قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

اکران آنلاین مستند «درختان کهنسال ایران» با روایت شهاب حسینی

اکران آنلاین مستند «درختان کهنسال ایران» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی حمید کُریلی و با روایت شهاب حسینی چهارشنبه ۷ مردادماه در پلتفرم هاشور آغاز می‌شود.
 اکران آنلاین مستند «درختان کهنسال ایران» با روایت شهاب حسینی

اکران آنلاین مستند «درختان کهنسال ایران» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی حمید کُریلی و با روایت شهاب حسینی چهارشنبه ۷ مردادماه در پلتفرم هاشور آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پلتفرم هاشور، این اثر که با روایت لطیف و شاعرانه شهاب حسینی همراه است، تلاشی برای معرفی و بررسی جامع، علمی و جذاب درختان کهنسال ایران به شمار می‌رود و با ارائه تصاویری کمتر دیده‌شده و اطلاعات مستند، مخاطبان را با یکی از ارزشمندترین میراث‌های طبیعی کشور آشنا می‌کند. ارتقای فرهنگ عمومی، افزایش توجه به حفاظت از درختان کهنسال و تشویق به ثبت، حفظ و تکثیر این گنجینه‌های طبیعی از مهم‌ترین اهداف تولید این مجموعه عنوان شده است.

«درختان کهنسال ایران» گونه‌های مختلف درختان دیرزی ایران مانند چنار، گردو، اُرس، سرو، نوش و بنه را معرفی کرده و با نگاهی علمی و مستند، ارزش‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی آن‌ها را به تصویر می‌کشد.

تصویربرداری این مستند طی ۱۰ ماه در چهار فصل سال و در ۱۹ استان کشور انجام شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند این مستند ۱۱۰ دقیقه‌ای که در سال ۱۴۰۱ تولید شده است را از تاریخ ۷ مردادماه ساعت ۱۷ در اکران هاشور و به صورت آنلاین تماشا کنند.

عوامل این مستند عبارتند از: تهیه کننده، کارگردان و پژوهشگر: حمید کُریلی، تدوین: ناصر فکور، آیدین پرهیزی، تصویربردار: حمید کریلی، مهران جمشیدیان، صدابردار: مانی طبیب‌ زاده، آهنگساز: کیارش سنجرانی‌، مجری طرح: شرکت ایمن سازه و با صدای شهاب حسینی.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر «همه‌‌ش تقصیر شریعتی‌یه»!/ این بار از زبان موسی‌خان غنی‌نژاد خبر بعد نظرات کاربران خبر قبل اشتراک گذاری : …



 کدام مستندها این هفته در سالن حقیقت نمایش دارند؟
۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

کدام مستندها این هفته در سالن حقیقت نمایش دارند؟

برنا- گروه فرهنگ و هنر: مستندهای «مشت زنی در رینگ ترجمه» (حنیف شهپرراد) و «استوار ساقی» (میلاد محمدی) دوشنبه دوم شهریورماه در سالن حقیقت روی پرده می‌روند.

 راه‌یافتگان به بخش «تک عکس» و «مجموعه عکس» جشنواره‌ تلویزیونی مستند معرفی شدند
۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

راه‌یافتگان به بخش «تک عکس» و «مجموعه عکس» جشنواره‌ تلویزیونی مستند معرفی شدند

برنا- گروه فرهنگ و هنر: راه‌یافتگان به بخش «تک عکس» و «مجموعه مستند» نهمین جشنواره تلویزیونی مستند اعلام شدند.

 اهمیت و جایگاه زبان فارسی در یک مستند تلویزیونی
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

اهمیت و جایگاه زبان فارسی در یک مستند تلویزیونی

مستند «امین فارسی» با محوریت اهمیت حفظ و پاسداشت زبان فارسی، به بیانات رهبر انقلاب درباره ضرورت جلوگیری از فرسایش این زبان و نقش آن در عرصه‌های علم، فرهنگ و رسانه می‌پردازد.

 روایت حضور رهبر شهید در روزهای دفاع مقدس از شبکه قرآن
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

روایت حضور رهبر شهید در روزهای دفاع مقدس از شبکه قرآن

پخش سه مستند «خورشید ولایت»، «ردپای آفتاب» و «امام مقاوم – دیار مقاومت» از شبکه قرآن و معارف سیما، فرصتی برای بازخوانی برگ‌هایی ماندگار از تاریخ مقاومت ملت ایران و مرور حضور رهبر شهید در کنار مردم و رزمندگان در روزهای سخت دفاع مقدس است.

 مستند «کودک دیجیتالی» برنده جایزه پازولینی ایتالیا شد |  انصاف نیوز
۱۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

مستند «کودک دیجیتالی» برنده جایزه پازولینی ایتالیا شد | انصاف نیوز

مستند «کودک دیجیتالی» به کارگردانی محمد احمدی، با همکاری پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی و مرکز تهران اتیسم، موفق به دریافت جایزه پازولینی ۲۰۲۶ از جشنواره لوکانیا در ایتالیا شد.