قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۱

ایران با اتکا به سرمایه اجتماعی و قدرت تمدنی، جایگاهش را در نظم نوین منطقه‌ای تثبیت کرد

تهران- ایرنا- وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با تاکید بر «مقاومت هوشمند» و «دیپلماسی مبتنی بر تامین منافع ملی» گفت: امروز ایران با اتکا به سرمایه اجتماعی، اقتدار ملی و ظرفیت‌های تمدنی، توانسته معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی را به نفع ملت تغییر دهد و همزمان دیپلماسی را در عالی‌ترین سطوح جهانی دنبال کند.
 ایران با اتکا به سرمایه اجتماعی و قدرت تمدنی، جایگاهش را در نظم نوین منطقه‌ای تثبیت کرد

به گزارش ایرنا از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، سیدرضا صالحی‌امیری امروز پنجشنبه (اول مردادماه)، در آغاز سفر خود به کره‌جنوبی در نشست با سفیر و کارکنان سفارت جمهوری اسلامی ایران در سئول، ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه نمایندگی جمهوری اسلامی ایران، بر نقش تعیین‌کننده دیپلماسی فرهنگی در تقویت جایگاه بین‌المللی کشور تاکید کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران در مقطع حساس تاریخی قرار دارد؛ مقطعی که با وجود فشارهای گسترده، تهدیدها و چالش‌های امنیتی، ملت ایران با انسجام، همبستگی و مقاومت، اقتدار ملی خود را به نمایش گذاشته است.

صالحی‌امیری، سرمایه اجتماعی را مهم‌ترین پشتوانه نظام دانست و تصریح کرد: ملت ایران در مقطع اخیر با حضوری آگاهانه و مسئولانه، وحدت ملی و هویت ایرانی را به نمایش گذاشتند و همین سرمایه اجتماعی، بزرگ‌ترین پشتوانه دولت و نیروهای مسلح در مدیریت شرایط و صیانت از منافع ملی است.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به اقدامات دولت برای مدیریت شرایط اقتصادی و تامین نیازهای عمومی مردم، اظهار کرد: دولت با همه ظرفیت‌های خود برای پشتیبانی از نیروهای مسلح، تامین کالاهای اساسی، حفظ امنیت اقتصادی، تقویت ذخایر راهبردی و پشتیبانی از معیشت مردم بسیج شده است و این مسیر با جدیت ادامه خواهد یافت.

وی تاکید کرد: همزمان با مقاومت میدانی و انسجام اجتماعی، دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران نیز با هدف تبدیل اقتدار ملی به دستاوردهای سیاسی و اقتصادی در عرصه بین‌المللی دنبال می‌شود و تجربه نشان داده است که هرگونه دیپلماسی، زمانی به نتیجه می‌رسد که بر پایه اقتدار و مقاومت شکل گیرد.

صالحی‌امیری با بیان اینکه راهبرد جمهوری اسلامی ایران بر دو پایه «مقاومت» و «دیپلماسی برای تامین منافع ملی» استوار است، گفت: مقاومت، پیش‌شرط تحقق منافع ملی و صیانت از استقلال کشور است و دیپلماسی نیز زمانی اثربخش خواهد بود که از پشتوانه اقتدار ملی برخوردار باشد.

وزیر میراث‌فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه ممتاز تمدنی ایران اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران یکی از بزرگ‌ترین قدرت‌های تمدنی جهان به شمار می‌رود و میراث‌فرهنگی، سرمایه راهبردی کشور برای تقویت دیپلماسی عمومی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.
 ملاحظات اطلاع‌رسانی
روزنامه آرمان امروز

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]
 واقعگرای پرشور
سایت ایران آنلاین

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.
 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
سایت ایران آنلاین

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.
 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست
روزنامه آرمان امروز

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]
 نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان
روزنامه دنیای اقتصاد

نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

آیین اهدای گواهی‌نامه درجه‌یک هنری به مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون در سازمان سینمایی برگزار شد و این بازیگر از بیکاری هنرمندان گلایه کرد. در این مراسم محمدرضا شریفی‌نیا، بازیگر سینما، گفت: وقتی اسم مجید مظفری می‌آید، من یاد طلافروشان می‌افتم. او در آثاری بازی کرده که واقعا مانند طلا هستند، به‌خصوص همکاری‌هایش با بهرام بیضایی. مجید مظفری در تئاتر هم طلافروشی کرده و آثار ارزشمندی در کارنامه دارد که «کالیگولا» از جمله آنهاست. او افزود: مجید مظفری از یک جوان خوش‌تیپ و کاردرست از پیش از انقلاب تا امروز بازی کرده و همچنان توانسته است خودش را حفظ کند. این یک نکته بسیار مهم در زندگی این هنرمند …
 کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد
سایت تابناک

کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد.
 افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف
روزنامه آرمان امروز

افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف

آرمان امروز : محاکمه قتل توپاک شکور، اسطوره موسیقی هیپ‌هاپ سرانجام سه دهه پس از مرگ این خواننده در یک تیراندازی در هنگام حرکت در لاس‌وگاس آغاز شد و دوین دیویس به طراحی این قتل متهم شده است. دادستان و وکیل مدافع دیویس، اظهارات آغازین خود را ارائه کردند. به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، بینو پالال، معاون [ ]