قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۴۰۵/۰۵/۰۲

وقتی تبریز ۱۰۸ سال پیش صاحب اولین پیاده‌راه شد

«کوچه پاساژ» تبریز، یکی از قدیمی‌ترین گذرهای شهری ایران، بیش از یک قرن پیش و در دوران قاجار با مشارکت فرانسوی‌ها به‌عنوان نخستین پیاده‌راه شهری ساخته شد.
 وقتی تبریز ۱۰۸ سال پیش صاحب اولین پیاده‌راه شد



۵ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

جمع‌آوری متکدیان در تبریز | «۴۰۰ تبعه پاکستانی به کشورشان بازگردانده شدند» | انصاف نیوز

دبیر همایش مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز از تداوم طرح‌های این مجموعه برای جمع‌آوری متکدیان و تحقق شعار «تبریز، شهر بی‌گدا» خبر داد و گفت: طی اقدامات انجام‌شده، ۱۹۰ متکدی در تبریز شناسایی و جمع‌آوری شده‌اند و به گفته وی، حدود ۴۰۰ تبعه پاکستانی که در حوزه تکدی‌گری فعالیت داشتند، به کشورشان بازگردانده شده‌اند.

به گزارش سایت نصر (آذربایجان شرقی)، حسین رشیدی، در همایش سالانه این مؤسسه با اشاره به سابقه حدود ۶۰ ساله فعالیت آن گفت: این مؤسسه از بطن مردم و برای مردم شکل گرفته و به هیچ ارگان یا نهادی وابسته نبوده، نیست و نخواهد بود و تنها پشتوانه آن خیران و همراهان مردمی هستند.

وی با تأکید بر اینکه افزایش تورم و گرانی، هزینه‌های حمایتی مؤسسه را به‌شدت افزایش داده است، افزود: هزینه‌های درمان در سال‌های اخیر تا چند برابر افزایش یافته و در حوزه‌هایی همچون درمان، مسکن، رهن و اجاره، پیشگیری از حبس ناشی از جرایم غیرعمد و آموزش مهارت‌های شغلی، نیاز به حمایت خیران بیش از گذشته احساس می‌شود.

رشیدی گفت: در حال حاضر یک‌هزار و ۳۳۰ نفر از خدمات دارویی و درمانی مؤسسه استفاده می‌کنند و تنها در سال ۱۴۰۴ حدود چهار میلیارد تومان برای حمایت از بیماران مبتلا به سرطان هزینه شده است.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: هدف مؤسسه فقط پرداخت کمک‌های مقطعی نیست؛ بلکه تلاش می‌کنیم با آموزش و مهارت‌آموزی، زمینه خودکفایی افراد را فراهم کنیم. به تعبیر ساده، هدف ما «ماهی دادن» نیست، بلکه «قلاب دادن» برای ساختن یک زندگی مستقل است.

«تبریز بی‌گدا»؛ از شعار تا عملیات میدانی

دبیر همایش مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز، یکی از رسالت‌های اصلی این مجموعه را مقابله با تکدی‌گری سازمان‌یافته عنوان کرد و گفت: مؤسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز در طول سال‌های فعالیت خود نقش مهمی در شکل‌گیری ایده «تبریز، شهر بی‌گدا» داشته است.

رشیدی اعلام کرد: در جریان طرح‌های مقابله با تکدی‌گری، ۱۹۰ متکدی در تبریز شناسایی و جمع‌آوری شده‌اند که ۴۶ نفر از آنان در محدوده وادی رحمت فعالیت داشتند.

وی همچنین مدعی شد: حدود ۴۰۰ تبعه پاکستانی که به گفته او در قالب فعالیت‌های سازمان‌یافته تکدی‌گری در تبریز حضور داشتند، با همکاری دستگاه‌های مسئول به کشورشان بازگردانده شده‌اند.

این اظهارات درباره سازمان‌یافته بودن فعالیت این افراد و تعداد افراد بازگردانده‌شده، بر اساس گزارش ارائه‌شده از سوی دبیر همایش است و جزئیات آن نیازمند تأیید مراجع رسمی مرتبط است.

رشیدی در ادامه با اشاره به برخی نمونه‌های شناسایی‌شده از درآمدهای بالا در تکدی‌گری گفت: در یکی از موارد، بررسی‌ها نشان داد فردی طی ۹ روز فعالیت در محدوده چهارراه ابوریحان حدود ۹۵ میلیون تومان دریافت کرده بود.

وی همچنین مدعی شد در پرونده‌ای دیگر، گردش مالی حساب برخی زنانی که خود را میهمان یک‌ماهه تبریز معرفی کرده بودند، در مجموع به حدود ۷۰۰ میلیون تومان رسیده بود.

رشیدی تأکید کرد: این موارد نشان می‌دهد بخشی از تکدی‌گری، لزوماً ناشی از فقر مطلق نیست و در برخی موارد به فعالیتی درآمدزا و سازمان‌یافته تبدیل شده است؛ به همین دلیل مقابله با آن نیازمند همکاری نهادهای مسئول، خیران و شهروندان است.

حمایت از نیازمند واقعی، مقابله با تکدی‌گری

وی با تفکیک میان نیازمندان واقعی و متکدیان حرفه‌ای گفت: مؤسسه تلاش می‌کند نیازمندان آبرومند را در حوزه‌های مختلف زندگی حمایت کند و در عین حال، با فرهنگ تکدی‌گری مقابله کند.

به گفته رشیدی، خدمات مؤسسه تنها به یک نیاز محدود نمی‌شود و از درمان و مسکن تا آموزش، اشتغال، سفرهای زیارتی و حمایت‌های فرهنگی را در بر می‌گیرد.

او در پایان از شهروندان خواست با حمایت از مؤسسات معتبر و پرهیز از پرداخت مستقیم وجه به متکدیان، به تحقق دوباره شعار «تبریز، شهر بی‌گدا» کمک کنند.

انتهای پیام


۱۰ ساعت قبل / سایت برترینها

پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد

میزان: پروازهای هفتگی مسیر تبریز ـ ایروان پس از حدود دو سال توقف، بار دیگر از فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز برقرار می‌شود؛ بازگشت این پرواز مستقیم می‌تواند گزینه تازه‌ای برای مسافران آذربایجان شرقی و شهرهای اطراف ایجاد کند.

محمدعلی نائل قراملکی، مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی گفت: مسیر تبریز ـ ایروان توسط شرکت هواپیمایی پویا و در روز‌های دوشنبه و پنج‌شنبه هر هفته برقرار خواهد بود.

وی افزود: نخستین پرواز این مسیر، ساعت ۹ صبح روز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد از فرودگاه تبریز به مقصد ایروان انجام می‌شود.

از سرگیری این پروازها، گامی تازه برای توسعه ارتباطات هوایی تبریز با پایتخت ارمنستان و تسهیل رفت‌وآمد مسافران میان دو شهر به شمار می‌رود.

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان‌شرقی با اشاره به روند عادی‌سازی فعالیت‌های این فرودگاه خاطرنشان‌کرد: افزایش تعداد پرواز‌ها و حجم جابه‌جایی مسافران، نشان‌دهنده بازگشت سریع فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز به مدار خدمت‌رسانی و نقش‌آفرینی مؤثر در شبکه حمل‌ونقل هوایی کشور است.




 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 بدترین ال‌نینوی قرن در راه است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بدترین ال‌نینوی قرن در راه است

سرویس هواشناسی ملی بریتانیا روز جمعه ۳۰ مرداد پیش‌بینی کرد که الگوی آب‌وهوایی ال‌نینو در سال جاری بدترین مورد در بیش از یک قرن اخیر خواهد بود و دمای سطح دریا را به سطحی «بی‌سابقه» خواهد رساند.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.