قیمت طلا امروز




 سایت رویداد‌ ۲۴ / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

آیا روسیه و چین باز هم پشت ایران را خالی کرده‌اند؟

به گفته ترامپ، شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین به او قول داده‌اند هیچ سلاحی در اختیار ایران قرار ندهند؛ اما هم‌زمان گزارش‌های رسانه‌های غربی از احتمال نقش‌آفرینی چین و روسیه در ارتقای توان موشکی و اطلاعاتی تهران حکایت دارد. باید دید که آیا مسکو و پکن واقعاً از ایران فاصله گرفته‌اند یا حمایت آنها فقط شکل خود را تغییر داده است؟
 آیا روسیه و چین باز هم پشت ایران را خالی کرده‌اند؟

رویداد۲۴| ترامپ میگوید پوتین و شی به من قول داده‌اند به ایران سلاح نمی‌دهند؛ اما همزمان گزارش برخی رسانه‌های غربی از نقش پکن و احتمال همکاری مسکو حکایت دارد.

رسانه‌های غربی میگویند حملات موشکی و پهپادی ایران به پایگاه‌های آمریکا در خاورمیانه دقیق‌تر و مرگبارتر از گذشته شده و این پرسش بیش از هر زمان دیگری مطرح است که آیا چین و روسیه در پشت صحنه به تقویت توان نظامی ایران کمک می‌کنند؟

دونالد ترامپ تلاش کرده این نگرانی را کم‌رنگ جلوه دهد. اما هم‌زمان گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی و بریتانیایی، از جمله گاردین، تصویری پیچیده‌تر از نقش احتمالی پکن و مسکو ارائه می‌کنند. ترامپ: چین و روسیه در جنگ مشارکت ندارند

دونالد ترامپ روز جمعه هشدار داد اگر چین یا روسیه به ایران سلاح بدهند، «برای آنها بسیار بد خواهد بود»، اما در عین حال تأکید کرد که معتقد است هیچ‌یک از این دو کشور چنین کاری نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: رویترز به نقل از ۴ منبع: آمریکا درباره احتمال کمک روسیه به ایران در انجام حملات به مقر‌های CIA در منطقه خلیج فارس تحقیق می‌کند

ترامپ گفت شی جین‌پینگ در دیدار اخیرشان در پکن به او اطمینان داده است که نه دولت چین و نه حتی شرکت‌های چینی، هیچ سلاحی در اختیار جمهوری اسلامی قرار نخواهند داد.

او همچنین مدعی شد ولادیمیر پوتین نیز تعهد مشابهی داده و به او گفته است روسیه هیچ سلاحی به ایران نخواهد فروخت.

ترامپ حتی در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا ــ که گفته بود روسیه و چین در حال «توانمندسازی» ایران هستند ــ گفت:

«نمی‌دانم بتوان گفت آنها ایران را توانمند می‌کنند. من به شی و پوتین اعتماد دارم و فکر نمی‌کنم بخواهند باعث شوند من از آنها ناامید شوم.»

این موضع در حالی مطرح می‌شود که تنها چند ساعت قبل از این اظهارات، گاردین گزارشی منتشر کرد و مدعی شده م دست‌کم در حوزه فناوری و اطلاعات، نقش چین و احتمالاً روسیه بسیار فراتر از آن چیزی است که ترامپ توصیف می‌کند. گزارش گاردین چه میگوید؟

گاردین در گزارشی تحلیلی نوشت حملات اخیر ایران به پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس و اردن نسبت به گذشته به‌مراتب دقیق‌تر شده و این تحول حاصل ترکیبی از توسعه فناوری …




 از «اردوکشی خیابانی» تا زندان

از «اردوکشی خیابانی» تا زندان

درباره بازداشت محمدباقر خرازی

 «من» را رها کن، «او» را دریاب

«من» را رها کن، «او» را دریاب


 پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

آرمان امروز : در جلسه هیئت دولت، رفع موانع توسعه همکاری‌های اقتصادی با افغانستان و تسهیل مبادلات مرزی، آخرین وضعیت تأمین و ناترازی برق، مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارزها، توسعه تعاملات بانکی و تجاری با کشورهای منطقه و نیز دستاوردها و توانمندی‌های صنعت دفاعی کشور مورد بررسی قرار گرفت و رئیس‌جمهور بر ضرورت اقدام هماهنگ، [ ]

 واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:

واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:

وزیر امور خارجه نوشت: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد.

 سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس شهروندان خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد

سفارت ایران در تونس با انتشار پستی در صفحه خود در ایکس، با معرفی رتبه‌های برتر کشورمان در زمینه‌های مختلف پزشکی و درمانی در سطح جهان و پیشرفت‌های بدست آمده در حوزه سلامت و بهداشت، بیماران خارجی را برای سفر درمانی به ایران ترغیب کرد.

 احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در لردگان

احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در لردگان

روابط عمومی سپاه ناحیه لردگان از احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در این شهرستان و مناطق پیرامونی در روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه خبر داد و اعلام کرد: این انفجارها در چارچوب برنامه‌های از پیش تعیین‌شده انجام می‌شود و جای نگرانی برای مردم وجود ندارد.

 اسرائیل آماده حمله پیش دستانه به ایران می شود؟

اسرائیل آماده حمله پیش دستانه به ایران می شود؟

ژنرال نزدیک به نتانیاهو: اسرائیل برای حمله پیش‌دستانه احتمالی به ایران آماده می‌شود

 استقلال بدون تجارت!

استقلال بدون تجارت!

درباره اثرات محاصره دریایی بر زندگی مردم به‌قلم؛ فریدون مجلسی؛ تحلیلگر مسائل بین‌الملل