قیمت طلا امروز




 سایت عصرایران / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

آتش‌سوزی نیروگاه تبریز/ استانداری: تکذیب حمله

این حادثه هیچ‌گونه تأثیری بر پایداری شبکه برق نداشته و مشکل ایجادشده برای واحد مذکور نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف خواهد شد.
 آتش‌سوزی نیروگاه تبریز/ استانداری: تکذیب حمله



۱۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

جمع‌آوری متکدیان در تبریز | «۴۰۰ تبعه پاکستانی به کشورشان بازگردانده شدند» | انصاف نیوز

دبیر همایش مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز از تداوم طرح‌های این مجموعه برای جمع‌آوری متکدیان و تحقق شعار «تبریز، شهر بی‌گدا» خبر داد و گفت: طی اقدامات انجام‌شده، ۱۹۰ متکدی در تبریز شناسایی و جمع‌آوری شده‌اند و به گفته وی، حدود ۴۰۰ تبعه پاکستانی که در حوزه تکدی‌گری فعالیت داشتند، به کشورشان بازگردانده شده‌اند.

به گزارش سایت نصر (آذربایجان شرقی)، حسین رشیدی، در همایش سالانه این مؤسسه با اشاره به سابقه حدود ۶۰ ساله فعالیت آن گفت: این مؤسسه از بطن مردم و برای مردم شکل گرفته و به هیچ ارگان یا نهادی وابسته نبوده، نیست و نخواهد بود و تنها پشتوانه آن خیران و همراهان مردمی هستند.

وی با تأکید بر اینکه افزایش تورم و گرانی، هزینه‌های حمایتی مؤسسه را به‌شدت افزایش داده است، افزود: هزینه‌های درمان در سال‌های اخیر تا چند برابر افزایش یافته و در حوزه‌هایی همچون درمان، مسکن، رهن و اجاره، پیشگیری از حبس ناشی از جرایم غیرعمد و آموزش مهارت‌های شغلی، نیاز به حمایت خیران بیش از گذشته احساس می‌شود.

رشیدی گفت: در حال حاضر یک‌هزار و ۳۳۰ نفر از خدمات دارویی و درمانی مؤسسه استفاده می‌کنند و تنها در سال ۱۴۰۴ حدود چهار میلیارد تومان برای حمایت از بیماران مبتلا به سرطان هزینه شده است.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: هدف مؤسسه فقط پرداخت کمک‌های مقطعی نیست؛ بلکه تلاش می‌کنیم با آموزش و مهارت‌آموزی، زمینه خودکفایی افراد را فراهم کنیم. به تعبیر ساده، هدف ما «ماهی دادن» نیست، بلکه «قلاب دادن» برای ساختن یک زندگی مستقل است.

«تبریز بی‌گدا»؛ از شعار تا عملیات میدانی

دبیر همایش مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز، یکی از رسالت‌های اصلی این مجموعه را مقابله با تکدی‌گری سازمان‌یافته عنوان کرد و گفت: مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز در طول سال‌های فعالیت خود نقش مهمی در شکل‌گیری ایده «تبریز، شهر بی‌گدا» داشته است.

رشیدی اعلام کرد: در جریان طرح‌های مقابله با تکدی‌گری، ۱۹۰ متکدی در تبریز شناسایی و جمع‌آوری شده‌اند که ۴۶ نفر از آنان در محدوده وادی رحمت فعالیت داشتند.

وی همچنین مدعی شد: حدود ۴۰۰ تبعه پاکستانی که به گفته او در قالب فعالیت‌های سازمان‌یافته تکدی‌گری در تبریز حضور داشتند، با همکاری دستگاه‌های مسئول به کشورشان بازگردانده شده‌اند.

این اظهارات درباره سازمان‌یافته بودن فعالیت این افراد و تعداد افراد بازگردانده‌شده، بر اساس گزارش ارائه‌شده از سوی دبیر همایش است و جزئیات آن نیازمند تأیید مراجع رسمی مرتبط است.

رشیدی در ادامه با اشاره به برخی نمونه‌های شناسایی‌شده از درآمدهای بالا در تکدی‌گری گفت: در یکی از موارد، بررسی‌ها نشان داد فردی طی ۹ روز فعالیت در محدوده چهارراه ابوریحان حدود ۹۵ میلیون تومان دریافت کرده بود.

وی همچنین مدعی شد در پرونده‌ای دیگر، گردش مالی حساب برخی زنانی که خود را میهمان یک‌ماهه تبریز معرفی کرده بودند، در مجموع به حدود ۷۰۰ میلیون تومان رسیده بود.

رشیدی تأکید کرد: این موارد نشان می‌دهد بخشی از تکدی‌گری، لزوماً ناشی از فقر مطلق نیست و در برخی موارد به فعالیتی درآمدزا و سازمان‌یافته تبدیل شده است؛ به همین دلیل مقابله با آن نیازمند همکاری نهادهای مسئول، خیران و شهروندان است.

حمایت از نیازمند واقعی، مقابله با تکدی‌گری

وی با تفکیک میان نیازمندان واقعی و متکدیان حرفه‌ای گفت: مؤسسه تلاش می‌کند نیازمندان آبرومند را در حوزه‌های مختلف زندگی حمایت کند و در عین حال، با فرهنگ تکدی‌گری مقابله کند.

به گفته رشیدی، خدمات مؤسسه تنها به یک نیاز محدود نمی‌شود و از درمان و مسکن تا آموزش، اشتغال، سفرهای زیارتی و حمایت‌های فرهنگی را در بر می‌گیرد.

او در پایان از شهروندان خواست با حمایت از مؤسسات معتبر و پرهیز از پرداخت مستقیم وجه به متکدیان، به تحقق دوباره شعار «تبریز، شهر بی‌گدا» کمک کنند.

انتهای پیام


۱۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مهار آتش سوزی گسترده در کامیاب ۱۰ با تلاش ۴ ایستگاه آتش نشانی | مصدومیت زن میانسال

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرآتشیار معین‌رضا فرخنده اعلام کرد: این حریق در محل یکی از اراضی رها شده و در مجاورت منازل مسکونی رخ داده بود که به دلیل وسعت زیاد و شدت شعله ها، به سقف شیروانی و پشت بام یکی از منازل مسکونی در فاصله حدود ۳۰۰ متری سرایت پیدا کرد، اما نهایتا با واکنش سریع و هماهنگ نیرو‌های عملیاتی، از گسترش بیشتر آن جلوگیری به عمل آمد.

وی با اشاره به حضور به موقع آتشنشانان، افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیرو‌های ایستگاه‌های ۴۴، ۲، ۲۸ و ۱ در محل حاضر شده و عملیات اطفای حریق و ایمن سازی منطقه را در کمترین زمان ممکن انجام دادند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تصریح کرد: متأسفانه یک بانوی حدودا میانسال ساکن در واحد مجاور، دچار استرس ناشی از دود و شعله‌های آتش شد که با اقدام به موقع عوامل امدادی و انتقال به محل امن، وضعیت وی تثبیت شده و خوشبختانه آسیب جدی به ایشان وارد نشده است.

وی در پایان با بیان اینکه علت حادثه در دست بررسی است؛ بر لزوم رعایت نکات ایمنی در فصول گرم سال و خودداری از انباشت مواد قابل اشتعال در پشت بام و حیاط منازل تأکید کرد و گفت: هموطنان عزیز در صورت مشاهده هرگونه حریق، مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۲۵ به سازمان آتش نشانی اطلاع دهند.

 




 بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمو...

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمور تعیین سرنوشت بازسازی این پروژه شده‌اند.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.

 تهران خنک می شود
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.