قیمت طلا امروز




 سایت فرارو / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

آخرین وضعیت آزمون‌های نهایی از زبان وزیر آموزش و پرورش

علیرضا کاظمی گفت: خوشبختانه امتحانات پایه یازدهم در اکثر استان‌ها تا پنجم مرداد به پایان می‌رسد و در چهار استان نیز دو روز بعد خاتمه خواهد یافت. همچنین بخش عمده امتحانات پایه دوازدهم نیز با موفقیت برگزار شده و آزمون‌ها در سراسر کشور در حال برگزاری است.
 آخرین وضعیت آزمون‌های نهایی از زبان وزیر آموزش و پرورش

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در همایش مسئولان استانی انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزی، گفت: این روزها کشور درگیر یکی از سخت‌ترین مقاطع خود در میدان است. در عرصه دیپلماسی و در فضای عمومی جامعه با جنگ آمریکا مواجه است؛ البته آمریکا تنها نیست و همه جریان استکبار و کشورهایی که در برابر آن سکوت کرده‌اند، در این مسیر قرار دارند. 

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به لطف خداوند و برکت خون شهدا و رهبری انقلاب همچنان با عزت، سربلندی و اقتدار ایستاده و از کیان انقلاب و نظام دفاع می‌کند. اتفاقات بسیار سخت و غیرقابل تحملی بر کشور گذشته است؛ اگر هر کشور دیگری با چنین حجم از خسارت‌ها و از دست دادن بزرگان خود مواجه می‌شد، شاید در همان دو یا سه روز نخست از هم می‌پاشید، اما جمهوری اسلامی ایران همچنان مقاوم ایستاده و حرف برای گفتن دارد. این ایستادگی چیزی جز لطف الهی، ایمان و توکل به خدا، برکت خون شهدا و هدایت رهبر انقلاب نیست. 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امروز کشور در وضعیت بسیار سختی قرار دارد و هیچ‌کس نمی‌داند یک ساعت یا حتی یک لحظه بعد چه اتفاقی ممکن است رخ دهد. همه تصور می‌کردند در شب‌های گذشته کشور وارد یک جنگ سنگین خواهد شد، اما ناگهان شرایط تغییر کرد و ممکن است فردا نیز فضای دیگری رقم بخورد. 

کاظمی تصریح کرد: جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف خسارت‌های فراوانی متحمل شده است، اما با تلاش همه دستگاه‌ها، به‌ویژه دولت، روند خدمت‌رسانی به مردم و بازگرداندن شرایط عادی با سرعت و کیفیت مطلوب در حال انجام است. بازسازی صنایع، زیرساخت‌ها، آب، برق، گاز، جاده‌ها، تونل‌ها و دیگر بخش‌های کشور با جدیت دنبال می‌شود. 

وی تاکید کرد: با وجود همه اتفاقات، جریان آموزش در کشور متوقف نشد. سه سناریو برای استمرار آموزش طراحی کرده بودیم، آموزش از طریق شبکه شاد، مدرسه تلویزیونی ایران و همچنین بسته‌های آفلاین و درس‌نامه‌هایی که از قبل آماده شده بود. همین برنامه‌ریزی موجب شد آموزش استمرار پیدا کند و حتی از دل این شرایط سخت، فرصت‌هایی نیز ایجاد شود و اتفاقات مثبتی در حوزه آموزش رقم بخورد. 

کاظمی با بیان اینکه …





 طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز
۴ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز

حجت السلام و المسلمین حسین طائب: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین ملی تکریم فعالان مساجد کشور، گفت: امروز در پایگاه‌های مقاومت مردمی با‌سلیقه‌ها و رفتارهای متنوع در برابر استکبار ایستاده‌اند.

 نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات

بنیامین نتانیاهو تأکید کرد: هیچ دولت فلسطینی تحت کنترل ایران، نه در نوار غزه و نه در کرانه باختری، تشکیل نخواهد شد. همین و بس!

 پرواز جنگنده ها بیخ گوش اسرائیل | عقاب های تمدن – ۲۰۲۶ آغاز شد؛ رزمایش هوایی مشترک مصر و چین
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده ها بیخ گوش اسرائیل | عقاب های تمدن – ۲۰۲۶ آغاز شد؛ رزمایش هوایی مشترک مصر و چین

منابع خبری گزارش دادند که رزمایش مشترک هوایی مصر و چین با نام «عقاب های تمدن – ۲۰۲۶» از روز شنبه در مصر آغاز شده است.

 صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد

آرمان امروز : حسن همتی‌فر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی، از ابلاغ دستورات ویژه به ضابطین قضایی برای شناسایی و برخورد با مروجین فساد و برهنگی در فضای حقیقی و مجازی خبر داد. دادستان مرکز استان خراسان رضوی در جلسه ستاد صیانت از خانواده، با تأکید بر اینکه دشمن با «جنگ نرم» [ ]

 آیت‌الله علم‌الهدی: دولت با همان اقتدار ۴۰ روز نخست جنگ، مشکلات اقتصادی را رفع کند | اجتماعات مردم پس از ۶ ماه قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است
۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

آیت‌الله علم‌الهدی: دولت با همان اقتدار ۴۰ روز نخست جنگ، مشکلات اقتصادی را رفع کند | اجتماعات مردم پس از ۶ ماه قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تقدیر از عملکرد دولت در مدیریت کشور طی ۴۰ روز نخست جنگ، بر ضرورت تداوم این اقتدار در عرصه خدمت‌رسانی و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی تاکید کرد و گفت: مردم پس از گذشت ۶ ماه همچنان با قدرت در میدان ایستاده‌اند و اجتماعات آنان از روز نخست قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است؛ از این رو مسئولان نیز باید با ولایت‌فقیه‌مداری، اعتقاد به خدا و همت بیشتر، همگام با مردم برای حل مشکلات اقدام کنند.

 ۳ راهکار علاج صنعت محتضر خودرو
۵۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

۳ راهکار علاج صنعت محتضر خودرو

واگذاری مدیریت ایران‌خودرو و سایپا به‌جای مالکیت، توقف سرهم‌بندکاری خودروسازان به‌منظور اصلاح خصوصی‌سازی و واردات هدفمند، ۳ راهکار خروج صنعت خودروسازی از آشف...



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]