قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

هشدار آتش‌نشانی درباره ایمنی هتل‌های تهران؛ از ۲۱۷ هتل شناسایی‌شده فقط ۴ هتل تاییدیه گرفتند

اجتماعی رکنا، تهران صدها هتل دارد، اما تنها چهار هتل توانسته‌اند تاییدیه ایمنی آتش‌نشانی دریافت کنند؛ آماری که معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی را درباره وضعیت ایمنی محل اقامت مسافران در پایتخت نگران کرده است. از ۲۱۷ هتل شناسایی‌شده، بخش زیادی هنوز در مسیر اصلاح نواقص ایمنی قرار دارند.
 هشدار آتش‌نشانی درباره ایمنی هتل‌های تهران؛ از ۲۱۷ هتل شناسایی‌شده فقط ۴ هتل تاییدیه گرفتند

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا،  کامران عبدولی، معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی تهران، درباره وضعیت ایمنی هتل‌های پایتخت گفت: در سال‌های گذشته مکاتبات، مراجعات، تذکرها و هشدارهای متعددی درباره هتل‌های ناایمن ارسال شده است. با توجه به اینکه مسافران هتل‌ها معمولا با محیط ساختمان و مسیرهای خروج اضطراری آشنایی ندارند و ممکن است تنها برای مدت کوتاهی در این مراکز اقامت داشته باشند، در زمان وقوع حریق یا حادثه ممکن است نتوانند مسیر خروج را پیدا کنند؛ بنابراین ایمنی این مراکز باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی افزود: بر همین اساس، بازدیدهای ایمنی و تدوین دستورالعمل‌های مربوط به هتل‌ها در دستور کار قرار گرفت و پایش ایمنی این مراکز انجام شد، اما با وجود مکاتبات و درخواست‌های مکرر از وزارتخانه مربوطه، انجمن هتلداران و جامعه حرفه‌ای هتل‌آپارتمان‌ها، همکاری لازم در این زمینه صورت نگرفت.

عبدولی ادامه داد: حتی پیشنهاد امضای تفاهم‌نامه برای ارائه مشاوره، آموزش و کمک به اجرای دستورالعمل‌های ایمنی ارائه شد، اما استقبال چندانی از آن نشد. همچنین با وجود درخواست رسمی برای دریافت فهرست کامل هتل‌های فعال، در نهایت تعداد محدودی از مراکز به آتش‌نشانی معرفی شدند.

معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای شناسایی هتل‌ها اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت نیروهای عملیاتی در ایستگاه‌ها و مناطق ۹گانه سازمان، در قالب طرح نظام بازرسی، ۲۱۷ هتل به صورت میدانی شناسایی و پایش شدند. از این تعداد، ۹۱ هتل برای تشکیل پرونده به سازمان مراجعه کردند و بسیاری از آنها دستورالعمل‌های ایمنی دریافت کردند، اما این اقدامات تاکنون به ایجاد ایمنی موثر در همه این مراکز منجر نشده است.

وی با بیان اینکه تنها چهار هتل موفق به دریافت تاییدیه آتش‌نشانی شده‌اند، گفت: این هتل‌ها در حال حاضر ایمن محسوب می‌شوند، البته مشروط بر اینکه تجهیزات و سیستم‌های ایمنی مورد تایید، به‌صورت مستمر سرویس، نگهداری و به‌روز شوند تا شرایط ایمنی آنها حفظ شود.

عبدولی درباره آمار حوادث آتش‌سوزی در هتل‌های تهران نیز اظهار کرد: طی چند سال گذشته ۹۰ مورد حریق در هتل‌های شهر تهران ثبت شده است. …



 تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت

سخنگوی سازمان آتش نشانی مشهد از جان باختن یک مرد بر اثر برق گرفتگی هنگام تعمیر کولر خبر داد.

 تعمیر کولر جان مرد جوان مشهدی را گرفت (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)
۹ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

تعمیر کولر جان مرد جوان مشهدی را گرفت (۳۱ مرداد ۱۴۰۵)

سخنگوی سازمان آتش نشانی مشهد از جام باختن یک مرد بر اثر برق گرفتگی هنگام تعمیر کولر خبر داد.

 نجات راننده پژو از میان آتش توسط آتش‌نشانان مشهد
۱۰ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

نجات راننده پژو از میان آتش توسط آتش‌نشانان مشهد

مدیر عامل سازمان آتش نشانی مشهد گفت: برخورد یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ با یک دستگاه غلطک راهسازی در مسیر ساغروان به سمت گلبهار، منجر به مصدومیت و محبوسی راننده و همچنین حریق خودرو شد که با حضور به‌موقع و اقدام سریع، راننده نجات یافت.