
به گزارش ایرنا از پلیس سردار محمد قنبری درباره عملکرد تیمهای تخصصی پلیس آگاهی در مرز مهران افزود: در راستای ارتقای سطح خدمترسانی و تأمین امنیت زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، همزمان با آغاز اجرای طرح اربعین و شروع تردد زائران، تیمهای تخصصی متشکل از مجربترین کارآگاهان پلیس آگاهی فراجا و فرماندهی انتظامی استان ایلام در مرز مهران مستقر شدند.
وی ادامه داد: این تیمها با اشراف اطلاعاتی، رصد مستمر، تحلیل دقیق جرایم و تمرکز بر اهداف عملیاتی، از ابتدای اجرای طرح تا امروز موفق به افزایش کشف از جرایم در حوزه استحفاظی مرز مهران شدهاند.
سردار قنبری با تأکید بر استمرار مأموریتهای پلیس آگاهی در ایام اربعین گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی با آمادگی کامل، اقتدار، هوشیاری و حضور شبانهروزی، خدمترسانی به زائران حسینی را تا پایان این مأموریت بزرگ ادامه خواهند داد و با هرگونه اقدام مجرمانه که امنیت و آرامش زائران را خدشهدار کند، قاطعانه برخورد خواهند کرد.
ضربه مهلک پلیس آگاهی فراجا به باند سازمانیافته سرقت داخل خودرو در مرز مهران؛ شناسایی ۲۵ فقره سرقت
همچنین سراکیپ پلیس آگاهی فراجا در مرز مهران از موفقیت عملیاتی کارآگاهان در شناسایی و متلاشی کردن یک باند سازمانیافته سرقت خودرو و اموال داخل آنها خبر داد و گفت: این عملیات منجر به دستگیری ۴ عضو فعال این باند و کشف حجم قابل توجهی از اموال مسروقه شد.
سرهنگ عبدالله چولکی در این باره افزود: کارآگاهان با بهکارگیری روش های شناسایی در فضای مرزی و پایش دقیق نقاط حساس، پس از دریافت گزارشهایی مبنی بر سرقت قطعات خودروهای زائران و ساکنین منطقه، وارد عمل شدند.
وی ادامه داد: پس از تحلیل الگوهای سرقت و بررسی دقیق گزارشهای مالباختگان، تیمهای عملیاتی پلیس آگاهی با شناسایی دقیق مخفیگاه و محل تردد متهمین، در یک عملیات ضربتی موفق به دستگیری ۴ نفر از اعضای این باند شدند.
سراکیپ پلیس آگاهی فراجا خاطرنشان کرد: در جریان بازجوییهای تخصصی، متهمین در ابتدا سعی در کتمان داشتند اما در نهایت به ارتکاب ۲۵ فقره سرقت خودرو و اشیای قیمتی داخل آنها در نقاط مختلف شهرستان اقرار کردند و در پی این دستگیریها، اموال مسروقه شناسایی و کشف شد.
سرهنگ چولکی …





