قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

فلفل و بادمجان در سبد صادرات اردبیلی‌ها | بزرگترین شهرک گلخانه‌ای کشور چطور شکل گرفت؟

امروز اردبیل میزبان بزرگ‌ترین شهرک گلخانه‌ای کشور است؛ مجموعه‌ای که شکل‌گیری آن به تصمیمی در جریان واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان در سال ۱۳۹۶ بازمی‌گردد و با وجود نزدیک شدن به تکمیل ظرفیت، همچنان متقاضیان جدیدی برای سرمایه‌گذاری دارد.
 فلفل و بادمجان در سبد صادرات اردبیلی‌ها | بزرگترین شهرک گلخانه‌ای کشور چطور شکل گرفت؟



۱۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

رئیس جهاد کشاورزی یزد: «تولید سلامت‌محور صنایع غذایی تقویت می‌شود» | انصاف نیوز

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با تأکید بر ظرفیت بزرگترین واحد صنعتی نان خشک کشور در اشکذر، صیانت از اشتغال بانوان و ارتقای شاخص‌های سلامت‌محور در صنایع غذایی را از اولویت‌های این سازمان عنوان کرد.

عباس حاجی‌حسینی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «یزدرسا»، با اشاره به فعالیت بزرگترین واحد صنعتی نان خشک کشور در شهرستان اشکذر، اظهار کرد: این شهرستان به عنوان کانون اصلی استقرار واحدهای تولید نان خشک استان شناخته می‌شود و تمرکز این ظرفیت تولیدی، مزیتی راهبردی برای توسعه زنجیره ارزش، تقویت بازاررسانی و تثبیت اشتغال در صنایع غذایی استان است.

او با اشاره به ویژگی‌های برجسته این واحد صنعتی تصریح کرد: بهره‌گیری از برند رسمی و نشان سیب سلامت، در کنار اجرای سیستم ایزوله خروج گازهای حاصل از احتراق (مونوکسیدکربن) از محیط پخت، این مجموعه را به الگویی موفق از تولید سلامت‌محور تبدیل کرده است که رعایت این استانداردهای فنی، ضامن حفظ کیفیت و ایمنی در سفره مردم است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد افزود: این مجموعه با اشتغال‌زایی مستقیم برای ۵۰ نفر و تولید روزانه ۹۰۰ کیلوگرم نان خشک، سهم بسزایی در اقتصاد منطقه ایفا می‌کند که علاوه بر تأمین نیاز داخلی، ۲۰ درصد از محصولات آن به بازارهای سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

حاجی‌حسینی با تأکید بر ضرورت رفع موانع پیش‌روی واحدهای تولیدی تصریح کرد: موضوع بیمه بانوان شاغل در بخش بسته‌بندی از جمله مطالبات اولویت‌دار این مجموعه است که پیگیری آن برای تقویت امنیت شغلی، صیانت از اشتغال بانوان و تداوم فعالیت واحدهای تولیدی دارای مزیت، در دستور کار هماهنگی‌های بین‌دستگاهی قرار دارد.

او در پایان خاطرنشان کرد: حمایت از واحدهای تولیدی که شاخص‌های سلامت، کیفیت و اشتغال را توأمان محقق کرده‌اند، از رویکردهای اصلی سازمان جهاد کشاورزی در مسیر تقویت صنایع تبدیلی و تکمیل زنجیره‌های ارزش در استان یزد است.

انتهای پیام


۱۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

هرمزگان؛ پیشران توسعه دریامحور و سرمایه‌گذاری کشاورزی

دیدارنیوز: وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بیشترین سهم اعتباری پروژه‌های کشاورزی هفته دولت امسال به هرمزگان اختصاص یافته است، گفت: تخصیص ۱۴.۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۳۲ طرح کشاورزی در این استان، نشان‌دهنده ظرفیت‌های ممتاز هرمزگان در تولید، سرمایه‌گذاری و توسعه پایدار است.

غلامرضا نوری‌قزلجه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد، در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه هرمزگان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بخش کشاورزی، صیادان و کارکنان وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: ایثار شهدا موجب شد ایران زنده، سرافراز و مقتدر باقی بماند و مسئولان باید با خدمت صادقانه، ادامه‌دهنده راه آنان باشند.

وی با اشاره به شهادت حدود ۸۰ نفر از بهره‌برداران بخش کشاورزی در جریان جنگ‌های اخیر، افزود: شماری از این شهدا از صیادان هرمزگانی بودند و ۱۱ نفر از همکاران وزارت جهاد کشاورزی نیز به مقام شهادت نائل شدند. آنان از جان خود گذشتند تا ایران با عزت، اقتدار و افتخار پابرجا بماند.

وزیر جهاد کشاورزی با ابلاغ سلام رئیس‌جمهور به مردم و مسئولان هرمزگان، بیان کرد: حضور در این استان فرصتی برای قدردانی از مردم مقاوم، نجیب و شریف هرمزگان است؛ مردمی که در مقاطع حساس، صلابت و ایستادگی خود را به‌خوبی نشان داده‌اند.

نوری‌قزلجه هرمزگان را استانی راهبردی در حوزه اقتصاد، تولید و امنیت کشور دانست و گفت: این استان با سواحل گسترده، جزایر مهم و ظرفیت‌های کم‌نظیر شیلاتی و آبزی‌پروری، می‌تواند پیشران توسعه دریامحور کشور باشد.

وی با اشاره به برنامه‌های هفته دولت افزود: امسال یک‌هزار و ۹۲۵ پروژه کشاورزی با اعتباری افزون بر ۴۹.۵ هزار میلیارد تومان در سراسر کشور به بهره‌برداری می‌رسد که بیشترین سهم اعتباری در میان استان‌ها، به هرمزگان تعلق دارد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در هرمزگان ۳۲ پروژه کشاورزی با اعتباری حدود ۱۴.۵ هزار میلیارد تومان اجرا شده که بخشی از آنها به بهره‌برداری رسیده است. بخش قابل توجهی از این سرمایه‌گذاری‌ها توسط بخش خصوصی انجام شده، اما فراهم‌سازی زیرساخت‌ها، تسهیل امور و ایجاد بستر امن برای حضور سرمایه‌گذاران، حاصل تلاش مدیران استانی است.

نوری‌قزلجه با اشاره به گزارش استاندار هرمزگان درباره پروژه‌های هفته دولت، گفت: ارزش مجموع طرح‌هایی که امسال در استان به بهره‌برداری می‌رسد، حدود ۹۲ هزار میلیارد تومان است که از پویایی اقتصاد و ظرفیت بالای هرمزگان حکایت دارد.

وی با تأکید بر عزم دولت برای تحقق توسعه دریاپایه، اظهار کرد: این راهبرد با باور جدی رئیس‌جمهور در دستور کار دولت قرار گرفته و جلسات متعددی برای پیگیری آن برگزار شده است. هرچند اقدامات مطلوبی در حال انجام است، اما با توجه به ظرفیت عظیم دریا و مناطق ساحلی، همچنان در ابتدای مسیر قرار داریم و باید گام‌های بلندتری برداریم.

وزیر جهاد کشاورزی بر توجه ویژه به توسعه جزایر هرمزگان تأکید کرد و افزود: مسئولان وزارتخانه باید با همکاری مدیران محلی، برنامه‌های اختصاصی و عملیاتی برای توسعه این مناطق تدوین و پیگیری کنند.

 دستور برای حل ریشه‌ای بیماری لیمو

نوری‌قزلجه همچنین با اشاره به بیماری لیمو در هرمزگان، گفت: این مشکل باید به‌صورت قطعی و پایدار حل شود و نباید هر سال تکرار شود. دستور داده‌ام در صورت کافی نبودن ظرفیت‌های استانی، از همه توان تخصصی و اجرایی کشور برای رفع دغدغه باغداران استفاده شود.

وی درباره اجرای الگوی کشت نیز اظهار کرد: الگوی کشت با بهره‌گیری از سامانه‌های هوشمند و مشارکت استان‌ها در حال اجراست و برای نخستین‌بار، نظرات مسئولان محلی در تدوین آن لحاظ شده تا برنامه‌ها قابلیت اجرا در میدان داشته باشند.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه شیلات از بخش‌های دارای بهره‌وری و آورده اقتصادی بالاست، افزود: مسائل و مطالبات فعالان این حوزه با جدیت پیگیری می‌شود و حمایت از صیادان، حمایت از امنیت غذایی و معیشت مردم است.

 رشد ۳۳ درصدی صادرات محصولات کشاورزی

نوری‌قزلجه با اشاره به دغدغه کشاورزان درباره فروش محصولات، گفت: طی حدود یک سال و نیم گذشته، شرایط بازار محصولات کشاورزی به‌طور محسوسی تغییر کرده و صادرات این محصولات حدود ۳۳ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: سیاست دولت، حمایت از تولید داخل و تولیدکننده داخلی است و هرجا نیاز به اصلاح سیاست‌ها، بازنگری دستورالعمل‌ها یا اقدام فوری وجود داشته، وزارت جهاد کشاورزی وارد عمل شده است.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افت قیمت خرما در سال گذشته، تصریح کرد: در همان مقطع با اصلاح سیاست‌ها برای بهبود شرایط بازار اقدام شد. نباید اجازه داد محصول کشاورز با قیمت غیرمنصفانه عرضه شود و سپس تنها از ارزان بودن آن سخن گفته شود.

وی تأکید کرد: آنچه عرفاً و قانوناً باید به کشاورز و بهره‌بردار پرداخت شود، باید به او برسد و سیاست‌های بازار و صادرات باید به‌گونه‌ای تنظیم شود که کشاورزی برای تولیدکننده، اقتصادی، سودآور و پایدار باشد.

ایجاد نزدیک به ۷۰۰ روستابازار در کشور

نوری‌قزلجه حذف واسطه‌های غیرضروری را یکی از مسائل مهم زنجیره تولید و توزیع دانست و گفت: با همکاری سازمان تعاون روستایی و تشکل‌های کشاورزی، نزدیک به ۷۰۰ روستابازار در کشور راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: این روستابازار‌ها متعلق به خود کشاورزان و بهره‌برداران است و با هدف عرضه مستقیم محصولات از تولیدکننده به مصرف‌کننده فعالیت می‌کند؛ اقدامی که هم سهم کشاورز از قیمت نهایی را افزایش می‌دهد و هم هزینه تمام‌شده برای مصرف‌کننده را کاهش خواهد داد.

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اولویت دادن به افراد بومی در واگذاری‌ها و صدور مجوزها، گفت: اصل بر این است که در هرجا ظرفیت و فرصتی وجود دارد، مردم بومی در اولویت نقش‌آفرینی قرار گیرند؛ البته در موارد نیازمند سرمایه‌گذاری نیز باید زمینه ورود سرمایه‌گذاران با رعایت عدالت فراهم شود.

وی با اشاره به ناترازی آب و انرژی در کشور، اظهار کرد: بخش کشاورزی کمتر از پنج درصد انرژی کشور را مصرف می‌کند، اما این بخش نیز باید در مصرف بهینه و عبور از شرایط ناترازی همراهی کند. در عین حال، وزارت جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان است و اجازه نخواهیم داد تولید و امنیت غذایی کشور دچار آسیب شود.

 پیگیری خسارت صیادان و ارتقای پوشش بیمه‌ای

نوری‌قزلجه از بهبود وضعیت صندوق بیمه کشاورزی در یک سال گذشته خبر داد و گفت: موارد مربوط به پوشش بیمه‌ای بررسی می‌شود و در صورت وجود ایراد در آیین‌نامه‌ها، برای اصلاح آن اقدام خواهیم کرد.

وی درباره خسارت‌های واردشده به قایق‌ها و فعالان صیادی در جریان جنگ اخیر نیز افزود: گزارش‌های استان در دولت مطرح شده و تلاش می‌کنیم خسارت‌های واردشده به صیادان و فعالان این حوزه جبران شود.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه کشور در ۱۵ ماه گذشته با خشکسالی، ناترازی انرژی، تحریم و جنگ مواجه بوده است، گفت: با وجود این فشارها، امنیت غذایی کشور حفظ شد و در برخی بخش‌ها به رشد و خودکفایی دست یافتیم.

وی اضافه کرد: در حوزه گوشت مرغ نیز تولید افزایش یافته، واردات متوقف شده و ایران به صادرکننده این محصول تبدیل شده است.

نوری‌قزلجه در پایان با تأکید بر ضرورت راه‌اندازی قرارگاه‌های نظارت بر بازار در استانداری‌ها، اظهار کرد: حمایت از تولیدکننده باید همزمان با صیانت از حقوق مصرف‌کننده دنبال شود تا کالا‌های اساسی مردم با ثبات قیمت و دسترسی مناسب تأمین شود.




 ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟

روابط عمومی پالایشگاه گفت: دود مشاهده‌شده در جنوب تهران ناشی از آتش‌سوزی ۲ تانکر در محل بارگیری نفت سفید بود.

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...

 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۱۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.