قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۴/۱۸

رسانه‌های صهیونیستی ناگزیر به اعتراف شدند؛ نجف و کربلا در سیطره دریایی از عزاداران سیاهپوش

تهران - ایرنا - آنچه در تشییع پیکر رهبر شهید ایران در نجف و کربلا رقم خورد، چنان عظیم و فراگیر بود که دیوار سانسور رسانه‌های رژیم صهیونیستی را نیز فرو ریخت. رسانه‌هایی که همواره کوشیده‌اند واقعیت‌های کشورمان را وارونه روایت کنند، این‌بار ناچار شدند از جمعیت انبوه عزاداران و قدرت نفوذ در قلب جهان تشیع بنویسند.
 رسانه‌های صهیونیستی ناگزیر به اعتراف شدند؛ نجف و کربلا در سیطره دریایی از عزاداران سیاهپوش



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت حملات اخیر اسرائیل به غزه

به گزارش برنا، مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه را که به شهید و زخمی شدن غیرنظامیان منجر شده است، به‌شدت محکوم کردند.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، این سه کشور در این بیانیه نگرانی عمیق خود را نسبت به نقض‌های مستمر در نوار غزه ابراز و تأکید کردند: «تشدید حملات اسرائیل، تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را در مرحله‌ای حساس تضعیف می‌کند.»

در ادامه این بیانیه بر ضرورت اجرای تمامی تعهدات اسرائیل بر اساس توافق آتش‌بس در غزه تأکید شده است.

سه کشور مذکور همچنین بر ضرورت خودداری از هرگونه اقدامی که بتواند آتش‌بس در غزه را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

مصر، قطر و ترکیه همچنین با اشاره به پیامد‌های ویرانگر تجاوزات ادامه‌دار رژیم صهیونیستی در منطقه، بار دیگر از جامعه بین‌المللی و «شورای صلح» تحت رهبری دونالد ترامپ خواستند اقدامات لازم را برای تضمین پایبندی به آتش‌بس و اجرای قطعنامه ۲۸۰۳ شورای امنیت سازمان ملل انجام دهند.

این سه کشور همچنین خواستار اعمال فشار موثر و کارآمد برای جلوگیری از هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ها شدند.

انتهای پیام/


۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

قطر: خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم

به گزارش برنا، محمد بن عبدالرحمان بن جاسم آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر امروز (پنجشنبه) پس از مذاکراتی در سطوح عالی‌رتبه در «العلمین» مصر اعلام کرد: ما خواهان بازگشت وضعیت تنگه هرمز به زمان قبل از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هستیم.

وی همچنین تأکید کرد که پیامد‌های جنگ علیه ایران نه‌تنها برای منطقه خلیج فارس، بلکه برای سایر نقاط جهان فاجعه‌بار بوده است.

آل ثانی اظهار داشت: «ما نیازمند این هستیم که وضعیت به شرایط پیش از جنگ بازگردد. ما هرگونه تهدید و مانع‌تراشی در این زمینه را محکوم می‌کنیم.»

وزیر خارجه قطر در پایان گفت که طرف‌های درگیر در منطقه نباید از طرف مقابل، باج‌خواهی کنند.

انتهای پیام/


۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اعتراضات کارگران فرودگاه «بن‌گوریون» را به تعطیلی کشاند/ وزیر صهیونیست در تعطیلات

به گزارش برنا و به نقل از شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان)، فرودگاه بن‌گوریون در پی تشدید اعتراضات کارگری و توقف فعالیت کارکنان تعطیل شد و موج تازه‌ای از آشفتگی در فضای داخلی رژیم صهیونیستی را رقم زد.

اداره فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «اختلالات کاری تحت نظارت کمیته کارگران» رخ داده و به شرکت‌های هواپیمایی اطلاع داده شده است که فرود هواپیما‌ها از ساعت ۱۴ به وقت محلی متوقف خواهد شد.

شبکه کان نوشت، متصدیان بار که مسئول تخلیه و بارگیری چمدان‌های هواپیما‌ها هستند، به دلیل کمبود نیروی انسانی و افزایش شدید حجم کار، اقدامی اعتراضی را شروع کرده‌اند. در پی این وضعیت، میز‌های پذیرش نیز بسته شده‌اند، زیرا نیروی کافی برای دریافت و انتقال چمدان‌ها وجود ندارد.

یکی از مسافران در گفت‌و‌گو با کان از شدت آشفتگی در فرودگاه خبر داد و گفت که پس از ورود از لس‌آنجلس، به مسافران اعلام شده است در هواپیما باقی بمانند، زیرا نیرویی برای اتصال هواپیما به پل مسافری وجود نداشته است.

اداره فرودگاه‌ها در واکنش به این وضعیت، کارکنان را به توقف فوری اقدامات اعتراضی فراخواند و تهدید کرد در صورت ادامه اختلالات، برای مداخله قضایی به دادگاه کار مراجعه خواهد کرد.

در همین حال، «میری رگو» وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی که در حال حاضر برای استراحت در کشور مغرب به سر می‌برد، کارکنان معترض را تهدید به برخورد قضایی کرد و دستور داد علیه کمیته کارگران به دادگاه کار شکایت شود.

رگو در اظهاراتی تند، معترضان را متهم کرد که ده‌ها هزار مسافر را «گروگان» گرفته‌اند و تهدید کرد کسانی که در ایجاد این اختلال نقش داشته‌اند، «بهای سنگینی» خواهند پرداخت.

اما فدراسیون عمومی کارگران رژیم صهیونیستی (هیستادروت) هرگونه صدور دستور برای توقف کار را رد کرد و ریشه بحران را نه در تصمیم اتحادیه برای اعتصاب، بلکه در کمبود جدی نیروی انسانی و بی‌توجهی مدیریت و وزارت حمل‌ونقل به هشدار‌های قبلی دانست.

این اتحادیه اعلام کرد ماه‌ها به مدیریت اداره فرودگاه‌ها و وزیر حمل‌ونقل هشدار داده شده بود که شمار کارکنان موجود پاسخگوی حجم پیش‌بینی‌شده فعالیت در فرودگاه بن‌گوریون نیست.

هیستادروت همچنین تأکید کرد کارکنان فرودگاه برای حفظ فعالیت سیستم، فراتر از وظایف معمول خود کار می‌کنند، اما نمی‌توان اداره یک فرودگاه را بر پایه فرسودگی مداوم نیروی انسانی بنا کرد.

این بحران در حالی رخ می‌دهد که در هفته‌های گذشته گزارش‌های متعددی درباره تأخیر پروازها، صف‌های طولانی و انتظار قابل توجه مسافران برای دریافت چمدان‌ها در فرودگاه بن‌گوریون منتشر شده است.

رئیس سازمان فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به انتقادها، بخشی از مشکلات را به افزایش فشار بر فضای فرودگاه و حضور هواپیما‌های سوخت‌رسان آمریکایی در بخش غیرنظامی نسبت داد و گفت این هواپیما‌ها ظرفیت پارکینگ را اشغال کرده و بر روند فعالیت تأثیر گذاشته‌اند.

وی همچنین هشدار داده است که در صورت افتتاح نشدن یک فرودگاه مکمل، بن‌گوریون در آینده با محدودیت جدی ظرفیت مواجه خواهد شد و حل این مساله نیازمند تصمیم‌گیری دولت است.

انتهای پیام/




 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.