
جمعیت هلالاحمر در اطلاعیه شماره ۳ ستاد اربعین اعلام کرد: از ۲۵ تیر تا ۶ مرداد، بیش از ۳۶۰ هزار خدمت رایگان به زائران اربعین ارائه شده و ۳۲۱ هزار و ۶۳۵ زائر نیز به کشور بازگشتهاند.
به گزارش جمعیت هلالاحمر، بر اساس اطلاعیه شماره ۳ ستاد اربعین این جمعیت، در بازه زمانی ۲۵ تیرماه تا ۶ مردادماه، تعداد زائران بازگشته به ایران ۳۲۱ هزار و ۶۳۵ نفر و تعداد زائران حاضر در کشور عراق ۹۶۹ هزار و ۴۰۲ نفر بوده است.
بر اساس این گزارش، مجموع خدمات اختصاصی جمعیت هلالاحمر شامل خدمات پزشکی و ویزیت، خدمات دارویی، پرستاری و پاراکلینیکی، امداد و انتقال، رادیولوژی و آزمایشگاهی تاکنون به ۱۰۴ هزار و ۲۳۰ مورد رسیده است.
همچنین مجموع خدمات رایگان ارائهشده به زائران، شامل خدمات اختصاصی جمعیت هلالاحمر، خدمات موکبهای داوطلبانه و مردمی و خدمات موکبهای مشترک با دولت عراق، تا این لحظه ۳۶۰ هزار و ۱۱۷ مورد اعلام شده است.
در این اطلاعیه آمده است: تا ۶ مردادماه، تعداد قطعی آسیبدیدگان در حوادث مرتبط با سفر اربعین یکهزار و ۴۸۷ نفر و شمار زائران فوتشده در عراق نیز هشت نفر ثبت شده است.
بر اساس اعلام ستاد اربعین جمعیت هلالاحمر، گلودرد، ضعف و بیحالی، سردرد ناشی از گرمازدگی و دردهای مفصلی و عضلانی، از مهمترین علل مراجعه زائران به مراکز درمانی هلالاحمر در عراق بوده است.
جمعیت هلالاحمر به زائران توصیه کرد با انتخاب زمان مناسب برای پیادهروی و زیارت و استفاده از کولهپشتی مناسب، لباس نخی و خنک و کفش مناسب، تا حد زیادی از بروز این مشکلات پیشگیری کنند. پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر الواس؛ شهری که استحکامات نظامی آن از فضا هم دیده می شوند (+عکس) نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : پل ریالتو؛ نماد تاریخی ونیز که قرن ها روی آب ایستاده است (+عکس) تماشاخانه سورنا ؛ پهلوان نامدار سیستانی و قهرمان نبرد ایران و روم / مشهورترین فرمانده ایرانی و سرنوشت تلخی که داشت ۲۵ سال تلاش و عاشقی برای میراث فرهنگی ایران / این زن قلعه الموت را جهانی کرد فیلم های دیگر عضویت در اینستاگرام عصر ایران ۱۵ سال پیش در چنین روزی این لحظه با حافظ گلستان سعدی آموزش زبان انگلیسی آپارات عصر ایران اپلیکیشن عصر ایران






