قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

چرا شب گذشته آمریکا به ایران حمله نکرد؟

اقتصادنیوز: ​کلش ریپورت مدعی شد که احتمالا شرکت رئیس‌جمهور آمریکا، در جمع خبرنگاران مانع حملات شب گذشته به ایران بوده است.
 چرا شب گذشته آمریکا به ایران حمله نکرد؟

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فرارو، بعد از چند روز، بامداد 3 مرداد 1405 جنوب ایران شب آرامی را گذراند و حمله‌ای در شهرهای جنوبی صورت نگرفت. از این روی کلش ریپورت با انتشار پیامی در شبکه ایکس مدعی شده بود که دلیل این اتفاق حضور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در جمع خبرنگاران بوده است.

به گزارش فرارو، کلش ریپورت مدعی شده است: «علت عدم حمله به ایران در شب گذشته احتمالا مراسم ترامپ با خبرنگاران بوده است.»

این ادعا در حالی است که برخی کارشناسان با توجه به عدم حمله در شب گذشته احتمال پیشرفت دیپلماتیک یا آماده شدن آمریکا برای حمله‌ای وسیع‌تر از حملات همیشگی را داده بودند.

 

در مقابل رسانه وای نت مدعی شده است که مقامات اسرائیلی ارزیابی کرده بودند که رئیس جمهور ترامپ احتمالاً دیشب حمله بزرگی به ایران انجام خواهد داد و همین امر باعث افزایش تمهیدات امنیتی شده است. مقامات اسرائیلی در نهایت به این نتیجه رسیدند که ترامپ ترجیح داده است که دست نگه دارد و به تهران زمان بیشتری برای پاسخ دیپلماتیک بدهد.

  همچنین بخوانید جنگ تمام عیار آمریکا علیه ایران؟/ ادعای مقام آمریکایی: ترامپ مصمم است که ایران بهای نقض یادداشت تفاهم‌نامه را پرداخت کند/ تصمیم نهایی را ترامپ می گیرد انتقاد شدید نانسی پلوسی از ترامپ/ جنگ‌های بی‌پایان خانوارهای آمریکایی را به درد و رنج انداخته است/ تاوان جنگ ها را مالیات دهندگان می پردازند حمله چاک شومر به ترامپ: به جنگ علیه ایران پایان دهید/ تفاهم نامه با ایران سریع‌تر از آنکه جوهرش خشک شود، از هم پاشید محسن رضایی: کسانی که مخالف مذاکرات هستند کمی صبر کنند، زیرا.../ ترامپ قصد حمله مجد دبه ایران داشته باشد ، کاملاً آماده‌ایم





 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 آزادی واردات خودرو کارکرده
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آزادی واردات خودرو کارکرده

آرمان امروز : عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج سال ساخت آزاد شد فرشاد ابراهیم‌پور با اشاره به مصوبه مجلس برای واردات خودروهای سواری کارکرده اظهار کرد: سقف واردات خودروی سواری در سال جاری به میزان ۲۰ هزار دستگاه تعیین شده است. به گزارش ایسنا، وی افزود: در این [ ]

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است، گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط جنگی است که مردم آن را درک و تحمل می‌کنند، اما با افرادی که از فضای جنگ برای گران‌فروشی و فشار بیشتر بر مردم سوءاستفاده می‌کنند، باید با شدت برخورد شود.

 10 محور صحبت‌های رئیس‌کل
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

10 محور صحبت‌های رئیس‌کل

شامگاه چهارشنبه، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، در گفت‌وگوی ویژه خبری در شبکه خبر، با اشاره به عملکرد این نهاد در شرایط جنگ اقتصادی، مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌ها را در حوزه سیاست ارزی، کنترل تورم، تامین مالی تولید، اصلاح نظام بانکی، کالابرگ و توسعه زیرساخت‌های پرداخت تشریح کرد. محور اصلی اظهارات او، مدیریت محدودیت‌های ناشی از تحریم، جنگ و کاهش درآمدهای ارزی و تلاش برای جلوگیری از انتقال این فشارها به تورم و معیشت مردم بود.

 گزارش تصویری: جلسه نقد و بررسی کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

گزارش تصویری: جلسه نقد و بررسی کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان

اقتصادنیوز: رویداد گفت‌وگو درباره کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد.