قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

دادستان کل کشور:یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌نشین قطع شد

تهران- ایرنا- دادستان کل کشور از شناسایی و برخورد با معاندین مقیم خارج از کشور خبر داد و گفت: تاکنون ۳۰۰ تن از معاندین خارج‌نشین که در داخل کشور یارانه دریافت می‌کردند، شناسایی و پس از انجام مراحل و تشریفات قضایی، در کنار شناسایی اموال این افراد، یارانه نقدی این اشخاص نیز به طور کامل قطع شده است.
 دادستان کل کشور:یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌نشین قطع شد

به گزارش ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد روز سه‌شنبه در دهمین نشست بررسی، پیگیری، مستندسازی و اعلام خسارت‌های مربوط به «جنگ تحمیلی دوازده‌روزه» و «جنگ تحمیلی سوم» با درود به روح پرفتوح شهدای والامقام، به‌ویژه رهبر شهید انقلاب اسلامی و آرزوی شفای عاجل برای تمامی مجروحان و جانبازان جنگ‌های اخیر، از تلاش‌های جهادگونه قضات و کارگزاران قضایی قدردانی کرد و افزود: از تمامی قضات و عواملی که در بررسی پرونده‌های مربوط به جنگ‌های اخیر به صورت مجاهدانه در حال فعالیت و پیگیری هستند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنیم.

وی بر اهمیت «اتقان در تصمیمات و آرای قضایی» تاکید کرد و افزود: بسیار مهم است که آرای صادره از سوی قضات کاملاً مستدل و قابل دفاع باشد. بازپرس‌ها نباید در اتخاذ تصمیمات قانونی هیچ ابایی داشته باشند و مطمئن باشند که تصمیمات محکم آنها فاقد هرگونه ایراد حقوقی است. آرای هر پرونده در مرحله نخست بر اعتبار و جایگاه خود قاضی صادرکننده اثر می‌گذارد و در مرحله بعد، حفظ آبروی کشور را در پی دارد.

این مقام عالی قضایی با توصیه به قضات جهت بهره‌گیری از مشورت همکاران تصریح کرد: هرچند قاضی در صدور رأی در هر پرونده مستقل است، اما بهتر است برای رفع برخی ابهامات و مشکلات احتمالی، از نظر و مشورت دیگران نیز استفاده کند. نظرخواهی اقدام بسیار شایسته‌ای است و ما آن را تحسین می‌کنیم. قاضی به دو روش به موفقیت دست می‌یابد؛ نخست تلاش و زحمت فراوان و دوم رعایت احتیاط و دقت مضاعف در پرونده‌ها.

دادستان کل کشور با تأکید بر ضرورت رعایت عدالت و انصاف گفت: باید تمامی پرونده‌ها، حتی پرونده‌های مربوط به جنگ را بر اساس عدالت و انصاف بررسی کرد.

وی در ادامه بر لزوم رعایت تدبیر قضایی و هماهنگی‌های درون‌سازمانی اشاره کرد و یادآور شد: تدبیر قضایی بسیار مهم است؛ از این رو اقدامات بازپرسان و دادیاران باید با هماهنگی سرپرستان دادسرا و دادستان‌ها انجام گیرد. دادستانی کل کشور نیز آمادگی کامل دارد تا حمایت‌های لازم را در این مسیر به عمل آورد.

موحدی‌آزاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیهوده بودن تلاش‌های دشمنان گفت: قطعا دشمنان به اهداف خود نخواهند رسید. دشمن هیچ‌گاه نمی‌تواند نور اباعبدالله الحسین (ع) را با شهادتش خاموش کند و این انقلاب نیز امتداد همان نور حسینی است. رهبر شهید ما با عزت و عظمت به شهادت رسید و ما نیز ادامه‌دهنده همان مسیر روشن هستیم.

وی خاطرنشان کرد: ایران روز به روز قوی‌تر می‌شود و خواهد شد. تجربیات ما در جنگ‌های اخیر افزایش یافته است و باید با تدبیر و برنامه‌ریزی دقیق پیش برویم. ما نیز در دستگاه قضا باید وظیفه قانونی و شرعی خود را به بهترین نحو انجام دهیم؛ چرا که امروز همه ما در میدان هستیم و کار ما در محکمه کمتر از مجاهدت افراد نظامی در میدان نبرد نیست.

آخرین وضعیت پرونده‌های جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه از زبان دادستان تهران

در ادامه این نشست، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پرونده‌های قضایی مربوط به جنگ‌های اخیر پرداخت و اعلام کرد: کیفرخواست‌های مربوط به "جنگ ۱۲ روزه" به طور کامل تکمیل و صادر شده است. همچنین تاکنون ۱۴۰ پرونده مربوط به "جنگ ۴۰ روزه" نیز منتهی به صدور کیفرخواست قانونی شده است.

دادستان تهران درباره جزییات و متهمان اصلی این پرونده‌ها تشریح کرد: از میان این ۱۴۰ پرونده، ۲۳ پرونده مربوط به جنایات رژیم صهیونیستی و در رأس آن شخص بنیامین نتانیاهو است. همچنین ۷۴ پرونده نیز مربوط به اقدامات دولت آمریکا و در رأس آن رئیس‌جمهور این کشور می‌باشد.

صالحی عناوین اتهامی مندرج در این کیفرخواست‌ها را شامل «افساد فی‌الارض»، «قتل»، «تخریب»، «ایراد ضرب و جرح عمدی» و «اقدامات تروریستی» اعلام کرد.

وی از صدور کیفرخواست پرونده‌های ویژه در آینده نزدیک خبر داد و گفت: پرونده شهادت رهبر شهید انقلاب و خانواده معظم ایشان و همچنین پرونده‌های خاص دیگر مانند جنایات رخ‌داده در لامرد و میناب، حداکثر تا دو هفته آینده به دادگاه ارسال خواهد شد.

دادستان تهران در خصوص اقدامات صورت‌گرفته برای شناسایی و توقیف اموال معاندین تصریح کرد: در رابطه با اموال منقول و غیرمنقول معاندین خارج‌نشین، مکاتبات و هماهنگی‌های لازم با بانک مرکزی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور انجام شده و پرونده با سرعت در حال پیگیری است.



۳۲ دقیقه قبل / سایت مشرق

معرفی ۳ روش استعلام اصالت سند و وضعیت ثبتی ملک

به گزارش مشرق ، سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی یا همان سامانه ثبت ادعا در ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پیش‌بینی شده و برای ثبت ادعاهای مرتبط با مالکیت عین، مالکیت منافع بیش از دو سال، حق انتفاع و حق ارتفاق نسبت به اموال غیرمنقول طراحی شده است.

افرادی که نسبت به املاک فاقد سند رسمی یا حقوق مرتبط با این املاک ادعایی دارند، می‌توانند از طریق این سامانه درخواست خود را ثبت کنند.

ثبت ادعا از طریق سکوی «کاتب»

سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول است و خدمات آن از طریق سکوی خدمات یکپارچه سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با عنوان «کاتب» ارائه می‌شود.

خدمات این سامانه صرفاً از طریق سکوی «کاتب» ارائه شده و ورود به سامانه نیز منوط به احراز هویت کاربران است. احراز هویت با استفاده از کد ملی و شماره تلفن همراه انجام می‌شود و اطلاعات هویتی کاربران با مراجع رسمی راستی‌آزمایی و تطبیق داده خواهد شد.

متقاضیان پس از ورود به سکوی «کاتب» می‌توانند مدارک خود را بارگذاری و درخواست ثبت ادعا را ثبت کنند. دسترسی به این سامانه از بخش «قانون الزام» در سکوی کاتب امکان‌پذیر است.

با توجه به اهمیت ثبت ادعا و جلوگیری از سوءاستفاده افراد سودجو، متقاضیان باید توجه داشته باشند که تنها مسیر رسمی ثبت ادعا، سکوی «کاتب» است و از مراجعه به سایت‌های نامعتبر، افراد واسطه و مسیرهای غیررسمی باید خودداری کنند.

خریداران قبل از معامله وضعیت ثبتی ملک را بررسی کنند

خریداران نیز پیش از خرید هر ملک باید اصالت سند مالکیت و آخرین وضعیت ثبتی آن را بررسی کنند.

برای این منظور، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سه روش مطمئن برای استعلام اصالت سند و وضعیت ثبتی ملک پیش‌بینی کرده است.

مراجعه به دفاتر اسناد رسمی

در روش نخست، خریدار به همراه مالک می‌تواند با مراجعه به دفتر اسناد رسمی، درخواست استعلام آخرین وضعیت ثبتی ملک را ارائه کند.

در این فرآیند از طریق سامانه ثبت الکترونیک اسناد، وضعیت بازداشت، توقیف، رهن و سایر محدودیت‌های ثبتی ملک استعلام و نتیجه به متقاضی اعلام می‌شود.

استعلام از طریق سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور

در روش دوم، متقاضی می‌تواند با ورود به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور https://ssaa.ir/، از بخش «خدمات الکترونیک» گزینه «استعلامات ثبتی» را انتخاب و سپس وارد بخش «تصدیق اصالت سند مالکیت» شود.

در این بخش اطلاعاتی از جمله واحد ثبتی، کد ملی، خیابان اصلی و فرعی، نوع سند و شماره دفتر املاک الکترونیکی باید تکمیل شود تا امکان بررسی اصالت سند فراهم شود.

استعلام توسط مشاوران املاک

در روش سوم، مشاوران املاک دارای پروانه صنفی می‌توانند پیش از تنظیم پیش‌نویس و قرارداد یکسان، از طریق سامانه ثبت الکترونیک اسناد، وضعیت ثبتی ملک از جمله بازداشت یا توقیف آن را استعلام کنند.

در صورت وجود بازداشت یا محدودیت ثبتی، سامانه اجازه ثبت قرارداد را نخواهد داد؛ بنابراین متقاضیان ثبت ادعا و همچنین خریداران ملک باید برای دریافت خدمات ثبتی، صرفاً از مسیرهای رسمی تعیین‌شده استفاده کرده و از مراجعه به سایت‌های غیررسمی، افراد واسطه و اشخاصی که خود را ارائه‌دهنده خدمات این سامانه معرفی می‌کنند، خودداری کنند.


۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز

نورنیوز-گروه اجتماعی: همزمان با سراسر کشور، مراسم سوگواری شهادت امام حسن عسکری (ع) و بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان، شامگاه پنجشنبه با حضور پرشور مردم و مسئولان در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) برگزار شد. این مراسم با حضور اقشار و گروه‌های مختلف مردم و مسئولان در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) برگزار شد و حاضران در سوگ شهادت امام حسن عسکری (ع) و در بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان به عزاداری و سوگواری پرداختند.

حسینعلی امیری استاندار فارس، آیت‌الله سیدعلی‌اصغر دستغیب رئیس جامعه روحانیت شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع)، سردار یدالله بوعلی فرمانده سپاه فجر فارس، سید احمد احمدی‌زاده معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و مسعود گودرزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، علاءالدین کراماتی فرماندار شیراز، میرحاجی دادستان مرکز استان و جمعی دیگر از مسئولان در این مراسم حضور داشتند.

همچنین مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان در تجمع‌های شبانه مردم شیراز و شهرستان های استان نیز برگزار شد و یاد و خاطره آن رهبر شهید و اعضای شهید بیت ایشان در این تجمع‌ها گرامی داشته شد.


۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

وزیر آموزش و پرورش: اندیشه‌های رهبر شهید در کتاب‌های درسی سال تحصیلی جدید جانمایی می‌شود

علیرضا کاظمی در حاشیه گردهمایی «امین ایران» در مشهد و در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز درباره انعکاس اندیشه‌های رهبر شهید در کتاب‌های درسی سال تحصیلی آینده اظهار کرد: از همان لحظه شهادت آقا، کارگروه ویژه‌ای در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد و بخش‌هایی از کتاب‌های درسی که امکان اصلاح داشت، به این موضوع اختصاص یافت.

وی افزود: کار عمیق‌تر، تدوین مکتب و سیره رهبر شهید و جانمایی آن در کتاب‌های درسی است که نیازمند زمان و طراحی دقیق است و این مسیر را به‌صورت جدی دنبال می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده شاهد این تغییرات خواهند بود، گفت: «قطعاً از تمام ظرفیت‌های فوق‌برنامه و دیگر امکانات آموزش و پرورش استفاده خواهیم کرد تا نسبت نظام تعلیم و تربیت با این فصل جدید انقلاب به‌درستی تعریف شود.» رهبر شهید؛ اسطوره‌ای ماندگار در تاریخ اسلام و ایران

کاظمی با اشاره به برگزاری گردهمایی «امین ایران ۴» همزمان با چهلمین روز تدفین رهبر شهید، این شخصیت را «اسطوره‌ای ماندگار در تاریخ اسلام پس از ائمه معصومین (ع) و تاریخ جمهوری اسلامی ایران» توصیف کرد و گفت: شخصیتی جامع‌الاطراف بود که در همه ابعاد علمی، عرفانی، فرهنگی، اجتماعی، مدیریتی و سیاسی در اوج قرار داشت.

وی ایمان و توکل بی‌نظیر به خداوند را نخستین ویژگی برجسته رهبر شهید دانست و افزود: همین باور عمیق، عزتمندی، استقلال، ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی را در وجود ایشان نهادینه کرده بود. امیدآفرینی در سخت‌ترین بحران‌ها

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: یکی از مهم‌ترین درس‌های رهبر شهید برای مدیران کشور، امیدآفرینی بود؛ در سخت‌ترین بحران‌ها و شرایطی که دشمن لحظه‌شماری می‌کرد، ایشان همواره قله‌ها را نشان می‌داد و با آرامش و اتکا به ایمان، امید را در جامعه زنده نگه می‌داشت.

در ادامه حتما بخوانید نقش رهبر شهید انقلاب در ترویج ادبیات مقاومت

کاظمی همچنین وحدت‌آفرینی را از دیگر ویژگی‌های محوری رهبر شهید برشمرد و گفت: ایشان همواره رمز پیروزی ملت ایران را در وحدت و همدلی می‌دید و در همه دیدار‌ها و مواجهه با چالش‌های داخلی و خارجی، بر انسجام ملی تأکید داشت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبر شهید در کنار همه ویژگی‌های علمی و مدیریتی، اعتقاد عجیبی به مردم داشت و تکیه بر مردم را یکی از ستون‌های اصلی اداره کشور می‌دانست؛ الگویی که باید در نظام تعلیم و تربیت نیز به نسل جدید منتقل شود.




 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان
۱۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

درحالی برای 4 استان شمال و شمال شرق هشدار بارندگی صادر شده که همزمان بیشنه دمای جنوب به 46 درجه می‌رسد.

 تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ

کنکور سراسری ۱۴۰۵ امروز و فردا در حالی برگزار می‌شود که متقاضیان پس از ماه‌ها تلاش و عبور از چالش‌های مختلف، از جمله جنگ رمضان، پای اصلی‌ترین ماراتن علمی کشور می‌نشینند.

 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...