قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

نخستین تماس‌ تلفنی پوتین و علی‌اف پس از عادی‌سازی مناسبات

مسکو- ایرنا- ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه روز سه‌شنبه برای نخستین بار پس از اعلام رسمی مسکو و باکو درباره عادی‌سازی کامل روابط، با الهام علی‌اف رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.
 نخستین تماس‌ تلفنی پوتین و علی‌اف پس از عادی‌سازی مناسبات

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین این گفت‌وگوی تلفنی را گرم و سازنده توصیف کرد.

دفتر ریاست‌جمهوری روسیه در گزارشی از این تماس تلفنی نوشت: پوتین و علی‌اف پس از بحث در مورد مسائل دوجانبه و بین‌المللی جاری، به ماهیت سازنده روابط روسیه و جمهوری آذربایجان و تقویت همکاری بین دو دولت و سازمان‌های مرتبط اشاره کردند.

رؤسای جمهور روسیه و جمهوری آذربایجان همچنین بر تعهد خود برای گسترش بیشتر همکاری‌های سودمند متقابل بین مسکو و باکو تأکید کردند.

به گزارش ایرنا، وزیران امور خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان ۲۶ تیرماه ۱۴۰۵ پس از مذاکرات دوجانبه خود در مسکو اعلام کردند که مناسبات این دو کشور به صورت کامل به حالت عادی بازگردانده است.

وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان در کنفرانس خبری با همتای روسی خود در مسکو گفت: ما اخیراً با مشکلاتی در روابط دوجانبه خود مواجه شده‌ایم؛ مایه خرسندی است که اعلام کنیم ما، ۲ کشور، توانسته‌ایم این مرحله دشوار در روابط خود را پشت سر بگذاریم و طیف کامل روابط روسیه و جمهوری آذربایجان را به طور کامل عادی کنیم.

جیحون بایراموف گفت:‌ انتظار می‌رود پروازهای مستقیم به تعدادی از مقاصد دو کشور که پس از حادثه غم‌انگیز سقوط هواپیمای غیرنظامی جمهوری آذربایجان در دی‌ماه ۱۴۰۳ محدودیت‌هایی در آنها اعمال شده بود، در آینده نزدیک از سر گرفته شوند.

وزارت امور خارجه روسیه پیشتر اعلام کرده بود که مسکو و باکو به توافق از جمله پرداخت غرامت برای سقوط هواپیمای جمهوری آذربایجان پس از حمله غیرعمدی پدافند هوایی در حریم هوایی روسیه دست یافته‌اند.

این هواپیما از باکو به سمت گروزنی مرکز چچن روسیه در حرکت بود که در نزدیکی شهر آکتائو قزاقستان سقوط کرد. از ۶۷ مسافر این هواپیما، ۳۸ نفر جان باختند.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه نیز اعلام کرد:‌ مسکو و باکو امسال، به لطف توافقات حاصل شده در بالاترین سطح و کار دولت‌ها و وزارتخانه‌هایمان، تمام مسائل مربوط به پیامدهای سقوط هواپیمای مسافربری آزال در روز پنجم دی ۱۴۰۳ را حل کرده‌ایم.

لاوروف همچنین گفت: روسیه و جمهوری آذربایجان به لطف تماس‌های منظم مداوم در سطوح مختلف، از جمله بین سران کشورها، به سمت تحقق کامل …



 چرا کریدور بین‌المللی شمال- جنوب مهم است؟
۴۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

چرا کریدور بین‌المللی شمال- جنوب مهم است؟

کریدور بین‌المللی شمال- جنوب را نباید صرفا یک پروژه حمل و نقل یا مجموعه‌ای از خطوط ریلی جاده‌ای و مسیرهای دریایی دانست. این کریدور در واقع یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی ایران برای نقش‌آفرینی در معادلات منطقه‌ای و جهانی است، مسیری که می‌تواند ایران را به حلقه اتصال اقتصادهای بزرگ آسیا به بازارهای روسیه، اروپا و کشورهای پیرامونی تبدیل کند و جایگاه کشور را در شبکه تجارت بین‌المللی ارتقا دهد.

 سفیر ایران در روسیه: روحیه نظامیان آمریکایی اسفبار شده است
۴۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

سفیر ایران در روسیه: روحیه نظامیان آمریکایی اسفبار شده است

کاظم جلالی گفت: وضعیت روحی نظامیان آمریکایی آنقدر اسفناک شده که موارد خودکشی بین آنها افزایش پیدا کرده است.



پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.
از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
سایت تجارت نیوز

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.
آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟
سایت افکارنیوز

آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟

گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.
صورت حساب تحریم!
سایت افکارنیوز

صورت حساب تحریم!

ترامپ با بلعیدن نفت ایران قرار بود یک التیامی به این درد اقتصاد آمریکا بدهد. اما این لقمه در گلوی او گیر کرد.