرودگاه بین‌المللی مشهد در ایام اربعین و دهه آخر صفر دارد، تصریح کرد: با حمایت‌های انجام‌شده، زمینه افزایش پروازهای فوق‌العاده در مسیرهای زیارتی فراهم شده و تعدادی پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیرهای نجف و بغداد برقرار خواهد شد.

امانی‌بنی با تاکید براینکه اوج عملیات اعزام و پذیرش زائران مربوط به روزهای منتهی به اربعین حسینی خواهد بود، یادآور شد: تمامی ظرفیت‌های فرودگاه مشهد برای مدیریت مطلوب این حجم از سفرها به‌کار گرفته شده …




 قیمت تتر امروز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.02 درصدی، به 188,220 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و‌ دویست و بیست) تومان رسید.

 کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

رافینیا 29 ساله کاپیتانی با لیاقت و شایستگی است، از آن دست کاپیتان‌هایی که ارزش خود را با عمل ثابت می‌کنند.

 سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

آرمان امروز : هیات عالی بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم برای ساخت و خرید واحد مسکونی و ودیعه و جعاله موافقت کرد.هیات عالی بانک مرکزی در راستای حمایت از متقاضیان تسهیلات مسکن، تقویت عرضه و تقاضای بخش مسکن و افزایش قدرت خرید و حمایت از مستاجرین با [ ]

 بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

برای اولین بار در تاریخ حجم بدهی عمومی دولت آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار فراتر رفت.

 آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آرمان امروز : رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری آن را ظرف دو ماه آینده دارد. علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گویی در [ ]

 قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟

قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟

اقتصادنیوز:بیت کوین امروز با افزایش 1.02 درصدی به 64,896 (شصت و چهار هزار و هشتصد و نود و شش) دلار رسید.

 آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

تصویری قدیمی از یک آرایشگر زن را در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان و در دوره قاجار می‌بینید.

 انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

دیوان محاسبات کشور در خصوص انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن از مأموریت‌های قانونی هشدار داد