قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

فرودگاه‌های کشور در آمادگی کامل برای اجرای عملیات پروازی اربعین قرار دارند

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از آمادگی کامل فرودگاه‌های کشور برای اجرای عملیات پروازی اربعین حسینی خبر داد.
 فرودگاه‌های کشور در آمادگی کامل برای اجرای عملیات پروازی اربعین قرار دارند

جهان صنعت نیوز ، مرتضی دهقان با تأکید بر اهمیت عملیات اربعین به‌عنوان یکی از گسترده‌ترین عملیات‌های حمل‌ونقل هوایی کشور اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای مدیریت ایمن و منظم پروازها، افزایش آمادگی زیرساخت‌های فرودگاهی، تأمین الزامات عملیاتی، ارتقای هماهنگی میان حوزه‌های فرودگاهی و هوانوردی، خدمات زمینی، ایمنی و امنیت هوانوردی و تسهیل فرآیندهای اعزام و پذیرش زائران انجام شده و پیش بینی می‌شود فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها امسال پذیرای حدود ۶۵ هزار زائر باشد.

وی افزود: چهار فرودگاه ایلام، آبادان، اهواز و کرمانشاه به‌عنوان فرودگاه‌های پشتیبان پروازهای اربعین، مسئولیت پذیرش زائران ورودی از سایر فرودگاه‌های داخلی و انتقال آنان به مرزهای زمینی را بر عهده دارند. همچنین تاکنون فرودگاه‌های بین‌المللی مهرآباد، کرمان، مشهد، اصفهان، تبریز، همدان، سمنان، یزد، اراک، ساری، رشت، بجنورد، اردبیل، بیرجند، شاهرود، گرگان، ارومیه، لامرد، شیراز، سبزوار، زاهدان و زنجان نیز با بسیج تمامی ظرفیت‌های عملیاتی، فنی و خدماتی، آماده اعزام زائران به کشور عراق هستند و تمهیدات لازم برای مدیریت ترافیک هوایی، افزایش ظرفیت پذیرش و اعزام پروازها و ارائه خدمات مطلوب به زائران در این فرودگاه‌ها پیش‌بینی شده است.

دهقان با بیان اینکه عملیات اربعین از ۳۱ تیر ماه آغاز شده و تا ۱۶ مرداد ماه ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: بر اساس آمار تجمیعی عملیات پروازی اربعین از ۳۱ تیر تا ساعت ۲۴ روز سه‌شنبه ۶ مرداد، در مجموع ۲۱۱ سورتی پرواز ورودی و خروجی در فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها شامل مشهد، گرگان، رشت، مهرآباد، بیرجند، تبریز، اصفهان و شیراز انجام شده و ۲۶ هزار و ۸۳۶ مسافر جابه‌جا شده‌اند؛ در این میان، فرودگاه مشهد با ۱۵۱ پرواز و جابه‌جایی ۱۸ هزار و ۳۸۱ مسافر، بیشترین سهم را در عملیات پروازی اربعین به خود اختصاص داده است.

به گفته دهقان، در فرودگاه بین‌المللی …



 سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن مستاجران tem.mrud.ir
۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

سایت ثبت نام وام ودیعه مسکن مستاجران tem.mrud.ir

برای ثبت درخواست وام ودیعه مسکن مستاجران، سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی به نشانی tem.mrud.ir مورد استفاده قرار گرفته است. وزارت راه و شهرسازی در اطلاعیه های مربوط به تسهیلات ودیعه مسکن، این سامانه را برای ثبت درخواست متقاضیان معرفی کرده است.



 ادارات و بانک‌ها امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ تعطیل شد
۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

ادارات و بانک‌ها امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ تعطیل شد

به گزارش اقتصادآنلاین، طی روزهای اخیر، اخبار تعطیلی ادارات و بانک‌ها به دلیل ناترازی انرژی و گرمای بی‌سابقه به صدر اخبار کشور تبدیل شده بود؛ اما گویا این بار...

 استقراض، پاشنه آشیل مدیریت سالاری/ تیشه‌ای که ریشه سازمان تامین اجتماعی را زد
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

استقراض، پاشنه آشیل مدیریت سالاری/ تیشه‌ای که ریشه سازمان تامین اجتماعی را زد

سازمان تأمین اجتماعی پس از پایان مدیریت سالاری با حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان کسری ماهانه برای پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران مواجه است. افزون بر این،...

 احتمال انحلال چند بانک دیگر/ مدنی‌زاده: برنامه‌های اصلاحی بانک‌ها ادامه دارد+ فیلم
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

احتمال انحلال چند بانک دیگر/ مدنی‌زاده: برنامه‌های اصلاحی بانک‌ها ادامه دارد+ فیلم

اقتصادنیوز: وزیر اقتصاد گفت: برنامه‌های اصلاحی بانک‌ها ادامه داردو احتمالا چند بانک دیگر منحل شوند.

 سیگنال تغییر قیمت بنزین
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیگنال تغییر قیمت بنزین

اظهارات تازه محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، درباره بنزین را نمی‌توان صرفا یک اظهار نظر اقتصادی درباره نابرابری یارانه‌ها دانست. عارف در شرایطی از هزینه چند‌میلیارد دلاری تامین بنزین و نابرابری شدید بهره‌مندی دهک‌ها از یارانه تاکید کرده که دولت هنوز افزایش قیمت را رسما اعلام نکرده است. عارف گفته دهک ۱۰درآمدی ۲۳برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کند و دولت‌ها به‌دلیل پرهیز از «دردسر» از اصلاح این وضعیت عقب‌نشینی کرده‌اند. در مقابل، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، اعلام کرد قیمت ۸۰هزار تومانی بنزین صحت ندارد و هیچ عدد یا الگوی قیمتی تاکنون به تصویب نرسیده است. بنابراین، از نظر خبری نمی‌توان اظهارات عارف را اعلام قیمت جدید دانست؛ اما از نظر سیاستگذاری، سخنان او معنای مهم‌تری دارد: دولت در حال آماده‌سازی افکار عمومی برای ضرورت اصلاح سیاست بنزین است.

 سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به چالش ناترازی در بخش تولید، یکی از ریشه‌های این مساله را نبود هماهنگی میان سیاست‌های صنعت، معدن و انرژی و همچنین توسعه صنایع بدون توجه کافی به آمایش سرزمین دانست.

 پرواز قیمت تتر تا مرز ۱۹۱ هزار تومان |‌ بیت‌کوین از قله ۷۸ هزار دلاری عقب نشست | بازار کریپتو در اوج ارزش بازار
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پرواز قیمت تتر تا مرز ۱۹۱ هزار تومان |‌ بیت‌کوین از قله ۷۸ هزار دلاری عقب نشست | بازار کریپتو در اوج ارزش بازار

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها امروز با نوسان سنگین دنبال شد؛ تتر از ۱۸۶ هزار تومان تا مرز ۱۹۱ هزار تومان جهش کرد و همزمان بیت‌کوین پس از صعود قدرتمند روزهای اخیر تا کانال ۷۸ هزار دلار، با افزایش فشار فروش به محدوده ۷۷ هزار دلار عقب نشست. در بازار جهانی نیز با وجود این اصلاح، ارزش کل بازار همچنان در محدوده ۲.۶ تریلیون دلار قرار دارد و شاخص ترس و طمع در محدوده طمع است.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.