قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

سقوط مرگبار خودروی کوییک از پل

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از سقوط کوییک در پل محور ایوانکی به گرمسار خبر داد و گفت: یک نفر از اتباع خارجی طی این حادثه جان باخت.
 سقوط مرگبار خودروی کوییک از پل



۳ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

سبقت غیرمجاز در جیرفت ١۳ مصدوم و فوتی برجای گذاشت | انصاف نیوز

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان از وقوع تصادف زنجیره‌ای ۳ خودرو به علت سبقت غیرمجاز در محور راین به سربیژن خبر داد و گفت: این سانحه ۱۰ مصدوم و سه فوتی داشت.

رضا فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمان، اظهار کرد: ساعت ۱۴ امروز جمعه سی‌ام مرداد گزارشی مبنی بر تصادف زنجیره‌ای سه دستگاه خودروی سواری در جاده جیرفت _ ساردوئیه به هلال احمر استان اعلام و بلافاصله یک تیم امدادونجات به محل حادثه اعزام شد.

وی با بیان اینکه این تصادف ۱۰ مصدوم و ۳ فوتی داشته است، افزود: نیروهای هلال احمر یک فوتی را رهاسازی و به عوامل مربوطه تحویل دادند و مصدومین نیز توسط اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافتند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کرمان با اشاره به اینکه حادثه در کیلومتر ۳۶ محور جیرفت به ساردوئیه و به علت سبقت غیرمجاز رخ داده است، گفت: عملیات امداد و نجات ساعت ۱۶ و ۱۰ دقیقه به اتمام رسید.

انتهای پیام


۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دو کشته و مصدوم بر اثر ریزش آوار در ایلام | یک دختر نوجوان هم جان باخت

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمزه محمدی‌مقدم روز جمعه در این باره توضیح داد: پس از اعلام ریزش آوار سه گروه عملیاتی جمعیت هلال‌احمر استان ایلام به همراه نیرو‌های آتش‌نشانی و فوریت‌های پزشکی راهی محل حادثه اعزام شدند و کار امدادرسانی و رهاسازی افراد گرفتار زیر آوار در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل هلال‌احمر استان ایلام افزود: نجاتگران این جمعیت پس از حضور در محل، کار رهاسازی فرد جان‌باخته و مصدوم حادثه را از زیر آوار انجام دادند.

وی اظهار کرد: مصدوم مردی ۳۰ ساله است که از ناحیه کمر و لگن دچار جراحت شده بود و پس از رهاسازی برای ادامه درمان توسط عوامل امدادی به بیمارستان انتقال یافت.

محمدی‌مقدم ادامه داد: همچنین فرد جان‌باخته مردی ۳۸ ساله بود که پس از رهاسازی توسط نجاتگران جمعیت هلال‌احمر به عوامل ذی‌ربط تحویل داده شد.

این دومین حادثه ریزش آوار در شهر ایلام طی هفته گذشته است.

پنجشنبه هفته گذشته بر اثر ریزش دیوار خانه‌ای در محله «بانبرز» ایلام نوجوان دختر ۱۴ ساله‌ای جان باخت.

منبع: ایرنا 

در ادامه حتما بخوانید ۴ کشته و مجروح در واژگونی خودرو سواری در محور سبزوار به نیشابور (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)




 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۴ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۱۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 ۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۵۰ بیمار پروانه‌ای روی صندلی دندانپزشکی | وقتی یک ویزیت ساده، برای بیمار پروانه‌ای ساده نیست

برای بسیاری از مردم، مراجعه به دندانپزشک اتفاقی عادی در زندگی روزمره است؛ اما برای خانواده‌ای که با ای‌بی زندگی می‌کند، پیدا کردن دندانپزشکی که بیماری را بشناسد، شرایط جسمی بیمار را درک کند و درمان را با احتیاط پیش ببرد، می‌تواند به یکی از دغدغه‌های جدی تبدیل شود.

 شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی مولکول مسؤول یکی از بدترین انواع «سرطان پستان»

سرطان پستان سه‌گانه‌منفی از دشوارترین انواع این بیماری برای درمان است و به‌دلیل توان بالای گسترش به اندام‌های دیگر، نیازمند روش‌های دقیق‌تر برای شناسایی بیماران پرخطر و انتخاب درمان مناسب است.