قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ظرفیت پارکینگ مرزهای اربعین خوزستان به 90 هزار خودرو رسید - تسنیم

استاندار خوزستان از توسعه زیرساخت‌های اربعین، افزایش ظرفیت پارکینگ‌ها و تقویت حمل‌ونقل زائران خبر داد.
 ظرفیت پارکینگ مرزهای اربعین خوزستان به 90 هزار خودرو رسید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، امروز هفتم مردادماه در جلسه ستاد اربعین حسینی با حضور علی‌اکبر پورجمشیدیان، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور که در فرمانداری خرمشهر برگزار شد، از توسعه زیرساخت‌های خدماتی و ترافیکی در مرزهای شلمچه و چذابه خبر داد و اظهار کرد: زیرساخت‌های خدماتی و ترافیکی در دو مرز شلمچه و چذابه به میزان قابل‌توجهی توسعه یافته و ظرفیت پارکینگ این دو مرز به مجموع 90 هزار دستگاه خودرو افزایش پیدا کرده است که از این میزان، مرز شلمچه با گنجایش 80 هزار خودرو و مرز چذابه با ظرفیت 10 هزار خودرو، آماده پذیرایی از زائران است.

وی با اشاره به تمهیدات پیش‌بینی‌شده در حوزه حمل‌ونقل ریلی افزود: در هر نوبت انتقال از طریق ریل، ظرفیت جابه‌جایی 650 نفر پیش‌بینی شده و این خدمات به صورت کاملاً رایگان از شهرهای مبدأ تا مرز شلمچه و بالعکس انجام می‌شود.
استاندار خوزستان همچنین از تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای ایام اربعین خبر داد و بیان کرد: برای پوشش کامل جابه‌جایی زائران، 2 هزار دستگاه اتوبوس در مرزها تدارک دیده شده که از این تعداد، هزار و 500 دستگاه مختص مرز شلمچه و 500 دستگاه نیز برای مرز چذابه در نظر گرفته شده است.

موالی‌زاده با تأکید بر هماهنگی‌های انجام‌شده با طرف عراقی برای تسهیل تردد زائران گفت: اتاق عملیات مشترکی با مسئولان عراقی تشکیل و مواکب مشترک در دو سوی مرز ایجاد شده است که نقش مؤثری در هماهنگی و رفع موانع اجرایی ایفا می‌کند.

وی با قدردانی از مشارکت مردم خوزستان در خدمت‌رسانی به زائران اربعین اظهار کرد: مردم مهمان‌نواز خوزستان با برپایی حدود هزار موکب در مسیرهای منتهی به مرزها و همچنین 100 موکب در گستره استان، سرمایه عظیم مردمی برای خدمت‌رسانی به زائران را رقم زده‌اند که این ظرفیت، ستودنی و قابل‌توجه است.

استاندار خوزستان در ادامه با ارائه توصیه‌هایی به زائران، بر مدیریت زمان سفر تأکید کرد و خاطرنشان کرد: از عموم زائران درخواست می‌شود تردد خود را به ساعات خنک‌تر روز موکول کنند تا از مخاطرات گرمازدگی جلوگیری شود و همچنین برنامه سفر خود را به گونه‌ای تنظیم نمایند که فشار کمتری به زیرساخت‌های حمل‌ونقل وارد آید.

وی همچنین نسبت …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود
سایت هم میهن

ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود

هافبک تکنیکی و لژیونر ایرانی شاغل در روسیه به لیگ فوتبال پرتغال می‌پیوندد.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.