قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۴

آخرین وضعیت جاده‌های کشور / ترافیک سنگین در 4 محور منتهی به تهران + جزئیات

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک سنگین در محورهای منتهی به تهران خبر داد و گفت: در حالی که تردد در محورهای شمالی کشور روان است، محور بندرعباس–لار همچنان به دلیل انسداد، از مسیر جایگزین قابل تردد است.
 آخرین وضعیت جاده‌های کشور / ترافیک سنگین در 4 محور منتهی به تهران + جزئیات

به گزارش رکنا، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور، از ترافیک سنگین در برخی محورهای منتهی به پایتخت خبر داد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر در آزادراه قزوین–کرج–تهران در محدوده حدفاصل محمدشهر تا پل کلاک، آزادراه تهران–کرج–قزوین در محدوده حصارک، آزادراه ساوه–تهران در حدفاصل نسیم‌شهر تا فیروزبهرام و همچنین محور شهریار–تهران در برخی مقاطع، ترافیک سنگین گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا افزود: در مقابل، تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان است.

سرهنگ محبی با اشاره به شرایط جوی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمامی محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند و تردد در این مسیرها بدون مشکل ناشی از شرایط آب‌وهوایی جریان دارد.

وی همچنین از ادامه انسداد یکی از محورهای شریانی کشور خبر داد و گفت: محور بندرعباس–لار در محدوده کلمت‌علی همچنان مسدود است و رانندگان باید از مسیر جایگزین کهورستان–منبع‌آب–بندرعباس برای تردد استفاده کنند.

جانشین پلیس راه راهور فراجا از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت جاده‌ها مطلع شوند و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از شتاب‌زدگی و انجام تخلفات حادثه‌ساز خودداری کنند. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233441

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: …



 تشدید برخورد پلیس قم با رانندگان فاقد گواهینامه
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

تشدید برخورد پلیس قم با رانندگان فاقد گواهینامه

برنا - گروه استانها: رئیس پلیس راه استان قم گفت: با رانندگان فاقد گواهینامه، به‌ویژه افراد زیر سن قانونی، برخورد قاطع خواهد داشت.



 اینجا گیبون‌های در آستانه انقراض نجات پیدا می‌کنند | تصاویر
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اینجا گیبون‌های در آستانه انقراض نجات پیدا می‌کنند | تصاویر

مرکز حفاظت از گیبون‌ها در حومه لس‌آنجلس، پنج دهه است که به نگهداری، مراقبت و حفاظت از برخی از در معرض انقراض‌ترین گونه‌های گیبون در جهان مشغول است.

 دریافت شهریه از دانشجو ابزاری برای افزایش کیفیت تحصیل است/ وابستگی مالی دانشگاه به دولت؛ مانع استقلال آموزش عالی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

دریافت شهریه از دانشجو ابزاری برای افزایش کیفیت تحصیل است/ وابستگی مالی دانشگاه به دولت؛ مانع استقلال آموزش عالی

عضو فرهنگستان علوم دریافت شهریه از دانشجویان را نه صرفاً یک منبع درآمد، بلکه عاملی برای ارتقای کیفیت تحصیل دانست و تأکید کرد که مکانیزم تخفیف شهریه به دانشجویان ممتاز، می‌تواند انگیزه‌ای جدی برای رقابت علمی و بهبود جایگاه بین‌المللی دانشگاه‌ها ایجاد کند.

 قیمت بیت کوین امروز یکشنبه ۱ شهریور 1405 چند؟
۲۲ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت بیت کوین امروز یکشنبه ۱ شهریور 1405 چند؟

اقتصادنیوز:بیت کوین امروز با افزایش 0.02 درصدی به 77,198 (هفتاد و هفت هزار و یکصد و نود و هشت) دلار رسید.

 جامعه پزشکی ایران در آزمون دشوار حوادث و بحران‌ها سربلند بیرون آمد
۳۸ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

جامعه پزشکی ایران در آزمون دشوار حوادث و بحران‌ها سربلند بیرون آمد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت روز پزشک، با گرامیداشت یاد پزشکان شهید، جامعه پزشکی ایران را سرمایه‌ای گران‌بها برای نظام سلامت دانست و بر نقش دانش، اخلاق حرفه‌ای، مسئولیت‌پذیری و همدلی پزشکان در ارتقای کیفیت خدمات و توسعه عدالت در سلامت تأکید کرد.

 وقتی فرهنگ به کالای لوکس تبدیل می‌شود
۴۶ دقیقه قبل / سایت عصرایران

وقتی فرهنگ به کالای لوکس تبدیل می‌شود

از منظر جامعه‌شناسی، این اتفاق را باید در امتداد روندی بزرگ‌تر دید. کالایی‌شدن روزافزون سبک زندگی. وقتی سفر، آموزش، ورزش، سلامت، سرگرمی و حتی اوقات فراغت بیش...

 تبلیغ بی‌حجاب بستنی میهن در دبی؛ تغییر بزرگ یا تناقض بزرگ‌تر؟ - چی بپوشم
۵۱ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

تبلیغ بی‌حجاب بستنی میهن در دبی؛ تغییر بزرگ یا تناقض بزرگ‌تر؟ - چی بپوشم

تبلیغ تازه‌ی بستنی میهن که در امارات فیلم‌برداری شده، این روزها به یکی از سوژه‌های بحث‌برانگیز کاربران شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده است.



فایننشال تایمز از تغییر راهبرد آمریکا در خلیج فارس نوشت / آیا واشینگتن از استراتژی نفت در برابر امنیت عقب‌نشینی خواهد کرد؟
سایت تجارت نیوز

فایننشال تایمز از تغییر راهبرد آمریکا در خلیج فارس نوشت / آیا واشینگتن از استراتژی نفت در برابر امنیت عقب‌نشینی خواهد کرد؟

حملات ایران، آسیب‌پذیری پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس را آشکار کرده و واشنگتن را به بازنگری در آرایش نظامی و کاهش حضور خود در منطقه واداشته است.
حبیب الله پیمان: قدرت واقعی در حضور مؤثر مردم است، نه فقط تسلیحات |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

حبیب الله پیمان: قدرت واقعی در حضور مؤثر مردم است، نه فقط تسلیحات | انصاف نیوز

گزیده‌ای از گفت‌وگوی حبیب‌الله پیمان فعال سیاسی پیش و پس از انقلاب، با «ایران‌فردا» را در زیر می‌خوانید:
پاشنه آشیل ایران در جنگ اقتصادی ترامپ؛ چرا همه نگاه‌ها به دبی است؟
سایت جهان صنعت نیوز

پاشنه آشیل ایران در جنگ اقتصادی ترامپ؛ چرا همه نگاه‌ها به دبی است؟

دولت ترامپ در حال آماده‌سازی مرحله تازه‌ای از فشار اقتصادی علیه ایران است؛ مرحله‌ای که موفقیت آن تا حد زیادی به همکاری امارات متحده عربی و به‌ویژه دبی وابسته خواهد بود. دبی طی سال‌ها یکی از مهم‌ترین مراکز دسترسی ایران به ارز خارجی، انتقال درآمدهای نفتی و فعالیت شبکه‌های مالی غیرشفاف بوده است. اکنون، در شرایطی که واشنگتن از سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ سخن می‌گوید و امارات نیز توقف مبادلات تجاری و مالی با ایران را اعلام کرده، فشار بر شبکه‌های مالی مستقر در دبی می‌تواند به یکی از مهم‌ترین ابزارهای آمریکا …
همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟
سایت جهان صنعت نیوز

همتی آب پاکی را روی دست سپرده‌گذاران ریخت؛ پول‌ها کجا می‌روند؟

تصمیم بانک مرکزی برای تغییر ندادن نرخ سود بانکی، در شرایطی که بخشی از شبکه بانکی با ناترازی مواجه است، سیگنال مثبتی به برخی بازارها از جمله بازار سرمایه بود اما تداوم این سیاست پرسش‌هایی را درباره مسیر آتی تورم، رفتار سپرده‌گذاران و مقصد منابع پولی در اقتصاد مطرح می‌کند.
سایت رکنا

فیلم/ استایل شاهانه بهنوش طباطبایی در عروسی لاکچری خواهرزاده اش / از لباس مرواریددوزی شده تا هدبند حلزونی!

سایت تابناک

آموزش فارسی به نظامیان آمریکایی پیش از اعزام به ایران