قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

توضیح دیوان عدالت اداری در مورد حکم پرونده بهداشت‌کاران دهان و دندان

دیوان عدالت اداری در مورد حکم پرونده بهداشت‌کاران دهان و دندان توضیحاتی ارایه داد.
 توضیح دیوان عدالت اداری در مورد حکم پرونده بهداشت‌کاران دهان و دندان

به گزارش خبرآنلاین،در روزهای اخیر، هم‌زمان با انتشار برخی آرای دیوان عدالت اداری در پرونده بهداشت‌کاران دهان و دندان شیراز و نیز صدور حکم انفصال از خدمت برای یک معاون و یک مدیر ارشد وزارت بهداشت به سبب اجرا نکردن آرای قطعی دیوان عدالت اداری، اظهارنظرهایی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی از سوی مجری برنامه و مشاورعالی و جانشین وزیر بهداشت در مورد حکم صادر مطرح شد که مبنای حقوقی نداشتند.

میزان در خبری نوشت: در همین ارتباط، موضوع را از دیوان عدالت اداری پیگیری شد.

براساس اعلام دیوان عدالت اداری؛ با توجه به کمبود مراکز سلامت و به‌ منظور گسترش خدمات درمانی در روستاها و مناطق محروم، قانون تربیت بهداشت‌کار دهان و دندان را تصویب شد و مقرر داشته که افراد مورد نیاز، پس از قبولی در آزمون، دوره تحصیلی خود را مطابق ضوابط وزارت بهداشت‌ طی کنند و سپس به مدت ۶ سال، موظف به خدمت‌رسانی به مردم مناطق یادشده باشند و پس از اتمام این دوره، گواهی خدمت دریافت کنند.

برابر تبصره ۸ الحاقی همان قانون مصوب ۱۳۷۳/۹/۱۶، در مقابل این خدمت، وزارت بهداشت مکلف شد هر ساله با برگزاری آزمون، افرادی را که تعهد خدمت خود را به پایان رسانده‌اند، ارزیابی کند و در صورت قبولی در آزمون مربوطه، امکان ادامه تحصیل در رشته دندانپزشکی را برای آنان فراهم سازد.

با وجود گذراندن دوره تحصیلی و تربیتی بهداشت‌کاری دهان و دندان، با مجوز قانونی وزیر وقت بهداشت و درمان، در دانشگاه دولتی و نیز با وجود اتمام تعهد خدمت این افراد در مناطق اعلامی و صدور گواهی پایان خدمت، وزارت بهداشت به دلایل نامعلوم از برگزاری آزمون، علیرغم صراحت قانون و تکلیف مقرر، خودداری می‌کند.

همین موضوع منجر به طرح شکایت افراد مستحق، با خواسته الزام وزارت بهداشت به برگزاری آزمون، در دیوان عدالت اداری شده است.

متعاقب رسیدگی به شکات مطرح شده، پرونده در شعب بدوی و تجدیدنظر دیوان رسیدگی و حکم به برگزاری آزمون قانونی توسط وزارت بهداشت صادر شد، اما وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکنون از اجرای قانون و حکم قطعی دیوان عدالت اداری امتناع کرده است.

در همین راستا تذکرها و مهلت‌های مکرر به مسئولان مربوطه برای اجرای حکم داده‌ شده است.

از این‌رو، با اجرای تشریفات قانونی در مراحل بدوی و تجدیدنظر مجدد، به استنکاف و تخلف مدیران مسئول رسیدگی و حکم حداقل مجازات قانونی صادر شد.

بدیهی است تا زمانی که حکم قطعی اجرا نشود، کلیه مستنکفین از زمان ابلاغ دادنامه قطعی اولیه تاکنون، قابلیت تعقیب قضایی خواهند داشت و فرافکنی و اظهارات خلاف واقع، تأثیری در اجرای قانون نخواهد داشت.

لازم به تاکید است برخلاف اظهارنظرها مطرح شده در مورد این حکم در برنامه تلویزیونی، دیوان عدالت اداری مطابق نص صریح قانون عمل کرده و اگر وزارت بهداشت نظر دیگری دارد باید نسبت به اصلاح قانون اقدام کند.

۲۳۳۲۱۷ کد مطلب 2254198



۲۳ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

کاظمی، سخنگوی قوه قضاییه: جنایت میناب، مصداق بارز نقض حقوق بشر است

دیدارنیوز: سخنگوی قوه قضاییه ضمن بیان اینکه جنایت میناب مصداق بارز نقض حقوق بشر است، گفت: مستندسازی پرونده‌ها برای پیگیری بین المللی در دستور کار قوه قضاییه است.

سیدعلی کاظمی، سخنگوی قوه قضاییه، که پنجشنبه شب در جمع خانواده‌های معظم شهدای میناب حضور یافت در جمع خبرنگاران با اشاره به شهادت صد‌ها کودک در جریان جنگ رمضان گفت: از میان این کودکان، ۱۶۸ تن در میناب به فیض شهادت نائل آمدند.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: متجاوزان همواره در صدد انکار این جنایات برآمده‌اند، اما ما با مستندسازی دقیق، در دادگاه‌های بین‌المللی از جمله دیوان کیفری بین‌المللی پیگیری حقوقی این پرونده‌ها را دنبال خواهیم کرد.

وی اقدامات ارزشمند قوه قضاییه در حوزه مستندسازی و رسیدگی به تک تک پرونده‌ها در دادگستری‌های کشور را تشریح کرد و افزود: این موضوع نه تنها یک وظیفه انسانی و اخلاقی، بلکه الزامی برای پیشگیری از تکرار چنین جنایاتی در سطح جهان است.

کاظمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و مجروحان حادثه میناب، تأکید کرد: «ما مدیون خون این عزیزان هستیم و مصمم هستیم تا پایمال شدن خون آنان را اجازه ندهیم. امیدوارم بتوانیم گزارشی از اقدامات صورت گرفته را به مردم شریف ایران ارائه دهیم.


۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

سخنگوی قوه قضاییه: جنایت میناب، مصداق بارز نقض حقوق بشر است/ اجازه نخواهیم داد خون شهدا پایمال شود

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ سیدعلی کاظمی، سخنگوی قوه قضاییه، که پنجشنبه شب در جمع خانواده‌های معظم شهدای میناب حضور یافت در جمع خبرنگاران با اشاره به شهادت صدها کودک در جریان جنگ رمضان گفت: از میان این کودکان، ۱۶۸ تن در میناب به فیض شهادت نائل آمدند.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: «متجاوزان همواره در صدد انکار این جنایات برآمده‌اند، اما ما با مستندسازی دقیق، در دادگاه‌های بین‌المللی از جمله دیوان کیفری بین‌المللی پیگیری حقوقی این پرونده‌ها را دنبال خواهیم کرد.

وی اقدامات ارزشمند قوه قضاییه در حوزه مستندسازی و رسیدگی به تک تک پرونده‌ها در دادگستری‌های کشور را تشریح کرد و افزود: این موضوع نه تنها یک وظیفه انسانی و اخلاقی، بلکه الزامی برای پیشگیری از تکرار چنین جنایاتی در سطح جهان است.

کاظمی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و مجروحان حادثه میناب، تأکید کرد: «ما مدیون خون این عزیزان هستیم و مصمم هستیم تا پایمال شدن خون آنان را اجازه ندهیم. امیدوارم بتوانیم گزارشی از اقدامات صورت گرفته را به مردم شریف ایران ارائه دهیم.


۷ ساعت قبل / سایت مشرق

معرفی ۳ روش استعلام اصالت سند و وضعیت ثبتی ملک

به گزارش مشرق ، سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی یا همان سامانه ثبت ادعا در ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پیش‌بینی شده و برای ثبت ادعاهای مرتبط با مالکیت عین، مالکیت منافع بیش از دو سال، حق انتفاع و حق ارتفاق نسبت به اموال غیرمنقول طراحی شده است.

افرادی که نسبت به املاک فاقد سند رسمی یا حقوق مرتبط با این املاک ادعایی دارند، می‌توانند از طریق این سامانه درخواست خود را ثبت کنند.

ثبت ادعا از طریق سکوی «کاتب»

سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول است و خدمات آن از طریق سکوی خدمات یکپارچه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با عنوان «کاتب» ارائه می‌شود.

خدمات این سامانه صرفاً از طریق سکوی «کاتب» ارائه شده و ورود به سامانه نیز منوط به احراز هویت کاربران است. احراز هویت با استفاده از کد ملی و شماره تلفن همراه انجام می‌شود و اطلاعات هویتی کاربران با مراجع رسمی راستی‌آزمایی و تطبیق داده خواهد شد.

متقاضیان پس از ورود به سکوی «کاتب» می‌توانند مدارک خود را بارگذاری و درخواست ثبت ادعا را ثبت کنند. دسترسی به این سامانه از بخش «قانون الزام» در سکوی کاتب امکان‌پذیر است.

با توجه به اهمیت ثبت ادعا و جلوگیری از سوءاستفاده افراد سودجو، متقاضیان باید توجه داشته باشند که تنها مسیر رسمی ثبت ادعا، سکوی «کاتب» است و از مراجعه به سایت‌های نامعتبر، افراد واسطه و مسیرهای غیررسمی باید خودداری کنند.

خریداران قبل از معامله وضعیت ثبتی ملک را بررسی کنند

خریداران نیز پیش از خرید هر ملک باید اصالت سند مالکیت و آخرین وضعیت ثبتی آن را بررسی کنند.

برای این منظور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سه روش مطمئن برای استعلام اصالت سند و وضعیت ثبتی ملک پیش‌بینی کرده است.

مراجعه به دفاتر اسناد رسمی

در روش نخست، خریدار به همراه مالک می‌تواند با مراجعه به دفتر اسناد رسمی، درخواست استعلام آخرین وضعیت ثبتی ملک را ارائه کند.

در این فرآیند از طریق سامانه ثبت الکترونیک اسناد، وضعیت بازداشت، توقیف، رهن و سایر محدودیت‌های ثبتی ملک استعلام و نتیجه به متقاضی اعلام می‌شود.

استعلام از طریق سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

در روش دوم، متقاضی می‌تواند با ورود به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور https://ssaa.ir/، از بخش «خدمات الکترونیک» گزینه «استعلامات ثبتی» را انتخاب و سپس وارد بخش «تصدیق اصالت سند مالکیت» شود.

در این بخش اطلاعاتی از جمله واحد ثبتی، کد ملی، خیابان اصلی و فرعی، نوع سند و شماره دفتر املاک الکترونیکی باید تکمیل شود تا امکان بررسی اصالت سند فراهم شود.

استعلام توسط مشاوران املاک

در روش سوم، مشاوران املاک دارای پروانه صنفی می‌توانند پیش از تنظیم پیش‌نویس و قرارداد یکسان، از طریق سامانه ثبت الکترونیک اسناد، وضعیت ثبتی ملک از جمله بازداشت یا توقیف آن را استعلام کنند.

در صورت وجود بازداشت یا محدودیت ثبتی، سامانه اجازه ثبت قرارداد را نخواهد داد؛ بنابراین متقاضیان ثبت ادعا و همچنین خریداران ملک باید برای دریافت خدمات ثبتی، صرفاً از مسیرهای رسمی تعیین‌شده استفاده کرده و از مراجعه به سایت‌های غیررسمی، افراد واسطه و اشخاصی که خود را ارائه‌دهنده خدمات این سامانه معرفی می‌کنند، خودداری کنند.




 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
۲۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.

 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۲۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
۲۳ ساعت قبل / سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.

 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...