قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

کلاس‌های تابستانی این دانشگاه مجازی شد/ نحوه برگزاری امتحانات

کلاس‌های تابستانی دانشگاه آزاد مجازی شد.
 کلاس‌های تابستانی این دانشگاه مجازی شد/ نحوه برگزاری امتحانات



۱۰ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

ثبت نام آزمون EPT شهریور ۱۴۰۵

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ ثبت نام آزمون EPT شهریور ۱۴۰۵ از روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد آغاز شده و تا  روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵  ادامه دارد و دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به نشانی  https://ept.english.iau.ac.ir  نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند  . آزمون EPT (English Proficiency Test) که یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زبان انگلیسی برای دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد محسوب می‌شود، در تاریخ  ۵ و ۶ شهریور ۱۴۰۵  به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد   و داوطلبان باید در مهلت تعیین‌شده، فرآیند ثبت‌نام خود را تکمیل کنند تا بتوانند در این نوبت از آزمون شرکت نمایند.

اندیشه معاصر نوشت:  ثبت نام آزمون EPT شهریور ۱۴۰۵ که از روز ۲۷ مرداد آغاز شده، تا ۳۱ مرداد ادامه دارد و دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد تنها چند روز فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه  ept.english.iau.ac .ir  نسبت به ثبت‌نام و پرداخت هزینه اقدام کنند. این آزمون که در تاریخ ۵ و ۶ شهریور به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، یکی از مهم‌ترین گام‌های دانشجویان دکتری برای تأمین مدرک زبان مورد نیاز دانشگاه است. داوطلبان باید توجه داشته باشند که این آزمون مختص دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی است و هرگونه ثبت‌نام در سایت‌های غیررسمی، فاقد اعتبار خواهد بود. جدول زمان‌بندی ثبت نام آزمون EPT شهریور ۱۴۰۵ عنوان تاریخ توضیحات شروع ثبت‌نام ۲۷ مرداد ۱۴۰۵ آغاز فرآیند ثبت‌نام از طریق سامانه رسمی مهلت ثبت‌نام ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ آخرین مهلت برای تکمیل ثبت‌نام و پرداخت هزینه تاریخ برگزاری آزمون ۵ و ۶ شهریور ۱۴۰۵ برگزاری به صورت الکترونیکی سامانه ثبت‌نام https://ept.english.iau.ac.ir سامانه رسمی مرکز سنجش دانشگاه آزاد شرایط و نحوه ثبت نام آزمون EPT شهریور ۱۴۰۵ شرایط شرکت در آزمون

آزمون EPT مختص  دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی  است که برای ادامه تحصیل، شرکت در آزمون جامع و دفاع از رساله خود نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی دارند  . این آزمون به عنوان یکی از مسیرهای اصلی دریافت مدرک زبان برای دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد طراحی شده است  . نحوه ثبت‌نام

برای ثبت نام آزمون EPT شهریور ۱۴۰۵، داوطلبان باید مراحل زیر را طی کنند  :

مراجعه به سامانه رسمی:  وارد سایت  https://ept.english.iau.ac.ir  شوید.

تکمیل اطلاعات:  اطلاعات شخصی و تحصیلی خود را با دقت وارد کنید.

انتخاب حوزه امتحانی:  شهر و مرکز آزمون مورد نظر را انتخاب کنید.

پرداخت هزینه:  هزینه ثبت‌نام را از طریق درگاه بانکی پرداخت کنید.

دریافت کد رهگیری:  پس از ثبت‌نام، کد رهگیری دریافت خواهید کرد که به منزله موفقیت در ثبت‌نام است. مدارک و اطلاعات مورد نیاز

کد ملی و شماره دانشجویی

شماره تلفن همراه به نام خود داوطلب

اطلاعات بانکی برای پرداخت اینترنتی هزینه ثبت نام آزمون EPT

هزینه ثبت نام آزمون EPT در سال ۱۴۰۵ حدود  ۸۰۰,۰۰۰ ریال (معادل ۸۰ هزار تومان)  اعلام شده است که از طریق درگاه بانکی در سامانه ثبت‌نام قابل پرداخت است  . پس از پرداخت هزینه، سیستم به متقاضی یک کد پیگیری (شناسه پرداخت) ارائه می‌دهد که باید آن را نزد خود نگهداری کند  . حوزه‌های برگزاری آزمون EPT

دانشگاه آزاد اسلامی آزمون EPT را در چندین شهر مختلف کشور برگزار می‌کند تا داوطلبان از استان‌های مختلف بتوانند نزدیک‌ترین محل را برای شرکت در آزمون انتخاب کنند. حوزه‌های برگزاری شامل شهرهای زیر است  :

تهران

تبریز

مشهد

اصفهان

شیراز

اهواز

کرج

کرمان

کرمانشاه

رشت

یزد

همدان کارت ورود به جلسه و کارنامه دریافت کارت ورود به جلسه

دو روز قبل از برگزاری آزمون  (یعنی ۳ شهریور ۱۴۰۵)، داوطلبان می‌توانند کارت ورود به جلسه خود را از طریق سامانه ثبت نام آزمون EPT به آدرس  https://ept.english.iau.ac.ir  دریافت و پرینت بگیرند  . دریافت کارنامه

داوطلبان پس از برگزاری آزمون، می‌توانند کارنامه خود را از طریق سامانه مذکور و بخش «کارنامه آزمون» دریافت کنند  . جمع‌بندی نهایی

ثبت نام آزمون EPT شهریور ۱۴۰۵ از ۲۷ مرداد آغاز شده و تا  ۳۱ مرداد ۱۴۰۵  ادامه دارد و دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند با مراجعه به سامانه  https://ept.english.iau.ac.ir  نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند  . این آزمون که در تاریخ  ۵ و ۶ شهریور ۱۴۰۵  برگزار می‌شود، یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زبان برای دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد محسوب می‌شود و در صورت از دست دادن مهلت ثبت‌نام، داوطلبان باید تا نوبت بعدی (مهرماه) صبر کنند  . داوطلبان گرامی توجه داشته باشند که ثبت‌نام صرفاً از طریق سامانه رسمی دانشگاه آزاد انجام می‌شود و هرگونه ثبت‌نام در سایت‌های غیررسمی فاقد اعتبار است  .

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا ، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

  منبع : اندیشه معاصر


۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

فوت ۱۰ نفر در ۸ تصادف مرگبار هفته آخر مرداد تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به وقوع ۸ فقره تصادف فوتی در هفته آخر مردادماه در پایتخت گفت: بخش عمده این حوادث ناشی از بی‌توجهی به جلو، تردد غیرمجاز و غیرایمن عابران، تخلفات موتورسواران، سرعت غیرمجاز و حرکت در خلاف جهت مسیر بوده است که در پی این حوادث، ۱۰ نفر از شهروندان جان خود را از دست داده‌اند.

وی درباره جزئیات این حوادث اظهار کرد: نخستین حادثه حوالی ساعت ۱:۳۸ بامداد شنبه ۲۴ مرداد در بزرگراه نواب صفوی رخ داد که در پی حرکت یک دستگاه موتورسیکلت در خلاف جهت مسیر، با یک دستگاه وانت نیسان برخورد و واژگون شد. راکب ۳۶ ساله موتورسیکلت به دلیل استفاده نکردن از کلاه ایمنی استاندارد و وارد شدن ضربه مستقیم به سر، در دم جان باخت.

موسوی‌پور افزود: حادثه دوم حوالی ساعت ۱۱:۵۸ همان روز در مرتضی‌گرد رخ داد؛ راننده یک دستگاه خودروی سواری به علت بی‌توجهی به جلو و اطراف با یک دستگاه دوچرخه برخورد کرد که در این حادثه، راکب ۴۸ ساله دوچرخه بر اثر شدت جراحات در دم فوت شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در حادثه سوم که ساعت ۲۱ یکشنبه ۲۵ مرداد در جاده خاوران رخ داد، یک دستگاه خودروی پژو با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز و غیرایمن از عرض بزرگراه بود برخورد کرد و عابر ۸۰ ساله بر اثر شدت جراحات در دم جان باخت.

وی گفت: حادثه چهارم نیز دوشنبه ۲۶ مرداد در خیابان دماوند رخ داد؛ در این حادثه راننده یک دستگاه خودروی سواری به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز از عرض بزرگراه بود برخورد کرد و این زن ۵۵ ساله جان خود را از دست داد. طبق گزارش اولیه، به دلیل ایمن‌سازی نشدن و مرمت نشدن مسیر در این نقطه، برای شهرداری منطقه نیز سهم تقصیر در نظر گرفته شد.

موسوی‌پور افزود: در حادثه پنجم که ساعت ۸:۴۹ صبح سه‌شنبه ۲۷ مرداد در بزرگراه آزادگان رخ داد، راننده یک دستگاه وانت به علت بی‌توجهی به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشت برخورد کرد و عابر مرد ۵۵ ساله در دم جان باخت.

وی ادامه داد: حادثه ششم حوالی ساعت ۱۲:۱۸ ظهر چهارشنبه ۲۸ مرداد در شهرری رخ داد؛ راننده یک دستگاه وانت نیسان به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، دچار واژگونی و حریق شد و در این حادثه، راننده ۴۵ ساله و سرنشین ۲۲ ساله خودرو جان خود را از دست دادند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در حادثه هفتم که پنج‌شنبه ۲۹ مرداد در بزرگراه شهید همت غرب رخ داد، راننده یک دستگاه پژو به علت بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابر پیاده‌ای که به صورت غیرایمن و غیرمجاز از عرض بزرگراه عبور می‌کرد برخورد کرد و این مرد ۳۰ ساله بر اثر شدت ضربه و جراحات در دم جان باخت.

موسوی‌پور افزود: هشتمین حادثه نیز ساعت ۱:۳۲ بامداد پنج‌شنبه ۲۹ مرداد در بزرگراه امام علی (ع) رخ داد که در پی بی‌توجهی راننده یک دستگاه خودروی کوئیک به جلو و اطراف، خودرو با عقب یک دستگاه کامیون برخورد و سپس واژگون شد. در این حادثه دو سرنشین صندلی عقب بر اثر شدت ضربات وارده به بیرون از خودرو پرتاب شده و در دم جان باختند و سرنشین دیگر نیز مصدوم و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان تأکید کرد: بزرگراه‌های شهری محل مسابقه سرعت یا مسیر پیاده‌روی نیستند و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی می‌تواند مرز میان زندگی و مرگ باشد. رانندگان باید با تمرکز کامل و رعایت سرعت مطمئنه رانندگی کنند، عابران پیاده برای حفظ جان خود از پل‌های هوایی و گذرگاه‌های مجاز استفاده کنند و سرنشینان خودروها، حتی در صندلی‌های عقب، بستن کمربند ایمنی را جدی بگیرند.


۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، با تشریح محدودیت‌های ترافیکی امروز ۳۰ مرداد ماه اظهار کرد: به‌منظور مدیریت بار ترافیکی، روان‌سازی تردد و ارتقای ایمنی سفرها، محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در برخی محور‌های شمالی کشور اجرا خواهد شد.

وی درباره محور چالوس گفت: از ساعت ۱۴:۰۰ امروز جمعه ۳۰ مردادماه، تردد خودرو‌ها از ابتدای آزادراه تهران–شمال به مقصد چالوس (جنوب به شمال) ممنوع می‌شود.

کرمی اسد افزود: از ساعت ۱۵:۰۰، محور از محدوده پل زنگوله، واقع در انتهای دهانه شمالی تونل البرز، به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد و از ساعت ۱۶:۰۰ نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران در مسیر (شمال به جنوب) یک‌طرفه می‌شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: این محدودیت تا ساعت ۲۴:۰۰ ادامه خواهد داشت و پس از آن، تردد در محور به حالت دوطرفه بازمی‌گردد؛ البته در صورت کاهش حجم ترافیک، امکان پایان زودتر محدودیت وجود خواهد داشت. محدودیت‌ها در جاده هراز

کرمی اسد درباره محدودیت‌های جاده هراز نیز گفت: تردد تمامی تریلر‌ها در این محور همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به‌استثنای خودرو‌های حامل مواد سوختی و فاسدشدنی، امروز جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ ممنوع خواهد بود.

وی افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا بر تشخیص مأموران پلیس راه، روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه نیز محدودیت یک‌طرفه مقطعی به‌صورت رفت و برگشت در محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اجرا خواهد شد. اعمال محدودیت در محور فشم

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین از اجرای محدودیت ترافیکی در محور فشم خبر داد و اظهار کرد: امروز جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰، تردد خودرو‌ها از محدوده پل حاجی‌آباد، ابتدای پیچ آریانا، به سمت خروجی فشم به‌صورت یک‌طرفه مدیریت خواهد شد.

کرمی اسد در پایان از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی مطلع شوند و با رعایت قوانین، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز و حفظ فاصله طولی، پلیس را در مدیریت ایمن تردد‌های پایان هفته همراهی کنند.




 بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو
۲۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس اقدامات و دستاوردهای مدیریت شهری از گسترش خدمات ورزشی و رفاهی بانوان، تسهیل دسترسی شهروندان به ظرفیت‌های شهری و اجرای برنامه‌های حمایتی برای خانواده‌ها و اقشار نیازمند خبر داد.

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۲۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر
۲۳ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...

 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.