قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

پاسخ تهران به ادعای امروز ترامپ درباره درخواست برای مذاکره با آمریکا

در حالی که دونالد ترامپ مدعی شده بود ایران خواستار ادامه مذاکرات با آمریکا شده است، سخنگوی وزارت امور خارجه این ادعا را رد کرد و گفت تهران هیچ درخواستی برای مذاکره با واشنگتن ارائه نکرده، اما با سفر یک میانجی به ایران موافقت کرده است.
 پاسخ تهران به ادعای امروز ترامپ درباره درخواست برای مذاکره با آمریکا



 احتمال دیدار دوباره ترامپ و کیم؛ واشنگتن در مسیر احیای دیپلماسی با پیونگ‌یانگ
۱ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

احتمال دیدار دوباره ترامپ و کیم؛ واشنگتن در مسیر احیای دیپلماسی با پیونگ‌یانگ

به گزارش اصلاحات نیوز؛

ترامپ در یک نشست مطبوعاتی در کاخ سفید، یک روز پس از گزارش وال استریت ژورنال مبنی بر ترغیب دستیارانش برای دیدار با کیم در پاسخ به این سوال که آیا احتمال دارد اواخر امسال با کیم دیدار کند، به خبرنگاران گفت: «بله، من این کار را خواهم کرد.»

این دیدار می‌تواند در سفر او به آسیا، احتمالاً برای شرکت در اجلاس همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه که قرار است در ماه نوامبر در شنژن چین برگزار شود، اتفاق بیفتد.

براساس گزارش یونهاپ، او در مورد برنامه خود برای تعامل مجدد با کیم توضیحی نداد. ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا نامه‌های کتبی با کیم رد و بدل می‌کند، گفت: «نمی‌توانم این را به شما بگویم.»

ترامپ در یک مصاحبه مطبوعاتی جداگانه، از پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا هدف او از تعامل مجدد با کیم هنوز خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی است، خودداری کرد و این نگرانی را ایجاد کرد که دولت او ممکن است تمرکز سیاست خود را به سمت اهدافی غیر از خلع سلاح هسته‌ای، مانند کاهش تنش و مدیریت ریسک، تغییر دهد.

دولت ترامپ پیش از این تعهد خود را به خلع سلاح هسته‌ای "کامل" کره شمالی تأیید کرده بود. ترامپ گفت: "من نمی‌خواهم در مورد آن صحبت کنم، اما همانطور که می‌دانید و دیده‌اید، من رابطه خوبی با کیم جونگ اون دارم. " «او (جو) بایدن را دوست نداشت. او (باراک) اوباما را دوست نداشت. او هیچ‌کس را دوست نداشت، اما من را دوست دارد.»

اظهارات ترامپ در بحبوحه گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه او ممکن است به دنبال احیای دیپلماسی شخصی خود با کیم باشد، مطرح شد؛ دیپلماسی‌ای که منجر به سه دیدار دوجانبه در طول دوره اول ریاست جمهوری‌اش شد: اولین دیدار در ژوئن ۲۰۱۸ در سنگاپور، دومین دیدار در هانوی در فوریه ۲۰۱۹ و آخرین دیدار در روستای مرزی پانمونجوم بین دو کره در ژوئن ۲۰۱۹.

این گمانه‌زنی‌ها با دستور اخیر ترامپ برای کاهش رزمایش‌های نظامی کره جنوبی و آمریکا، که به عنوان یک اقدام آشتی‌جویانه در قبال کره شمالی تلقی می‌شود، بیشتر تقویت شده است. پیونگ یانگ مدت‌هاست که رزمایش‌های متحدان را به عنوان تمرین‌هایی برای جنگ علیه خود محکوم می‌کند.

ناظران گفتند که توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده …



 جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛آیا تا پایان راه می‌ایستد؟/ تهران هم دست بسته نمی‌ماند بلایی که سر کارتر آورد سر او می‌آورد/ سوال ترسناک ترامپ از خودش..
۱ ساعت قبل / سایت عصر خبر

جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛آیا تا پایان راه می‌ایستد؟/ تهران هم دست بسته نمی‌ماند بلایی که سر کارتر آورد سر او می‌آورد/ سوال ترسناک ترامپ از خودش..

به گزارش عصر خبر وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان نوشت: ترامپ روز چهارشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال وعده داد که «کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است» را علیه ایران به اجرا بگذارد.

این تهدید تازه در شرایطی مطرح شده که ترامپ پیش از این نتوانسته بود جمهوری اسلامی را از طریق حملات نظامی به تسلیم وادار کند و تلاش او برای کشاندن تهران به مذاکرات هسته‌ای نیز با ارائه مشوق‌هایی در قالب یک یادداشت تفاهم به نتیجه نرسید. نوشته های مشابه ترامپ: از پوتین راضی نیستم؛ بررسی تحریم‌های جدید علیه روسیه و ارسال سلاح بیشتر به اوکراین 1404/04/17 زلنسکی: ترامپ از تحت‌فشار گذاشتن پوتین می‌ترسد / پوتین با سفر به آلاسکا «راهی برای خروج از انزوا» پیدا کرد، در حالی‌که باید شکست می‌خورد 1404/06/25

به نوشته سی‌ان‌ان، رویکرد جدید ترامپ را می‌توان تلاشی برای حفظ وجهه سیاسی او پس از این ناکامی‌ها دانست؛ رویکردی که تازه‌ترین تغییر مسیر در جنگی است که طی ماه‌های گذشته بارها شاهد تغییر تاکتیک‌ها و عقب‌نشینی‌های آمریکا بوده استرئیس‌جمهور آمریکا اکنون تمام گفت‌وگوها با ایران را متوقف کرده و تیم او به متحدان سیاسی‌اش گفته است که ترامپ خود را برای یک جنگ فرسایشی اقتصادی آماده می‌کند؛ جنگی که به اعتقاد او می‌تواند اقتصاد ایران را در هم بشکند و تهران را به تسلیم وادار کند.

ترامپ روز چهارشنبه درباره جنگی که چند روز پس از آغاز آن مدعی شده بود در آن به پیروزی رسیده، اما اکنون وارد ششمین ماه خود شده است، گفت: «در حال حاضر فکر می‌کنم اوضاع بسیار خوب است.»

او در پیام دیگری در شبکه‌های اجتماعی نیز اعلام کرد هر کشوری را که به مؤسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع مسیر مالی یا اقتصادی برای کمک به ایران فراهم کنند، تحت فشار قرار خواهد داد.

ترامپ در این پیام نوشت: «قاچاق نفت، خطوط سوآپ، انتقال پول نقد، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها، شرکت‌های پوششی؛ همه اینها باید همین حالا متوقف شوند.»

او در پایان خطاب به کشورها و نهادهایی که از نظر او به ایران کمک می‌کنند، نوشت: …



 تحلیل الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود، زیرا باید با چین، روسیه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل هماهنگ شود
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

تحلیل الجزیره: برای ترامپ اجرای «پیامد‌های اقتصادی» علیه کشور‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، بسیار دشوار خواهد بود، زیرا باید با چین، روسیه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل هماهنگ شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

الجزیره نوشت: پل ماسگریو، دانشیار علوم سیاسی در دانشگاه جورج‌تاون در قطر گفت که برای دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اجرای «پیامدهای اقتصادی» علیه کشورهایی که با ایران تجارت می‌کنند، «بسیار دشوار خواهد بود».

او گفت: «ترامپ تلاش می‌کند به‌صورت یک‌جانبه تحریم‌هایی را اعمال کند که به‌طور سنتی نیازمند هماهنگی چندجانبه بوده‌اند و این به معنای همراه کردن چین، روسیه و اعضای دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد است.»

او افزود که اگر ترامپ بتواند این تحریم‌ها را اجرا کند، این اقدامات بالقوه می‌توانند «نتایجی» برای آمریکا به همراه داشته باشند.

ماسگریو همچنین گفت یکی از «مزیت‌های» آمریکا این است که «تجارت تهران با تعداد بسیار کمی از کشورها متمرکز است که امارات متحده عربی نیز البته یکی از آنهاست؛ امارات تجارت خود را متوقف کرده است.»



 غریب آبادی: ملت ایران در برابر تحمیل و تهدید، محکم تر می ایستد
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

غریب آبادی: ملت ایران در برابر تحمیل و تهدید، محکم تر می ایستد

کاظم غریب آبادی بامداد امروز (چهارشنبه) ۲۸ مردادماه و همزمان با سالگرد کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ عنوان کرد: کودتای ۲۸ مرداد، مداخله مستقیم آمریکا و انگلیس در اراده ملت ایران و حق تعیین سرنوشت آن بود.

وی افزود: این تاریخ را نه می‌شود تطهیر کرد، نه فراموش. 

معاون وزیر امور خارجه بیان کرد: دخالت خارجی در سرنوشت یک ملت، نامش هر چه باشد، استعمار و تجاوز به حق حاکمیت مردم است.

این دیپلمات ارشد ایرانی در این باره در شبکه ایکس نوشت: نسل‌ها می‌گذرند، اما یک حقیقت تغییر نمی‌کند: کشوری که اختیار سرنوشتش را به بیگانه بسپارد، بهای سنگینی خواهد پرداخت.

غریب‌آبادی یادآور شد: اما ایران امروز، سرنوشتش را خودش تعیین می‌کند؛ ملت ما در برابر فشار، عقب نمی‌نشیند و در برابر تحمیل و تهدید، محکم‌تر می‌ایستد.



 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

ایران آنلاین:

«کاظم غریب آبادی» معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ماه در حساب کاربری خود در شبکه ایکس نوشت: ادعا می کنند ایران در آستانه شکست است و به یک نخ بند است اما به همه متحدانشان التماس می کنند که کمکشان کنند!

به گزارش ایرنا، وی در ادامه افزود: مشکل، محاسبات غلطی است که هر بار برای پوشاندنش، مجبور می‌شوند شکست بزرگ‌تری برای خودشان بسازند. جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا اسم شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند.
انتهای پیام/



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!
سایت رجانیوز

از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!

 جوان: جنگ بد است، اما موشک زدن به نفع مردم است!
سایت رویداد‌ ۲۴

جوان: جنگ بد است، اما موشک زدن به نفع مردم است!

روزنامه جوان با طرح این پرسش که آیا ادامه جنگ و شلیک موشک به زیان منافع مردم ایران است یا به سود آن، ضمن تأکید بر خسارت‌های جنگ، استدلال کرده است که آنچه منافع حال و آینده ایران را تأمین می‌کند، «اقتدار دفاعی بازدارنده» است و از همین رو، پاسخ موشکی ایران را در تضاد با منافع مردم نمی‌داند.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو
سایت اکوایران

صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو

محمدباقر قالیباف در سفر به عراق، در کنار تندیس شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، از شکل‌گیری «نظم جدید در منطقه» گفت.
 دیدار قالیباف با رئیس شورای عالی قضایی عراق
سایت جهان صنعت نیوز

دیدار قالیباف با رئیس شورای عالی قضایی عراق

رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان سفر به کشور عراق با رئیس شورای عالی قضایی این کشور دیدار کرد.
 ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| واعظی: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند

محمود واعظی گفت: در جنگ ۴۰ روزه تندروها به مرخصی رفته بودند.
 جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق
سایت تابناک

جنجال هشتگ قالیباف در شبکه‌های اجتماعی عراق

هشتگی که دیروز قالیباف با آن توییت زد، ترند عراقی‌ها شده است.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.