قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

برنامه «ثبات» برای ماندگارسازی متخصصان خارج از کشور طراحی شد - تسنیم

برنامه علمی ثبات با هدف ماندگارسازی و شبکه‌سازی کارآفرینان و متخصصان ایرانی خارج از کشور طراحی شد.
 برنامه «ثبات» برای ماندگارسازی متخصصان خارج از کشور طراحی شد - تسنیم

اجتماعی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حسین روزبه، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، در نشست تخصصی «حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در پارادایم جدید» که در حاشیه رویداد معماری نوین حکمرانی علم و فناوری برگزار شد از تغییر رویکرد کلان جمهوری اسلامی از صرفِ «حضور» در مجامع بین‌المللی به سمت «اثرگذاری راهبردی» پرده برداشت.

«ثبات»؛ پاتک نوآورانه برای حفظ سرمایه‌های انسانی

روزبه با تأکید بر اینکه فناوری بدون انسان خلاق معنا ندارد، چالش اصلی کشور را از «جذب نخبگان» به «ماندگارسازی» آنان تغییر داد. پس از یک دهه تجربه در اجرای برنامه‌های مختلف، اکنون برنامه نوآورانه "ثبات" را طراحی کرده‌ایم. این برنامه که ذیل ساختار "کانکت" تعریف شده، مجموعه‌ای از حمایت‌های علمی و زیرساختی برای تثبیت موقعیت کارآفرینان و متخصصان بازگشته به کشور است.

به گفته وی، فاز نخست این برنامه از ماه گذشته کلید خورده و در آینده با سه سرفصل و ستون اجرایی دیگر، بستر لازم برای شبکه‌سازی حرفه‌ای متخصصان تراز اول را فراهم خواهد کرد تا دغدغه پایداری فعالیت این نیروها در داخل کشور مرتفع شود.

عبور از قطب‌های علمی به سمت زنجیره‌های کامل فناوری

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، دومین رکن این تغییر پارادایم را تمرکز بر «تکمیل زنجیره ارزش» دانست.

وی با اشاره به بلوغ زیست‌بوم فناوری ایران خاطرنشان کرد: دیگر زمان حضور پراکنده در بازارهای جهانی گذشته است. ما به دنبال اخذ و بومی‌سازی زنجیره‌های کامل فناوری هستیم و در این مسیر، شرکت‌های دانش‌بنیان بازیگران اصلی در دیپلماسی اقتصادی ما خواهند بود.

وی افزود: ما از مفهوم "قطب‌های علمی" برای سازماندهی فعالیت‌های فناورانه در کشورهای همسایه و مناطق پیرامونی استفاده می‌کنیم تا حضور ایران به یک حضور ساختارمند، مستمر و تاثیرگذار تبدیل شود.

تشکیل شبکه‌های بین‌المللی تجارت دانش‌بنیان

روزبه در بخش دیگری از سخنان خود، لازمه اثرگذاری را حضور شبکه‌ای در دو حوزه «نوآوری‌های لبه تکنولوژی» و «توسعه بازارهای تجارت دانش‌بنیان» برشمرد.

وی با اعلام آمادگی برای هم‌فکری مستمر با صاحب‌نظران، تأکید کرد که معماری جدید …





 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

 آزمون سراسری ۱۴۰۵ آغاز شد

آزمون سراسری ۱۴۰۵ آغاز شد

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد با برگزاری آزمون اختصاصی گروه علوم تجربی آغاز شد.

 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.

 ۸ ترفند ساده برای براق کردن کتری استیل سوخته

۸ ترفند ساده برای براق کردن کتری استیل سوخته

توجه کنید روش هایی که در ادامه برای تمیز کردن کتری سوخته استیل گفته می‌شود؛ اگر کتری شما خیلی سوخته باشد به شما کمک خواهد کرد با کمترین زحمت آن را برق بینداز...

 اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه

اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه

برخورد یک فروند قایق با پل در محدوده تالاب انزلی، ۲ کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت.