
فجر سپاسی در انتظار پاسخ آخر حسینی

سردار زاهدی: بیرانوند سرباز است/ مقصد احتمالی ستاره تراکتور مشخص شد؟
به گزارش مشرق، معاون نظام وظیفه عمومی اعلام کرد: علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ سرباز خواهد شد و دیگر امکان بازی برای تراکتور را نخواهد داشت.
علیرضا بیرانوند دروازبان تیم تراکتور، از مهر ماه ۱۴۰۵ مشمول به خدمت سربازی است و دیگر قادر به همراهی تیم تراکتور در ادامه فصل نیست. پیش از این اتفاقات علیرضا بیرانوند سنگربان ملی پوش تراکتور خبرهای مرتبط به خدمت سربازی خود را رد کرده بود.
این بازیکن با استفاده از معافیت تحصیلی دانشگاه، از نرفتن به خدمت سربازی استفاده کرده بود. حال با اعلام نظام وظیفه پس از اتمام تحصیل این بازیکن او باید تا دو ماه دیر خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی کند.
علیرضابیرانوند احتمالا برای ادامه میسر فوتبالی خود در تیمهای نظامی توپ بزند. ملوان و فجر سپاسی دو تیم نظامی لیگ برتر هستند و بیرانوند احتمالا مقصد انتخابی خود را فجر سپاسی معرفی کند.
البته هنوز اخبار موثقی از مذاکرات تیمهای نظامی با او به گوش نرسیده است.

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئالمادرید؛ بازیهای دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

