قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

سال تحصیلی جدید حوزه علمیه قم ۱۵ شهریور آغاز می‌شود

قم - ایرنا- معاون آموزش حوزه علمیه قم گفت: سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ حوزه علمیه قم از ۱۵ شهریور ماه آغاز خواهد شد.
 سال تحصیلی جدید حوزه علمیه قم ۱۵ شهریور آغاز می‌شود

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اصغر همتیان در گفت وگویی افزود: مراسم آغاز سال تحصیلی جدید نیز روز شنبه ۱۴ شهریورماه ترتیب می‌یابد.

وی ادامه داد: از روز یک‌شنبه پانزدهم شهریور ۱۴۰۵ فعالیت‌های آموزشی حوزه علمیه قم در همه‌ سطوح (مقدمات، سطح و خارج) به‌طور رسمی و هماهنگ آغاز می‌شود.

وی به توصیه‌های آیت‌الله اعرافی هم اشاره کرد و افزود: مدیر حوزه‌های علمیه کشور از ابتدای جنگ تحمیلی رمضان تاکنون، در سخنرانی‌ها، بیانیه‌های عمومی و توصیه‌های اجرایی به معاونان و مدیران حوزه، همواره بر اولویت و اهمیت حضور طلاب و اساتید در میدان دفاع از نظام اسلامی تأکید کرده و در رهنمودهای مرتبط با برنامه‌ریزی آموزشی سال تحصیلی جدید هم به‌ صراحت مرقوم داشته‌: «باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که در صورت استمرار تجمعات خیابانی نه تنها لطمه ای وارد نشود بلکه به شکوه و عظمت آن یاری رسانده شود و با حفظ این اصل، ارتقای رشد تحصیلی و علمی و تهذیبی و برنامه های حوزه استمرار یابد.»

همتیان خاطرنشان کرد: به منظور شفافیت هرچه بیشتر و استقرار نظم آموزشی مطلوب، پس از مراسم باشکوه اربعین حسینی اطلاع‌رسانی جامعی در خصوص نحوه‌ ثبت درس اساتید گرامی و انتخاب درس طلاب انجام خواهد شد.

به گفته معاون آموزش حوزه علمیه قم، سال تحصیلی پیش‌رو که با گرامیداشت یاد امام شهید حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای (رضوان‌الله تعالی علیه) آغاز می شود و تداوم می یابد، سالی سرنوشت‌ساز برای نظام علمی و انقلابی حوزه به شمار می‌رود.

همتیان، یک درخواست مهم از اساتید و طلاب داشت و در این باره اظهار کرد: از همه‌ اساتید و طلاب و در واقع سربازان حصرت ولی عصر (عج) تقاضا می کنیم با روحیه‌ جهادی، همت مضاعف و توکل بر خداوند متعال هم در مسیر تحصیل و تحقیق گام بردارند و هم در حراست از کیان انقلاب و پاسداری از آرمان‌های والای امام راحل و امام شهید (قدس سرهما) و پیروی از رهبر معظم انقلاب سربازانی بیش از پیش نقش آفرین باشند.

معاون آموزش حوزه علمیه قم در پایان تصریح کرد: حوزه‌های علمیه همواره کانون علم و بصیرت بوده و خواهد بود و با برنامه‌ریزی دقیق و آینده‌نگر، زمینه‌ی رشد همه‌جانبه‌ طلاب فراهم می‌باشد و به فضل الهی همگان …




 قیمت تتر امروز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.02 درصدی، به 188,220 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و‌ دویست و بیست) تومان رسید.

 کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

رافینیا 29 ساله کاپیتانی با لیاقت و شایستگی است، از آن دست کاپیتان‌هایی که ارزش خود را با عمل ثابت می‌کنند.

 سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

آرمان امروز : هیات عالی بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم برای ساخت و خرید واحد مسکونی و ودیعه و جعاله موافقت کرد.هیات عالی بانک مرکزی در راستای حمایت از متقاضیان تسهیلات مسکن، تقویت عرضه و تقاضای بخش مسکن و افزایش قدرت خرید و حمایت از مستاجرین با [ ]

 بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

برای اولین بار در تاریخ حجم بدهی عمومی دولت آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار فراتر رفت.

 آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آرمان امروز : رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری آن را ظرف دو ماه آینده دارد. علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گویی در [ ]

 قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟

قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟

اقتصادنیوز:بیت کوین امروز با افزایش 1.02 درصدی به 64,896 (شصت و چهار هزار و هشتصد و نود و شش) دلار رسید.

 آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

تصویری قدیمی از یک آرایشگر زن را در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان و در دوره قاجار می‌بینید.

 انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

دیوان محاسبات کشور در خصوص انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن از مأموریت‌های قانونی هشدار داد