قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

آتلانتیک: زمان درحال اتمام است/ ترامپ قادر به باز کردن تنگه هرمز نیست - تسنیم

مجله آمریکایی آتلانتیک با اشاره به بن‌بست پیچیده واشنگتن اذعان کرد که ترامپ قدرت باز کردن تنگه هرمز را ندارد.
 آتلانتیک: زمان درحال اتمام است/ ترامپ قادر به باز کردن تنگه هرمز نیست - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در ادامه اعترافات آمریکایی‌ها به محدودیت قدرت آمریکا و ناتوانی آن در تحمیل معادلات خود در تنگه هرمز، مجله آمریکایی آتلانتیک در مقاله‌ای تحت عنوان «زمان در حال اتمام است و ترامپ نمی‌تواند ایران را مجبور به بازگشایی تنگه هرمز کند»، نوشت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در ماه ژوئن در مورد بازگشایی تنگه هرمز حرف زد و مشخص شد که خودش هم می‌داند با قدرت نظامی نمی‌توان این تنگه را باز کرد.

این رسانه آمریکایی افزود: موافقت ترامپ با آتش‌بس با ایران پس از آن صورت گرفت که متوجه شد ادامه بمباران، تنگه هرمز را بازگشایی نخواهد کرد و ادامه جنگ، کشتی‌های تجاری را مجبور به اجتناب از آن خواهد کرد، در حالی که ذخایر اضطراری نفت کاهش می‌یابد.

نویسنده این مقاله تاکید کرد: اکنون به روزهای پایانی ماه جولای رسیده‌ایم، ایالات متحده تقریباً دو هفته ایران را بمباران کرد و سایت‌های نظارت ساحلی و انبارهای سلاح و همچنین پل‌ها، تونل‌ها، راه‌آهن‌ها، فرودگاه‌ها و زیرساخت‌های برقی را هدف قرار داد.

در ادامه این مقاله آمده است که ایران هم در مقابل، با حملات موشکی و پهپادی به پایگاه‌های ایالات متحده در بحرین، عراق، اردن، کویت و قطر و همچنین حملات به تأسیسات نفتی و یک کارخانه نمک‌زدایی و حملات مکرر به کشتی‌های تجاری در داخل و اطراف تنگه هرمز تلافی کرد. ایران همچنین اعلام کرد که به زیرساخت‌های محاسبات ابری آمازون در بحرین حمله کرده است. اذعان آمریکایی‌ها به حفظ قدرت ایران؛ روایت ترامپ و نتانیاهو دروغ بود نظم ایرانی در تنگه هرمز

آتلانتیک تصریح کرد: ترامپ با وجود اینکه قبلاً اعتراف کرده بود با قدرت نظامی نمی‌توان ایران را مجبور به باز کردن تنگه هرمز کرد، اما جنگ را از سر گرفت و اکنون با معضلی روبرو شده که غیر قابل حل است. برای درک وضعیت فعلی، باید دلایلی را که باعث فروپاشی آتش‌بس شد، بررسی کنیم.

بر اساس این مقاله، بعد از امضای یادداشت تفاهم میان تهران و واشنگتن، هر طرف بر پیروزی خود تاکید داشت و تفسیرهای متفاوتی از بند مربوط به بازگشایی تنگه هرمز صورت گرفت. ماده 5 این تفاهمنامه تصریح می‌کرد که ایران تمام تلاش خود را برای فراهم کردن عبور ایمن و رایگان کشتی‌های تجاری، فقط برای مدت 60 روز، انجام خواهد داد.

رسانه …



 اعتراف رویترز : انتقال نفت از طریق تنگه هرمز تقریبا متوقف شده است - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اعتراف رویترز : انتقال نفت از طریق تنگه هرمز تقریبا متوقف شده است - تسنیم

یک رسانه غربی ادعاهای مقامات دولت تروریست آمریکا درباره انتقال گسترده نفت از تنگه هرمز را به چالش کشید.

 دروغ فوق‌العاده بزرگ ترامپ و ادامه خیالپردازی درباره هرمز - تسنیم
۷ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دروغ فوق‌العاده بزرگ ترامپ و ادامه خیالپردازی درباره هرمز - تسنیم

رئیس دولت تروریست آمریکا ظاهرا قصد ندارد از خیالپردازی و توهمات و آرزوهای محال خود دست بردارد.

 کارشناس صهیونیست: جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران - تسنیم
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

کارشناس صهیونیست: جنگ اقتصادی یعنی اذعان به شکست نظامی مقابل ایران - تسنیم

کارشناس موسسه امنیتی رژیم صهیونیستی، تشدید جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران را بیانگر شکست نظامی ترامپ دانست.

 نیویورک‌تایمز: نخست‌وزیر کانادا مقابل ترامپ ایستاد - تسنیم
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نیویورک‌تایمز: نخست‌وزیر کانادا مقابل ترامپ ایستاد - تسنیم

نخست وزیر کانادا با ایستادگی در برابر ترامپ در جنگ تجاری با آمریکا، در حال کاهش وابستگی کشورش به واشنگتن است.

 آتلانتیک: ترامپ در جنگ تجاری با کانادا شکست می‌خورد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آتلانتیک: ترامپ در جنگ تجاری با کانادا شکست می‌خورد - تسنیم

مجله آتلانتیک درباره تشدید تنش تجاری میان آمریکا و کانادا، تهدیدهای ترامپ علیه اوتاوا را شکست خورده توصیف کرد.



چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند
سایت فرارو

چین در دوراهی، ایران در آزمون/ ترامپ می‌خواهد شبکه اقتصادی تهران - پکن را قطع کند

پژوهشگر مسائل چین گفت: روز دی اقتصادی ترامپ، میزان تاب‌آوری روابط تجاری تهران و پکن را محک می‌زند و ایران باید به‌جای اتکا به حمایت مقطعی، به‌دنبال تعمیق پیوندهای اقتصادی و ایجاد منافع مشترک با چین باشد.
[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی
سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی

سه‌شنبه هفته گذشته تحول مهمی در سوریه رخ داد که در ایران کمتر مورد توجه محافل تحلیلی قرار گرفت: حمله ارتش صهیونیستی به فرودگاه ابوالظهور در حومه ادلب.
از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟
سایت اطلاعات آنلاین

از قانونی کردن کودک‌همسری تا تبدیل خشونت خانگی به «تنبیه اصلاحی»؛ طالبان با زنان افغان چه کرد؟

طالبان در پنج سال گذشته مجموعه‌ای از قوانین و محدودیت‌ها را بر زنان افغانستان تحمیل کرده که از ممنوعیت تحصیل و محدود کردن حق طلاق تا حذف حداقل سن ازدواج و مشروعیت‌بخشی به «تنبیه اصلاحی» توسط شوهر را دربر می‌گیرد.
جابه‌جائی در میدان - همدلی
روزنامه همدلی

جابه‌جائی در میدان - همدلی

حمیدرضاعظیمی روزنامه‌نگار مسئولان آمریکایی از زمان پایان جنگ بی‌اطلاع‌اند. وزیر خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر تحریم‌های سخت علیه ایران در پاسخ به پرسشی که زمان پایان جنگ را طلب می‌کرد صریحا گفت: نمی‌دانیم. دونالد ترامپ نیز پیش از این بارها از نزدیک بودن پایان جنگ خبرداده اما حرف‌های [ ]
سرمقاله جمهوری اسلامی/ پشت ‌پرده منازعه اردوغان و نتانیاهو | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله جمهوری اسلامی/ پشت ‌پرده منازعه اردوغان و نتانیاهو | آخرین خبر

جمهوری اسلامی/ «پشت ‌پرده منازعه اردوغان و نتانیاهو» عنوان سرمقاله در روزنامه جمهوری اسلامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: حیله‌گری و فریبکاری از شگردهای جنگ‌افروزان است. این ویژگی در صهیونیست‌ها بیش از دیگران وجود دارد. این روزها اخبار زیادی درباره تیره شدن روابط ترکیه با رژیم صهیونیستی
از سفره آمریکایی تا بازار اوراق؛ جنگ ایران کجای تاب‌آوری اقتصادی آمریکا را نشانه گرفته است؟
سایت صفحه اقتصاد

از سفره آمریکایی تا بازار اوراق؛ جنگ ایران کجای تاب‌آوری اقتصادی آمریکا را نشانه گرفته است؟

هشدار ری دالیو درباره کاهش سهم اوراق قرضه آمریکا و حرکت به سمت طلا و بیت‌کوین، در ظاهر یک توصیه برای مدیریت سرمایه است؛ اما در شرایطی که واشنگتن همزمان با هزینه‌های جنگ ایران، افزایش قیمت انرژی، فشار تورمی و بدهی فزاینده روبه‌روست، معنای آن فراتر از یک توصیه سرمایه‌گذاری است. از رکوردشکنی حاشیه سود گازوئیل تا تلاش دولت ترامپ برای کنترل قیمت گوشت چرخ‌کرده، نشانه‌های فشار اقتصادی در حال ظاهر شدن در نقاط مختلف اقتصاد آمریکا هستند؛ فشاری که اکنون بازار بدهی را نیز در کانون توجه قرار داده است.