قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

تفاهمنامه عملاً تمام شده است / ادامه شرارت آمریکا منطقه را به جنگی فراگیر می‌کشاند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تأکید بر اینکه آمریکا پیش از ایران تفاهم را نقض کرده است، گفت: با روند فعلی دیگر موضوعیتی برای ادامه مذاکرات و اجرای تفاهمنامه وجود ندارد و اگر واشنگتن به اقدامات خود ادامه دهد، دامنه جنگ سراسر منطقه را در بر خواهد گرفت.
 تفاهمنامه عملاً تمام شده است / ادامه شرارت آمریکا منطقه را به جنگی فراگیر می‌کشاند



 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه المیادین، قاسم العبودی در این دیدار دوجانبه، ضمن اشاره به پیوند‌های تاریخی و دیرینه میان عراق و ایران، خاطرنشان کرد که سیاست خارجی بغداد بر محوریت تقویت روابط با کشور‌های همسایه استوار است.

وی در بخش امنیتی این گفتگوها، صراحتاً اعلام کرد که عراق به تمامی مفاد توافقنامه امنیتی مشترک میان بغداد و تهران متعهد است و بر اجرای این توافقات در راستای تأمین امنیت متقابل و ثبات منطقه تأکید دارد. این اظهارات در شرایطی صورت می‌گیرد که همکاری‌های امنیتی و سیاسی دو کشور در مسیر تقویت هرچه بیشتر قرار دارد.



 عمویی: نیرو‌های فرامنطقه‌ای عامل اصلی ناامنی هستند / نظم امنیتی منطقه در حال تغییر است + فیلم
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

عمویی: نیرو‌های فرامنطقه‌ای عامل اصلی ناامنی هستند / نظم امنیتی منطقه در حال تغییر است + فیلم

ابوالفضل عمویی دستیار رئیس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل در گفتگو با SNNTV؛ در تحلیل شرایط جاری منطقه تصریح کرد که نیرو‌های فرامنطقه‌ای عامل اصلی ناامنی بوده‌اند و اکنون پس از وقایع «جنگ رمضان»، نگاه کشور‌های منطقه به سمت ایجاد یک ساختار امنیتی نوین تغییر یافته است تا تأمین امنیت منطقه توسط خود کشور‌های منطقه صورت گیرد.

وی با اشاره به متغیر‌های مثبت در عراق، خاطرنشان کرد که تشکیل دولت و مجلس جدید در بغداد و تمایل صریح این کشور به گسترش همکاری‌های اقتصادی و امنیتی، فرصتی طلایی برای تقویت روابط دوجانبه ایجاد کرده است.

در این راستا، دیدار‌های گسترده آقای قالیباف با مقامات بلندپایه عراق، از جمله رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و رؤسای قوای مقننه و قضاییه، گویای اراده‌ای جدی و متقابل برای توسعه همکاری‌ها در تمامی حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی است. وی سفر هیئت پارلمانی ایران را در این شرایط حساس، فرصتی حیاتی برای تعمیق پیوند‌های استراتژیک تهران و بغداد دانست.

 

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 رئیس کمیسیون امنیت ملی: تسلیم نظم جدید ایران بر منطقه شوید
۵۳ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

رئیس کمیسیون امنیت ملی: تسلیم نظم جدید ایران بر منطقه شوید

به گزارش ایسنا، ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

«تحرکات شما تحت رصد دقیق ماست. نوشته های مشابه حضور وزیر علوم در کمیسیون آموزش مجلس/طرح آموزش پزشکی بررسی می‌شود 1400/11/01 رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: شاخص بورس به شاخص قبل از سال ۱۴۰۱ بازگشته است 1402/04/27

‏هرگونه محاسبه‌ی غلط و خطای مجدد پیامد هایی سنگین تر از گذشته برایتان خواهد داشت.

‏تا دیر نشده به حضور نحس خود در منطقه پایان دهید و تسلیم نظم جدید ایران بر منطقه شوید.» برچسب هاامنيت ملي رييس كميسيون کپی لینک لینک کپی شد



 هر اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت
۱ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

هر اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت

به گزارش اصلاحات نیوز؛

ابراهیم عزیزی، در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه‌های اجتماعی، خطاب به آمریکا نوشت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.

وی ادامه داد: تا دیر نشده به حضور خود در منطقه پایان دهید و نظم جدید منطقه‌ای ایران را بپذیرید.



 تشرف رئیس مجلس به زیارت مضجع شریف حضرت عباس (ع) - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تشرف رئیس مجلس به زیارت مضجع شریف حضرت عباس (ع) - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف،  رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف حضرت عباس (ع) مشرف شد.

 

.

تشرف رئیس مجلس و هیات پارلمانی ایران به زیارت مضجع شریف حضرت عباس (ع)

 

.

اهدای هدیه از سوی هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران به آستان مقدس عباسی

به گزارش تسنیم، قالیباف روز گذشته به عراق سفر کرد. دیدار با مقام‌های ارشد عراق و چهره‌های عالی‌رتبه این کشور و گفت‌وگو درباره ارتقای روابط دوجانبه، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجرای توافق‌های مشترک از جمله برنامه‌های رئیس مجلس در سفر به عراق است.

انتهای پیام/

   





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس
سایت تابناک

حضور رئیس مجلس در کاظمین + عکس

رئیس مجلس در ادامه سفر به عراق به زیارت مضجع شریف امام کاظم(ع) و امام جواد(ع) در کاظمین مشرف شد.
 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد
سایت اعتماد آنلاین

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.
 از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!
سایت رجانیوز

از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!

 خلیج فلوریدا را با مین‌های هوشمند ببندیم/ پیشنهاد کارشناس صداوسیما+ ویدیو
سایت اکوایران

خلیج فلوریدا را با مین‌های هوشمند ببندیم/ پیشنهاد کارشناس صداوسیما+ ویدیو

مصطفی خوش‌چشم، کارشناس شبکه افق، با طرح پیشنهادی جنجالی برای مین‌گذاری خلیج فلوریدا مدعی شد که بستن این مسیر می‌تواند آمریکا را با «مصیبت» مواجه کند.
 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند
سایت رویداد‌ ۲۴

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.
 «من» را رها کن، «او» را دریاب
سایت رجانیوز

«من» را رها کن، «او» را دریاب

 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند
سایت ایران آنلاین

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.
 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.