قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

فوت ۸ زائر ایرانی در عراق

تا ۶ مردادماه، تعداد آسیب‌دیدگان در حوادث سفر اربعین ۱۴۸۷ نفر و شمار زائران فوت شده در عراق ۸ نفر بوده است.
 فوت ۸ زائر ایرانی در عراق



۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

سبقت غیرمجاز در جیرفت ١۳ مصدوم و فوتی برجای گذاشت | انصاف نیوز

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان از وقوع تصادف زنجیره‌ای ۳ خودرو به علت سبقت غیرمجاز در محور راین به سربیژن خبر داد و گفت: این سانحه ۱۰ مصدوم و سه فوتی داشت.

رضا فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، اظهار کرد: ساعت ۱۴ امروز جمعه سی‌ام مرداد گزارشی مبنی بر تصادف زنجیره‌ای سه دستگاه خودروی سواری در جاده جیرفت _ ساردوئیه به هلال احمر استان اعلام و بلافاصله یک تیم امدادونجات به محل حادثه اعزام شد.

وی با بیان اینکه این تصادف ۱۰ مصدوم و ۳ فوتی داشته است، افزود: نیروهای هلال احمر یک فوتی را رهاسازی و به عوامل مربوطه تحویل دادند و مصدومین نیز توسط اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافتند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان با اشاره به اینکه حادثه در کیلومتر ۳۶ محور جیرفت به ساردوئیه و به علت سبقت غیرمجاز رخ داده است، گفت: عملیات امداد و نجات ساعت ۱۶ و ۱۰ دقیقه به اتمام رسید.

انتهای پیام


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دو کشته و مصدوم بر اثر ریزش آوار در ایلام | یک دختر نوجوان هم جان باخت

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمزه محمدی‌مقدم روز جمعه در این باره توضیح داد: پس از اعلام ریزش آوار سه گروه عملیاتی جمعیت هلال‌احمر استان ایلام به همراه نیرو‌های آتش‌نشانی و فوریت‌های پزشکی راهی محل حادثه اعزام شدند و کار امدادرسانی و رهاسازی افراد گرفتار زیر آوار در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل هلال‌احمر استان ایلام افزود: نجاتگران این جمعیت پس از حضور در محل، کار رهاسازی فرد جان‌باخته و مصدوم حادثه را از زیر آوار انجام دادند.

وی اظهار کرد: مصدوم مردی ۳۰ ساله است که از ناحیه کمر و لگن دچار جراحت شده بود و پس از رهاسازی برای ادامه درمان توسط عوامل امدادی به بیمارستان انتقال یافت.

محمدی‌مقدم ادامه داد: همچنین فرد جان‌باخته مردی ۳۸ ساله بود که پس از رهاسازی توسط نجاتگران جمعیت هلال‌احمر به عوامل ذی‌ربط تحویل داده شد.

این دومین حادثه ریزش آوار در شهر ایلام طی هفته گذشته است.

پنجشنبه هفته گذشته بر اثر ریزش دیوار خانه‌ای در محله «بانبرز» ایلام نوجوان دختر ۱۴ ساله‌ای جان باخت.

منبع: ایرنا 

در ادامه حتما بخوانید ۴ کشته و مجروح در واژگونی خودرو سواری در محور سبزوار به نیشابور (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)


۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آشپز قاتل با رضایت خانواده مقتول از پای چوبه دار به زندگی بازگشت

کد خبر: 787402 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۹:۲۶:۰۸ اعتمادآنلاین |

آشپز جوان رستورانی که در جریان درگیری با همکارش او را با ضربات چاقو به قتل رسانده و دو کارگر دیگر را هم زخمی کرده بود، پس از صدور حکم قصاص با رضایت اولیای دم از مجازات مرگ نجات یافت، اما قرار است دوباره از جنبه عمومی جرم محاکمه شود.

به گزارش سایت جنایی، روزهای پایانی مهر ۱۴۰۱، گزارش وقوع درگیری خونین در رستورانی واقع در شمال تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد. بنابراین ماموران کلانتری ۱۰۱ تجریش برای بررسی ماجرا راهی محل حادثه شدند.

ماموران هنگام حضور در رستوران با صحنه‌ای خونین روبه‌رو شدند و دیدند سه کارگر جوان رستوران بر اثر اصابت ضربات چاقو زخمی شده‌اند و مرد جوان دیگری که آشپز رستوران است، دست‌هایش مجروح شده است.

مجروحان بلافاصله برای درمان به بیمارستان منتقل شدند، اما تلاش پزشکان برای نجات یکی از کارگران نتیجه نداد و او بر اثر شدت جراحات جان باخت. دو کارگر دیگر که در جریان درگیری زخمی شده بودند زنده ماندند و آشپز جوان هم که دست‌هایش زخمی شده بود، پس از انتقال به بیمارستان نجات یافت.

این در حالی بود که تحقیقات پلیس درباره این درگیری نشان داد آشپز رستوران عامل قتل همکارش بوده است. او پس از دستگیری به قتل اعتراف کرد و درباره علت وقوع این درگیری خونین توضیح داد.

متهم در جریان تحقیقات گفت: «من آشپز هستم و در رستوران کار می‌کردم، مقتول هم یکی از کارگران سالن بود. اختلاف ما  چند روز قبل از حادثه بر سر نحوه کار مقتول شروع شده بود. من از او می‌خواستم مدت زیادی در سالن نماند و سفارش‌ها را زودتر به آشپزخانه برساند و بعد دوباره به سالن برود.»

اما به گفته متهم، مقتول در پاسخ به این درخواست گفته بود سالن رستوران همیشه شلوغ است و نمی‌تواند سفارش‌ها را با سرعتی که آشپز می‌خواهد به او برساند. همین موضوع باعث شده بود بین‌شان جروبحث و درگیری لفظی شکل بگیرد.

دیگران هم گفتند این اختلاف کاری تا شب حادثه ادامه پیدا کرد و آن شب آشپز و مقتول بار دیگر بر سر همان موضوع با یکدیگر مشاجره کردند. هنگام وقوع آخرین درگیری، سایر کارگران رستوران خواب بودند و فقط  آن دو نفر بیدار بودند.

وقتی جروبحث بین آنها بالا گرفت، آشپز به‌شدت عصبانی شد، به آشپزخانه رفت و یک چاقو برداشت، بعد هم با چاقو به مقتول حمله کرد و ضرباتی به او زد.

در همین بین صدای درگیری و سروصدای آنها باعث شد دو کارگر دیگر از خواب بیدار شوند و برای جدا کردن آشپز و مقتول تلاش کنند، اما آنها هم در جریان حمله با ضربات چاقو زخمی شدند.

پس از انتقال مجروحان به بیمارستان، یکی از کارگران که طرف اصلی درگیری با آشپز بود بر اثر شدت جراحات جان باخت و همان موقع بود که تحقیقات جنایی برای روشن شدن ابعاد قتل آغاز شد. آشپز که در جریان درگیری زخمی شده بود، بعد از انجام درمان و بهبود تحت بازجویی قرار گرفت و به قتل همکارش اعتراف کرد.

به این ترتیب پرونده با تکمیل تحقیقات در دادگاه کیفری تحت رسیدگی قرار گرفت و آشپز جوان به اتهام قتل به قصاص محکوم شد. در ادامه روند رسیدگی حکم در شعبه ششم دیوان عالی کشور  تایید و پرونده برای اجرای حکم به شعبه دوم اجرای احکام ارسال شد.

بعد از ارسال پرونده به شعبه دوم اجرای احکام، تلاش‌ها برای جلب رضایت اولیای دم آغاز شد. در این مدت چند جلسه صلح و سازش برگزار و موضوع پرونده با خانواده مقتول در میان گذاشته شد تا اینکه در نهایت پدر و مادر مقتول از قصاص فرزندشان گذشت کردند.

بر اساس توافق انجام‌شده، اولیای دم در قبال دریافت وجه‌المصالحه رضایت خود را اعلام کردند، به این ترتیب حکم قصاص قاتل منتفی شد. اما با گذشت خانواده مقتول، قرار است قاتل از جنبه عمومی جرم در دادگاه محاکمه و پس از تعیین تکلیف این بخش از پرونده نیز روشن شود.

  اخبار مرتبط بخشش قاتل 4 سال بعد از نزاع مرگبار قتل به خاطر سبقت گرفتن/ قاتل بخشیده شد




 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۱۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۱۸ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تمدید زمان مشاهده و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو - معلم

رئیس مرکز ارزشیابی و کیفیت نظام تضمینی آموزش و پرورش از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و بررسی سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه (۳۱ مردادماه) خبر داد.

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.