قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

باباگرگر ظرفیت تبدیل شدن به یک سایت گردشگری مذهبی کم‌نظیر را دارد

برنا_ گروه استانها: مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی، طبیعی، فرهنگی و مذهبی منطقه باباگرگر، گفت: با مدیریت یکپا...
 باباگرگر ظرفیت تبدیل شدن به یک سایت گردشگری مذهبی کم‌نظیر را دارد



 تاکید استاندار کردستان بر لزوم تقویت سرمایه اجتماعی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تاکید استاندار کردستان بر لزوم تقویت سرمایه اجتماعی

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ آرش لهونی، استاندار کردستان، با اشاره به نقش حیاتی سرمایه اجتماعی در توسعه کشور اظهار داشت: تولید و تقویت سرمایه اجتماعی در تمام دوران‌ها حائز اهمیت بوده، اما شرایط امروز کشور این ضرورت را دوچندان کرده است.

وی با قدردانی از رئیس‌جمهور برای انتخاب احمد دنیامالی به عنوان وزیر ورزش و جوانان، این انتصاب را شایسته خواند و تصریح کرد:با توجه به سابقه چهار سال همکاری با ایشان در مجلس یازدهم، شناخت کامل از توانمندی، روحیات و حسن نیت وی وجود دارد و امیدواریم در این دوره، توسعه حوزه ورزش و جوانان شتاب بیشتری بگیرد.

لهونی با اشاره به ارائه گزارش اقدامات انجام‌شده در حوزه ورزش استان و قدردانی از حمایت‌های وزارتخانه، افزود: کردستان از جمله استان‌های کم‌برخوردار کشور محسوب می‌شود و با وجود توجهات صورت‌گرفته، همچنان نیازمند حمایت‌های بیشتر وزارت ورزش و جوانان است.

درخواست سفر مجزا خارج از برنامه‌های هفته دولت

استاندار کردستان با تاکید بر لزوم بررسی میدانی مشکلات ورزشکاران، از دعوت رسمی از وزیر ورزش برای سفر اختصاصی به استان خبر داد و تشریح کرد: با توجه به اینکه برنامه‌های هفته دولت بیشتر به افتتاح پروژه‌ها و دیدارهای عمومی اختصاص دارد، از دکتر دنیامالی درخواست کردیم در زمانی مجزا به کردستان سفر کنند تا فرصت کافی برای شنیدن دغه‌ها و مسائل جامعه ورزشی استان فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های عمرانی و اقتصادی منطقه خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۵ هزار میلیارد تومان پروژه عمرانی و اقتصادی در سطح استان در دست اجرا یا آماده بهره‌برداری است که جزئیات دقیق آن پس از نهایی‌شدن اعلام خواهد شد. امیدواریم حضور وزیر ورزش نیز زمینه‌ساز تقویت زیرساخت‌های ورزشی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود شود.

انتهای پیام/



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست
روزنامه هفت صبح

کالابرگ هم دیگر پاسخگو نیست

تورم ۱۲۸ درصدی مواد غذایی بسیار بالاتر از تورم عمومی است و فشار اصلی را بر دهک‌های پایین وارد می‌کند
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود
سایت هم میهن

ستاره جوان ایران راهی فوتبال پرتغال می‌شود

هافبک تکنیکی و لژیونر ایرانی شاغل در روسیه به لیگ فوتبال پرتغال می‌پیوندد.
 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.
 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.
 واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!
سایت هم میهن

واردات خودروهای کارکرده قانون دارد، اما اجرایی نمی‌شود!

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به برخی اخبار منتشر شده درباره آزاد شدن واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج ساله، گفت: واردات خودروهای کارکرده موضوع جدیدی نیست و قانون آن وجود دارد، اما تاکنون این قانون اجرایی نشده و همچنان جزئیات اجرای آن مشخص نیست.
 رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود
سایت ایران آنلاین

رسانه‌ها اجازه ندهند تصویر نادرستی از سیستان و بلوچستان ساخته شود

k: زاهدان | سیستان و بلوچستان | رسانه های خارجی | هفته وحدت
 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.