قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۲

آب مشهد جیره بندی می شود؟

مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد گفت: برنامه‌ریزی ما عبور از تابستان بدون جیره‌بندی و نوبت‌بندی آب در مشهد است.
 آب مشهد جیره بندی می شود؟



۸ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

مهار آتش سوزی گسترده در کامیاب ۱۰ با تلاش ۴ ایستگاه آتش نشانی | مصدومیت زن میانسال

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرآتشیار معین‌رضا فرخنده اعلام کرد: این حریق در محل یکی از اراضی رها شده و در مجاورت منازل مسکونی رخ داده بود که به دلیل وسعت زیاد و شدت شعله ها، به سقف شیروانی و پشت بام یکی از منازل مسکونی در فاصله حدود ۳۰۰ متری سرایت پیدا کرد، اما نهایتا با واکنش سریع و هماهنگ نیرو‌های عملیاتی، از گسترش بیشتر آن جلوگیری به عمل آمد.

وی با اشاره به حضور به موقع آتشنشانان، افزود: بلافاصله پس از اعلام حادثه، نیرو‌های ایستگاه‌های ۴۴، ۲، ۲۸ و ۱ در محل حاضر شده و عملیات اطفای حریق و ایمن سازی منطقه را در کمترین زمان ممکن انجام دادند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تصریح کرد: متأسفانه یک بانوی حدودا میانسال ساکن در واحد مجاور، دچار استرس ناشی از دود و شعله‌های آتش شد که با اقدام به موقع عوامل امدادی و انتقال به محل امن، وضعیت وی تثبیت شده و خوشبختانه آسیب جدی به ایشان وارد نشده است.

وی در پایان با بیان اینکه علت حادثه در دست بررسی است؛ بر لزوم رعایت نکات ایمنی در فصول گرم سال و خودداری از انباشت مواد قابل اشتعال در پشت بام و حیاط منازل تأکید کرد و گفت: هموطنان عزیز در صورت مشاهده هرگونه حریق، مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۲۵ به سازمان آتش نشانی اطلاع دهند.

 


۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

باند سارقان طلا با 8 سرقت در چند استان متلاشی شد

نورنیوز-گروه  حوادث: احمد قاسمی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی، اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت طلاجات به وزن تقریبی ۴۰۰ گرم از یک واحد صنفی طلافروشی واقع در بازار مرکزی شهرستان بیرجند، با توجه به اهمیت موضوع، پیگیری پرونده در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی، هویت احتمالی سارقان را شناسایی کردند و در بررسی‌ها مشخص شد اعضای این باند، افرادی غیر بومی و حرفه‌ای در زمینه سرقت هستند که پیش از این نیز در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان مرتکب سرقت‌های مشابه شده‌اند. شناسایی سارقان در مشهد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی ادامه داد: بررسی‌های اطلاعاتی نشان داد اعضای این باند پس از ارتکاب سرقت در بیرجند، به استان خراسان رضوی متواری شده و در مشهد نیز فعالیت‌های مجرمانه خود را ادامه داده‌اند.

قاسمی تصریح کرد: با انجام هماهنگی‌های قضایی، تیمی مجرب از کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی به مشهد مقدس اعزام شد و با همکاری عوامل پلیس آگاهی و کلانتری بانوان استان خراسان رضوی، مخفیگاه متهمان شناسایی و در یک اقدام ضربتی، اعضای این باند دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه این باند متشکل از پنج زن و یک مرد بود، گفت: در جریان این عملیات، مقادیر قابل توجهی طلاجات مسروقه از متهمان کشف شد و تاکنون ارتکاب بیش از هشت فقره سرقت توسط اعضای این باند محرز شده است. استفاده از افراد زیر ۱۸ سال در سرقت‌ها

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی با اشاره به شیوه فعالیت این باند، اظهار کرد: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد اعضای باند برای اجرای برخی سرقت‌ها از افراد زیر ۱۸ سال نیز استفاده می‌کردند که این موضوع با توجه به حساسیت‌های قانونی و اجتماعی آن، به صورت ویژه در جریان تحقیقات مورد بررسی قرار گرفته است.

قاسمی افزود: استفاده از افراد کم‌سن‌وسال برای ارتکاب جرم، علاوه بر آسیب‌های اجتماعی و تربیتی، می‌تواند تبعات قانونی برای افرادی که آنان را در مسیر ارتکاب جرم به کار گرفته یا هدایت کرده‌اند، به همراه داشته باشد و موضوع از سوی مراجع قضایی و انتظامی در حال بررسی است. کشف سرقت‌های متعدد در چند استان

وی درباره سرقت‌های کشف‌شده مرتبط با این باند گفت: سرقت طلاجات از طلافروشی در بازار مرکزی بیرجند، پنج فقره سرقت به شیوه کش‌روی از مغازه‌های پاساژ فردوسی مشهد، دو فقره سرقت ساعت‌های گران‌قیمت برند «رادو» در استان کرمان و سرقت طلاجات از یک طلافروشی در شهرستان سراوان، از جمله مواردی است که تاکنون ارتکاب آنها توسط متهمان محرز شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان جنوبی ادامه داد: تحقیقات برای شناسایی سایر سرقت‌های احتمالی این باند و بررسی سوابق مجرمانه اعضای آن همچنان ادامه دارد و چنانچه موارد جدیدی در جریان تحقیقات احراز شود، مطابق ضوابط قانونی با متهمان برخورد خواهد شد.

قاسمی با قدردانی از اقدامات تخصصی و هماهنگ کارآگاهان پلیس آگاهی استان خراسان جنوبی و همکاری پلیس آگاهی و کلانتری بانوان استان خراسان رضوی، تأکید کرد: شناسایی شبکه‌های سازمان‌یافته سرقت و برخورد قانونی با سارقان حرفه‌ای و افرادی که از ظرفیت افراد کم‌سن‌وسال برای ارتکاب جرم استفاده می‌کنند، با جدیت در دستور کار دستگاه قضایی و انتظامی قرار دارد و صیانت از امنیت عمومی و حقوق شهروندان از اولویت‌های دستگاه قضایی است.

 




 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی / ساختار فعلی بیمه پاسخگوی بازار کار نیست

دبیر هیات امنای سازمان تأمین اجتماعی و صندوق‌های تابعه با اشاره به تغییرات گسترده در بازار کار و گسترش مشاغل پلتفرمی و آزاد در فضای مجازی (فریلنسر)، گفت: ساختار فعلی نظام بیمه‌های اجتماعی کشور پاسخگوی واقعیت‌های جدید بازار کار نیست و لازم است الگوهای پوشش بیمه‌ای متناسب با این تحولات بازطراحی شود.

 اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از لوسیون‌های بدن و محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست غیرمجاز را برای آگاهی مصرف‌کنندگان اعلام کرد.

 سندرم پساکنکور؛ وقتی آزمون تمام می‌شود، اما اضطراب جمعی نه
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سندرم پساکنکور؛ وقتی آزمون تمام می‌شود، اما اضطراب جمعی نه

«آرمان امروز» در گفت‌وگو با دکتر حمید مستخدمین حسینی، پژوهشگر جامعه‌شناسی درمانی گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز : کنکور در شرایطی برگزار شد که برای بخش بزرگی از جامعه ایران، تنها یک آزمون چندساعته بلکه یک رویداد اجتماعی است که ماه‌ها بر زندگی دانش‌آموزان، خانواده‌ها و حتی فضای عمومی جامعه سایه می‌اندازد. اما پایان آزمون لزوماً [ ]

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...