قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

پدرو پورو بهترین بازیکن دیدار فرانسه و اسپانیا شد

مدافع گلزن اسپانیا به عنوان بهترین باریکن دیدار این تیم با فرانسه انتخاب شد.
 پدرو پورو بهترین بازیکن دیدار فرانسه و اسپانیا شد



 هافبک استقلال دربی را هم از دست داد - پارس فوتبال
۱۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

هافبک استقلال دربی را هم از دست داد - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ به نقل از ورزش سه، مهران احمدی که در بازی دوستانه پیش فصل استقلال مقابل فولاد خوزستان دچار مصدومیتی از ناحیه کشاله ران شد ، فعلا دوران نقاهت را طی می‌کند. این بازیکن در دو بازی اول استقلال در لیگ برتر هم غایب بود و آسیب دیدگی اش ادامه‌دار است.

پزشکان استقلال در تلاش هستند تا میزان دوری احمدی از فوتبال کاهش پیدا کند، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که او حداقل تا سه هفته دیگر شرایط بازی کردن نخواهد داشت.

به این ترتیب این بازیکن علاوه بر اینکه دو مسابقه آینده استقلال مقابل سپاهان و فولاد را از دست خواهد داد، به احتمال فراوان در بازی با پرسپولیس در هفته پنجم هم غایب خواهد بود. حضور در دربی اتفاقی ویژه برای مهران احمدی است اما بعید است او به این مسابقه حساس که روز ۱۱ شهریور برگزار می‌شود ، برسد و برای بازگشت به فوتبال باید منتظر آینده باشد.



 عکس | رونمایی از منیر الحدادی در تیم اسپانیایی - پارس فوتبال
۱۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

عکس | رونمایی از منیر الحدادی در تیم اسپانیایی - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛  منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال به تیم آلباسته در لالیگا۲ اسپانیا پیوست.

او در ۲۸ بازی برای استقلال آمار ۴ گل و ۵ پاس گل را ثبت کرد.

منیر سابقه بازی برای بارسلونا، والنسیا، آلاوس، سویا، ختافه، لاس‌پالماس و لگانس را هم در کارنامه دارد.



 منیر الحدادی رسما از استقلال جدا شد و به آلباسته پیوست +عکس - پارس فوتبال
۱۱ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

منیر الحدادی رسما از استقلال جدا شد و به آلباسته پیوست +عکس - پارس فوتبال

منیر الحدادی، هافبک فصل گذشته استقلال، پس از یک فصل حضور در جمع آبی‌پوشان از این تیم جدا شد و به آلباسته اسپانیا پیوست.

الحدادی در فصل گذشته ۲۸ بار با پیراهن استقلال به میدان رفت و موفق شد ۴ گل به ثمر برساند و ۵ پاس گل نیز ثبت کند.

این بازیکن اسپانیایی سابقه حضور در تیم‌های مطرحی همچون بارسلونا، والنسیا، آلاوس، سویا، ختافه، لاس‌پالماس و لگانس را در کارنامه دارد و حالا فوتبال خود را در آلباسته اسپانیا ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس



 زلزله در خط دفاع پرسپولیس؛ مدافع ملی‌پوش از لیست خط خورد! - پارس فوتبال
۱۲ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

زلزله در خط دفاع پرسپولیس؛ مدافع ملی‌پوش از لیست خط خورد! - پارس فوتبال

 پرسپولیس آغاز درخشانی را در این فصل لیگ برتر تجربه کرده و با کسب دو پیروزی مقابل شمس‌آذر و استقلال خوزستان، عنوان صدرنشینی را به خود اختصاص داده است. البته آنها در سه هفته آتی برابر تراکتور، ملوان و استقلال به میدان خواهند رفت و بعد از برگزاری این سه دیدار، احتمالاً آرایش جدول سر و شکل متفاوتی پیدا خواهد کرد. اما پرسپولیس د اینر دو مسابقه شش بار موفق به گلزنی شده و تنها یک بار دروازه خود را باز شده دیده است. مهدی تارتار، سرمربی جدید پرسپولیس در هر دو بازی از زوج محمدحسین کنعانی و محمدمهدی زارع در قلب خط دفاعی استفاده کرده که فعلاً جواب داده است. 

اما حسین ابرقویی مدافع ملی‌پوش و باتجربه پرسپولیس شب گذشته در لیست این تیم قرار نداشت و از روی سکوهای ورزشگاه شهر قدس، بازی پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان را تماشا کرد. این اتفاق در حالی رخ داد که حسین ابرقویی در نیمه دوم اولین بازی پرسپولیس مقابل شمس‌آذر به میدان آمده و نمایش قابل قبولی از خود ارائه داد. اما شب گذشته مهدی تارتار نام او را از لیست خارج کرد و این بازیکن نیز چاره‌ای جز حضور روی سکوها نداشت. این مسئله در حالی اتفاق افتاده که حسین ابرقویی در فصل تابستان مورد توجه سپاهان و یک تیم خارجی قرار داشت و حتی محرم نویدکیا، سرمربی سپاهان خودش برای جذب حسین ابرقویی شخصاً وارد عمل شد. اما پرسپولیس تا این لحظه مجوز جدایی این مدافع باتجربه را صادر نکرده است. 

مهدی تاتار قصد دارد در برخی مقاطع از فصل از سیستم سه دفاعه استفاده کند و به همین علت او خواهان ماندن حسین ابرقویی در ترکیب تیم شده است. اما با اضافه شدن دانیال ایری و محمد مهدی زارع در فصل تابستان، رقابت شدیدی در خط دفاعی شکل گرفته و جایگاه هیچکس در ترکیب پرسپولیس، تضمین شده نیست. حسین ابرقویی که در آخرین اردوی تیم ملی پیش از جام جهانی حضور داشت، در مقطع فعلی شرایط دشواری را تجربه کرده و کار سختی برای رسیدن به ترکیب ثابت پرسپولیس در پیش دارد. البته هنوز احتمال جدایی این بازیکن منتفی نشده و ممکن است طی روزهای آینده اتفاقات جدیدی برای حسین ابرقویی رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: چرا پرسپولیس نمی‌خواهد دیدار با تراکتور تماشاگر داشته باشد؟



 کانسلو برای سومین بار بارسایی شد - پارس فوتبال
۱۲ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

کانسلو برای سومین بار بارسایی شد - پارس فوتبال

باشگاه بارسلونا به‌طور رسمی اعلام کرد که ژوائو کانسلو، مدافع پرتغالی، با جدایی از الهلال عربستان به این تیم بازگشته است.

این سومین حضور کانسلو در بارسلونا خواهد بود. او پیش از این در دو مقطع به‌صورت قرضی برای آبی‌واناری‌ها بازی کرده بود، اما این بار قراردادش با بارسا دائمی و تا سال ۲۰۲۹ خواهد بود.

کانسلو پیش از رسمی شدن انتقالش درباره علاقه شدید خود به بازگشت به بارسلونا صحبت کرده بود. او حتی برای عملی شدن این انتقال، بخشی از دستمزدش را بخشید تا بتواند قراردادش با الهلال را فسخ کند.

این مدافع پرتغالی گفت: «خیلی خوشحالم و واقعاً از حضور اینجا لذت می‌برم. اینجا همان جایی است که می‌خواستم باشم. یک هفته به‌صورت جداگانه تمرین کردم. به دکو گفتم یا به اینجا می‌آیم یا یک سال آنجا می‌مانم و بازی نمی‌کنم، اما همچنان دستمزدم را می‌گیرم. بخشی از دستمزدم را بخشیدم، اما انتخابم این بود که با بارسا قرارداد امضا کنم یا اصلاً این کار را انجام ندهم. بارسا باشگاه بسیار خاصی است. آمده‌ام تا کمک کنم و امیدوارم بتوانیم جام‌های زیادی کسب کنیم. داریم تیم بزرگی می‌سازیم.»

کانسلو حالا در برنامه‌های هانسی فلیک جایگاه ویژه‌ای دارد و انتظار می‌رود فصل را به‌عنوان گزینه اصلی سرمربی آلمانی در پست دفاع چپ آغاز کند. آلخاندرو بالده نیز رقیب او برای حضور در ترکیب اصلی خواهد بود.

همچنین بخوانید: پایان تعقیب آلوارس توسط بارسلونا؛ گزینه‌های جدید روی میز دکو





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد
خبرگزاری برنا

وزیر ورزش و جوانان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد

برنا - گروه ورزشی: وزیر ورزش و جوانان در ادامه سفر به استان کردستان از سالن ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت و روند تکمیل این مجم...
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.
 کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید
سایت ورزش ۳

کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

رافینیا 29 ساله کاپیتانی با لیاقت و شایستگی است، از آن دست کاپیتان‌هایی که ارزش خود را با عمل ثابت می‌کنند.
 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.
 تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان
سایت پارس فوتبال

تصاویر خاص و دیده‌نشده از شادی پس از گل پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته دوم لیگ برتر، با نتیجه ۴ بر یک از سد استقلال خوزستان عبور کرد و با ۶ امتیاز به صدر جدول صعود کرد.
 صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

صفحه پیدا نشد - پارس فوتبال