قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

شناسایی ۳۴۰۵ ملک و زمین دولتی فاقد سند در تهران

طبرسا خاطر نشان کرد: برای نظارت بر این فرآیند و رفع موانع پیش رو، کارگروه استانی به صورت هفتگی تشکیل جلسه می‌دهد تا روند رسیدگی به این املاک با دقت و سرعت با...
 شناسایی ۳۴۰۵ ملک و زمین دولتی فاقد سند در تهران



۹ ساعت قبل / سایت نورنیوز

هشدار رئیس اتحادیه املاک تهران درباره قیمت‌سازی و آگهی‌های جعلی مسکن

نورنیوز- گروه اجتماعی: کیانوش گودرزی رئیس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران با بیان اینکه بخشی از قیمت‌سازی‌ها و افزایش‌های غیرواقعی در بستر فضای مجازی شکل می‌گیرد، گفت: فضای مجازی امروز به یک نیاز جدی برای مردم تبدیل شده و نمی‌توان آن را حذف کرد، اما باید برای آن دگرگونی و سازوکار نظارتی مؤثر ایجاد شود تا زمینه‌ای برای انتشار آگهی‌های جعلی و فاقد وجود خارجی فراهم نشود.

وی  افزود: چند وقت پیش خودم برای یک آگهی تماس گرفتم و مشخص شد اصلاً وجود خارجی ندارد. بنابراین معتقدم آگهی‌ها باید حتماً شناسنامه‌دار باشند و در فضای قابل کنترل منتشر شوند؛ به‌گونه‌ای که حداقل هویت منتشرکننده، از جمله با کد ملی، قابل شناسایی باشد.

این مقام صنفی با اشاره به اینکه بازار مسکن به‌صورت زنجیروار با بخش‌های مختلف اقتصاد در ارتباط است، اظهار داشت: از خط تولید و ایجاد اشتغال گرفته تا سرمایه‌گذاری، پس‌انداز، نقش بانک‌ها، عرضه زمین از سوی وزارت راه و تعادل میان عرضه و تقاضا، همه به هم وابسته‌اند و باید در کنار هم دیده شوند.

وی ادامه داد: ما در سامانه‌ها، دست‌کم می‌توانیم شفافیت ایجاد کنیم، اثرگذاری داشته باشیم، نیازسنجی انجام دهیم و اجازه ندهیم هر فردی صرفاً با هدف سودجویی وارد بازار شود. سودجویی به‌خودی‌خود چیز بدی نیست، اما باید در کنار آن سلامت جامعه، سلامت اقتصاد و سلامت بازار مسکن هم لحاظ شود.

گودرزی با انتقاد از تأخیر در اجرای برخی الزامات قانونی در حوزه مسکن گفت: بعضی از این اقدامات باید سال‌ها قبل، حتی ۷۰ سال پیش انجام می‌شد، اما امروز تازه به اجرا رسیده است و همین موضوع نشان می‌دهد که در حوزه اقتصاد مسکن هنوز راه زیادی در پیش داریم.

وی درباره رشد غیرمتعارف قیمت املاک نیز تصریح کرد: اینکه ملکی که ۱۰ یا ۲۰ سال پیش با ۹ میلیون تومان خریداری شده، امروز ۱۰ میلیارد تومان قیمت‌گذاری می‌شود، در حالی که فرسوده شده و باید درباره تخریب و نوسازی آن تصمیم گرفت، نشان می‌دهد ارزیابی درستی از بازار انجام نمی شود.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه مخالف اصل فضای مجازی نیست، اما با اتحادیه‌های موازی و صدور مجوزهای غیرهمسو مخالف است، گفت: فضای مجازی در حوزه‌های مختلفی فعالیت می‌کند؛ از سوپرمارکت‌ها گرفته تا تولیدات دیگر. بنابراین باید همان‌طور که برای کسب‌وکارهای سنتی نظارت و دستورالعمل وجود دارد، برای این فضا نیز ضوابط روشن و قابل اجرا تعریف شود.

وی افزود: ایجاد یک ساختار موازی، آن هم بدون نظارت و کنترل کافی، اشتباه است. اگر قرار است برای یک حوزه پروانه صادر شود، باید همان قواعد برای همه بخش‌ها قابل اجرا باشد. نباید یک فضای دو قطبی میان کسب‌وکار سنتی و کسب‌وکار مجازی ایجاد کنیم و بعد آن را رها کنیم.

گودرزی در پایان هشدار داد: حاکمیت باید برای این موضوع هوشیار باشد؛ اگر امروز به این مساله توجه نشود، در آینده جامعه صنفی با مشکلات جدی روبه‌رو خواهد شد. این موضوع را باید به اتاق اصناف تهران، اتاق اصناف ایران و وزارت صمت به‌عنوان یک هشدار جدی منتقل کرد.


۱۶ دقیقه قبل / سایت آوش

ادارات تهران فردا شنبه ۳۱ مرداد تعطیل است؟

در روزهای اخیر، موج شدید گرما و افزایش بی‌سابقه مصرف برق در استان تهران، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال تعطیلی ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه ۳۱ مرداد را به اوج رسانده است. با این حال، تا لحظه تنظیم این گزارش (جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵)، هیچ اطلاعیه یا بخشنامه رسمی از سوی استانداری تهران مبنی بر تعطیلی روز شنبه صادر نشده است. با وجود اینکه سناریوی تعطیلی موقت ادارات به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی مدیریت بار شبکه برق مطرح شده, اما همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و شهروندان و کارمندان باید منتظر اطلاعیه رسمی باشند. در این گزارش، آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران، دلایل مطرح‌شده، تحلیل سناریوهای محتمل و جدول وضعیت استان‌های مختلف را بررسی می‌کنیم.

آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران؛ هنوز خبری از اطلاعیه رسمی نیست

بر اساس آخرین بررسی‌ها و گزارش‌های رسمی، تا این لحظه (جمعه ۳۰ مرداد) هیچگونه اطلاعیه یا بخشنامه‌ای مبنی بر تعطیلی ادارات و بانک‌ها در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ از سوی استانداری تهران صادر نشده است. مسئولان استانی تأکید کرده‌اند که در صورت تغییر شرایط جوی یا اتخاذ تصمیمات جدید، اطلاعیه‌های تکمیلی از سوی مراجع ذی‌صلاح منتشر خواهد شد.

با وجود این، شایعات و گمانه‌زنی‌ها در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی درباره تعطیلی شنبه به شدت داغ شده است. برخی منابع خبری از بررسی سناریوی تعطیلی موقت ادارات و نهادهای دولتی در روز شنبه توسط مقامات استانی خبر داده‌اند. هدف از این تصمیم احتمالی، کاستن از فشار وارد بر شبکه برق و مدیریت مصرف انرژی در پی افزایش بی‌سابقه دما عنوان شده است.

علت مطرح‌شدن سناریوی تعطیلی؛ گرمای بی‌سابقه و مصرف برق

در روزهای اخیر، موج شدید گرما بسیاری از مناطق کشور از جمله استان تهران را فرا گرفته است. پیش‌بینی‌های هواشناسی نشان می‌دهد که بیشینه دمای تهران در روز شنبه به ۳۵ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید. این افزایش دما، مصرف انرژی به‌ویژه برق را به طور چشمگیری افزایش داده و شبکه برق را با فشار مضاعفی مواجه کرده است.

افزایش مصرف برق در استان تهران که جمعیتی بالغ بر ۱۵ میلیون نفر را در خود جای داده، به یکی از چالش‌های اصلی مدیریت شهری تبدیل شده است. مقامات استانی در حال بررسی گزینه‌های مختلف برای مدیریت بار شبکه و جلوگیری از خاموشی‌های گسترده هستند. تعطیلی موقت ادارات به عنوان یکی از راهکارهای سریع‌الاثر برای کاهش مصرف برق در ساعات اوج بار (ظهر تا اوایل شب) مطرح شده است.

سابقه تعطیلی‌های اخیر در استان‌های دیگر

در هفته‌های اخیر، به دلیل گرمای بی‌سابقه هوا و ضرورت مدیریت مصرف انرژی، برخی استان‌ها اقدام به تعطیلی یا کاهش ساعات کاری ادارات در روزهای خاصی کرده‌اند. برای نمونه، ادارات استان بوشهر در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد تعطیل شد و استان‌های کرمانشاه، قم، ایلام، چهارمحال و بختیاری و مازندران نیز در روزهای اخیر تعطیلی یا دورکاری داشته‌اند. با این حال، این تعطیلی‌ها عمدتاً مقطعی و برای روزهای خاصی بوده و به معنای تعطیلی سراسری در روزهای پنجشنبه و شنبه نیست.

جدول وضعیت تعطیلی استان‌های مختلف در شنبه ۳۱ مرداد

بر اساس آخرین اطلاعات موجود، وضعیت تعطیلی استان‌های مختلف در روز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ به شرح زیر است: استان وضعیت شنبه ۳۱ مرداد توضیحات تهران تعطیل نیست (فعلاً) تاکنون هیچ اطلاعیه رسمی از سوی استانداری تهران صادر نشده است خوزستان تعطیل نیست با وجود گرمای شدید، تعطیلی برای این روز اعلام نشده است بوشهر تعطیل نیست ادارات بوشهر روز چهارشنبه ۲۸ مرداد تعطیل بود، اما برای شنبه تعطیلی اعلام نشده است هرمزگان تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است یزد در حال بررسی گمانه‌زنی‌هایی درباره تعطیلی وجود دارد، اما هنوز قطعی نیست البرز در حال بررسی سناریوی تعطیلی مطرح شده، اما هنوز اطلاعیه‌ای صادر نشده است فارس تعطیل نیست یکی از سناریوهای جدی مطرح شده، اما هنوز قطعی نیست مرکزی تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است اصفهان تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است قم تعطیل نیست تاکنون اطلاعیه‌ای صادر نشده است

 


۷ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

ضرب‌الاجل یک‌ماهه دادستان گلوگاه برای ساماندهی مرکز دپوی زباله | انصاف نیوز

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گلوگاه در جریان بازدید از مرکز دپوی زباله این شهرستان، با تأکید بر صیانت از حقوق عامه، حفاظت از منابع آب‌های زیرزمینی و رفع آسیب‌های زیست‌محیطی، به دستگاه‌های مسئول یک ماه فرصت داد تا نسبت به ساماندهی وضعیت پسماند و رفع مشکلات موجود اقدام کنند.

به گزارش ایسنا، صادقی کیادهی در راستای صیانت از حقوق عامه، حفظ منابع آب‌های زیرزمینی و پیگیری مسائل زیست‌محیطی، با حضور فرماندار، شهردار، رئیس اداره محیط زیست، رئیس شورای اسلامی شهر و جمعی از کارکنان مرتبط شهرداری، از مرکز دپوی زباله شهرستان بازدید کرد.

در این بازدید میدانی، وضعیت مرکز دپوی زباله و معضلات و آسیب‌های زیست‌محیطی ناشی از ساماندهی نامناسب پسماندهای شهری مورد بررسی قرار گرفت.

دادستان گلوگاه با تأکید بر ضرورت توجه جدی دستگاه‌های متولی به سلامت عمومی، حفظ محیط زیست و جلوگیری از آسیب به منابع آب‌های زیرزمینی، راهکارهای لازم برای ساماندهی وضعیت زباله‌های شهرستان را بررسی کرد.

ضرب‌الاجل یک‌ماهه دادستان گلوگاه برای ساماندهی مرکز دپوی زباله شهرستان

صادقی کیادهی یادآور شد: در همین راستا، به دستگاه‌های مسئول یک ماه فرصت داده شد تا نسبت به اجرای اقدامات لازم برای ساماندهی مرکز دپوی زباله، رفع مشکلات و کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی موجود اقدام کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، در روز جمعه ۳۰ مرداد، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گلوگاه تأکید کرد: موضوع ساماندهی وضعیت پسماند شهرستان تا حصول نتیجه و اجرای کامل دستورات صادرشده، از سوی دستگاه قضایی پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام




 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور - تسنیم

سخنگوی پلیس از ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور خبر داد.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱۲ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.

 وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم

برنا - گروه اجتماعی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴...

 بدترین ال‌نینوی قرن در راه است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بدترین ال‌نینوی قرن در راه است

سرویس هواشناسی ملی بریتانیا روز جمعه ۳۰ مرداد پیش‌بینی کرد که الگوی آب‌وهوایی ال‌نینو در سال جاری بدترین مورد در بیش از یک قرن اخیر خواهد بود و دمای سطح دریا را به سطحی «بی‌سابقه» خواهد رساند.

 سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمور تعیین سرنوشت بازسازی این پروژه شده‌اند.