قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

واژگونی مرگبار خودروی زائران اربعین/ آمار فوتی‌ها و مصدومان

 مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در جاده شوش - اندیمشک در بامداد روز پنجشنبه ۲ کشته و سه مصدوم به جا گذاشت که مجروحان از زائران اربعین بودند.
 واژگونی مرگبار خودروی زائران اربعین/ آمار فوتی‌ها و مصدومان

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مهران احمدی بلوطکی پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: این حادثه در ساعت ۸:۴۰ دقیقه به ستاد هدایت عملیات بحران دانشگاه اعلام شد و نیروهای امدادی اورژانس برای انجام خدمات درمانی اولیه بهداشتی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: مصدومان شامل یک زن ۴۸ ساله و ۲ مرد ۲۲ و ۴۸ ساله گزارش شده که توسط آمبولانس های اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان نظام مافی شوش انتقال یافتند.

احمدی بلوطکی ادامه داد: هویت کشته شدگان نیز نامعلوم گزارش شده است.
وقوع تصادف بین ۲ دستگاه خودرو در جاده بستان - عبدالخان در شامگاه چهارشنبه نیز یک کشته و هفت مصدوم به جا گذاشت که پنج نفر زائران اربعین بودند.

در حال حاضر ۱۹۵ پایگاه اورژانس، ۱۹ دستگاه موتورلانس، پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس و چهارفروند بالگرد در خوزستان به مردم خدمت رسانی می کنند.

۴۷۲۳۶ کد مطلب 2253700



 اورژانس گیلان: ۱۶ نفر در پی سقوط داربست در لنگرود مصدوم شدند
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

اورژانس گیلان: ۱۶ نفر در پی سقوط داربست در لنگرود مصدوم شدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: سخنگوی اورژانس گیلان، از مصدومیت ۱۶ نفر در پی سقوط داربست در لنگرود خبر داد و گفت: افراد آسیب‌دیده برای دریافت خدمات درمانی تکمیلی به بیمارستان شهید حسین‌پور لنگرود منتقل شدند.

علیرضا پورسان با اعلام این خبر، اظهار کرد: در ساعت ۲۳:۱۹ شامگاه چهارشنبه ۲۸ مرداد، گزارشی با عنوان سقوط داربست در یک تجمع ورزشی به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ استان گیلان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، تیم‌های عملیاتی اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات لازم برای ارزیابی و ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به مصدومان را در محل انجام دادند.

سخنگوی اورژانس گیلان تصریح کرد: براساس آخرین آمار، در پی این حادثه ۱۶ نفر دچار مصدومیت شدند که آسیب‌های وارده به آنان در اندام‌های مختلف و محدود گزارش شده است.

بخ نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان در امروز پنجشنبه، ۲۹ مرداد، وی خاطرنشان کرد: پس از انجام اقدامات اولیه پزشکی و تثبیت وضعیت مصدومان، افراد آسیب‌دیده با همکاری نیروهای اورژانس ۱۱۵ و جمعیت هلال احمر برای دریافت خدمات درمانی تکمیلی به بیمارستان شهید حسین‌پور لنگرود منتقل شدند.



 سقوط وحشتناک و مرگبار در مسیر آبشار دارانداش
۳ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

سقوط وحشتناک و مرگبار در مسیر آبشار دارانداش

صفحه اقتصاد -

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از فوت یک مرد میانسال بر اثر سقوط به دره در مسیر آبشار دارانداش شهرستان مرند خبر داد.

وحید شادی‌نیا ظهر پنج شنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: صبح امروز نیروهای اورژانس ۱۱۵ پایگاه سه‌راهی زنوز همراه نیروهای هلال‌احمر، پس از حضور در محل حادثه، فوت فرد مصدوم را به علت شدت جراحات وارده تأیید کردند. مطالعه بیشتر: جزئیات مرگ گردشگر قمی بر اثر سقوط به دره در رامسر اعلام شد منبع: مهر اخبار مرتبط circle قطعی برق آذربایجان شرقی فردا سه شنبه ۲۷ مرداد + لینک …



 ۱۶ تماشاگر مسابقات کشتی گیله مردی به دلیل سقوط داربست در لنگرود مصدوم شدند
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

۱۶ تماشاگر مسابقات کشتی گیله مردی به دلیل سقوط داربست در لنگرود مصدوم شدند

ایران آنلاین:

علیرضا پورسان اظهار کرد: گزارشی با عنوان سقوط داربست در مسابقات کشتی گیله مردی در شهرستان لنگرود به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد که بلافاصله پس از دریافت گزارش، تیم‌های عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند.

به گزارش ایرنا، وی در ادامه افزود: پس از اعزام تیم‌های گفته شده اقدامات لازم برای ارزیابی و ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به مصدومان در محل انجام شد.

سخنگوی اورژانس گیلان اضافه کرد: بر اساس آخرین آمار در پی این حادثه ۱۶ نفر از افرادی که مشغول تماشای مسابقات بودند، دچار مصدومیت شدند که آسیب‌های وارده به آنان محدود گزارش شده است.

پورسان بیان کرد: پس از انجام اقدامات اولیه پزشکی و تثبیت وضعیت مصدومان، افراد آسیب‌دیده با همکاری نیروهای اورژانس ۱۱۵ و جمعیت هلال احمر برای دریافت خدمات درمانی تکمیلی به بیمارستان شهید حسین‌پور لنگرود منتقل شدند.
انتهای پیام/



 دود غلیظ در جنوب تهران/ اورژانس: ناشی از آتش‌سوزی تانکر سوخت بود
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

دود غلیظ در جنوب تهران/ اورژانس: ناشی از آتش‌سوزی تانکر سوخت بود

سخنگوی اورژانس استان تهران از آتش‌سوزی یک تانکر حمل سوخت در پالایشگاه تهران خبر داد و گفت: این حادثه تاکنون یک مصدوم برجا گذاشته است.

به گزارش مهر، شروین تبریزی، پیش از ظهر پنجشنبه، در جمع خبرنگاران، از آتش‌سوزی یک تانکر حمل سوخت در پالایشگاه تهران خبر داد.

سخنگوی اورژانس استان تهران اظهار کرد: در پی مشاهده دود غلیظ در جنوب تهران، بررسی‌های اولیه نشان داد منشأ این دود، آتش‌سوزی یک تانکر حمل سوخت در پالایشگاه تهران بوده است.

وی افزود: این حادثه موجب انتشار حجم زیادی از دود در محدوده پالایشگاه شده است، اما بر اساس اطلاعات اولیه، مصدومیت جدی گزارش نشده و تاکنون یک نفر در این حادثه مصدوم شده است.

تبریزی تأکید کرد: جزئیات بیشتر درباره وضعیت مصدوم و ابعاد این حادثه پس از تکمیل بررسی‌ها اعلام خواهد شد. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر چرا «سلمان سامانی» گفت در صورت برگشت به ایران اعدام می شود؟ نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی تماشاخانه



 یک مصدوم در پی حریق تانکر حمل سوخت در جنوب تهران
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

یک مصدوم در پی حریق تانکر حمل سوخت در جنوب تهران

به گزارش ایلنا، شروین تبریزی گفت: بر اساس اطلاعات رسیده یک تانکر حمل سوخت در داخل پالایشگاه تهران دچار حریق شده است.

وی افزود: علت دود غلیظ مشاهده شده در آسمان جنوب تهران همین تانکر است و جای نگرانی وجود ندارد.

سخنگوی سازمان اورژانس استان تهران ادامه داد: این حادثه تاکنون یک مصدوم داشته که حال وی مساعد گزارش شده است. انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 مرگ دل خراش زنی ۱۵ساله که شلاق خورده بود
سایت تابناک

مرگ دل خراش زنی ۱۵ساله که شلاق خورده بود

اوایل هفته منابع بیمارستانی، مرگ مشکوک زنی جوان در بیمارستان هاشمی نژاد را به پلیس اطلاع می‌دهند. با حضور مأموران در بیمارستان و تأیید موضوع، با دستور قضایی...
 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.
 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.
 تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی
سایت تابناک

تصادف شدید و مرگبار قایق با پل در تالاب انزلی

سخنگوی اورژانس گیلان گفت: حادثه برخورد یک فروند قایق با پل در تالاب انزلی طی عصر امروز، چهار مصدوم و فوتی برجای گذاشت.
 اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه
سایت تابناک

اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه

برخورد یک فروند قایق با پل در محدوده تالاب انزلی، ۲ کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت.
 شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است
سایت ایران آنلاین

شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان گفت: طبق بررسی‌ تصاویر در ذخیره‌گاه زیست‌کره توران در شرق استان سمنان(تنها زیستگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی) جنسیت یوزپلنگ هیوا «نر» است.
 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...