قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۳

بزرگترین عملیات لجستیکی مدیریت شهری در حال انجام است

پرویز سروری، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر تهران، از آمادگی گسترده مدیریت شهری برای پشتیبانی از مراسم وداع و تشییع خبر داد و گفت: «به شهرداری تهران مسئولیت اجرای بخش عمده خدمات پشتیبانی مراسم، به ویژه وداع و تشییع رهبر شهید، واگذار شده است.»
 بزرگترین عملیات لجستیکی مدیریت شهری در حال انجام است



 قیمت انواع تخم‌مرغ پوست سفید و قهوه‌ای اعلام شد؛ جدول نرخ تخم‌مرغ در میادین تهران
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

قیمت انواع تخم‌مرغ پوست سفید و قهوه‌ای اعلام شد؛ جدول نرخ تخم‌مرغ در میادین تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ طبق نرخ‌نامه سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، قیمت انواع تخم‌مرغ پوست سفید و قهوه‌ای در بسته‌بندی‌های مختلف اعلام شد.

بر اساس نرخ اعلام‌شده، قیمت تخم‌مرغ غیر‌بسته‌بندی ۳۰ عددی ۲۶۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین قیمت انواع تخم‌مرغ بسته‌بندی‌شده با توجه به تعداد و نوع بسته‌بندی متفاوت است.

قیمت انواع تخم‌مرغ به شرح زیر است:

تخم‌مرغ غیر‌بسته‌بندی ۳۰ عددی: ۲۶۰ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته‌بندی ۳۰ عددی با شانه خمیری: ۵۰۰ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته‌بندی ۳۰ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۵۰۵ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۲۴ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۴۰۴ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۵ عددی با شانه خمیری: ۲۵۱ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۵ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۲۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۵ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۲۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۲۰ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۳۳۷ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۲۰ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۳۴۷ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۲ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۲۰۲ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۱۲ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۲۰۵ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۹ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۱۵۱ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۹ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۱۵۵ هزار و ۵۰۰ تومان

تخم‌مرغ بسته ۶ عددی با شانه خمیری درب‌دار: ۱۰۱ هزار تومان

تخم‌مرغ بسته ۶ عددی با بسته‌بندی طلقی: ۱۰۴ هزار تومان

بر اساس این نرخ‌نامه، قیمت تخم‌مرغ بسته‌بندی‌شده متناسب با تعداد تخم‌مرغ و نوع بسته‌بندی تعیین شده و تخم‌مرغ ۳۰ عددی بسته‌بندی‌شده با شانه خمیری درب‌دار، ۵۰۵ هزار تومان قیمت دارد.



 بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو / حمایت از مادران شاغل در دستور کار مدیریت شهری
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو / حمایت از مادران شاغل در دستور کار مدیریت شهری

جوان آنلاین: نشست صمیمی رئیس مرکز زنان و خانواده با بانوان کنشگر رسانه‌ای با حضور مریم اردبیلی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مریم اردبیلی در این نشست با اشاره به تجربه همکاری مدیریت شهری با رسانه‌ها اظهار کرد: برآیند همکاری شهرداری تهران با اصحاب رسانه طی ۵ سال گذشته، از نظر من بسیار مثبت، مؤثر و ارزشمند بوده است.

وی افزود: برای ارتقای کیفیت اطلاع‌رسانی و انتقال اقدامات مدیریت شهری به جامعه، باید از ظرفیت رسانه‌ها از همان مرحله شکل‌گیری ایده و طراحی برنامه‌ها تا مرحله اجرا استفاده کنیم و رسانه را به‌عنوان یکی از اضلاع اصلی این فرآیند در نظر بگیریم.

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با اشاره به جمعیت ۱۰ تا ۱۲ میلیون نفری تهران تأکید کرد: هدف ما این است که روایت اقدامات و ظرفیت‌های حوزه زنان و خانواده به مخاطب نهایی و خانواده‌های شهر تهران برسد و برای تحقق این هدف، تقویت مسیر‌های ارتباطی و استفاده از ابزار‌های جدید رسانه‌ای ضروری است.

اردبیلی همچنین با قدردانی از بانوان فعال رسانه‌ای گفت: نگاه و تجربه زیست بانوان خبرنگار در حوزه‌های اجتماعی، خانواده و شهر، ظرفیت ارزشمندی برای شناخت بهتر مسائل و طراحی برنامه‌های مؤثرتر است و امیدواریم تعامل نزدیک‌تر و صمیمانه‌تری با این گروه شکل بگیرد.

توسعه خدمات ورزشی و رفاهی بانوان

وی در ادامه از برنامه‌ریزی برای توسعه خدمات ورزشی و رفاهی بانوان خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم ظرفیت مراکز ورزشی و رفاهی شهرداری را به شکل گسترده‌تر و هدفمندتر در اختیار بانوان قرار دهیم.

اردبیلی با اشاره به زیرساخت‌های موجود در مناطق مختلف تهران افزود: زیرساخت‌های بانوان در سطح شهر تهران در همه مناطق وجود دارد و بخشی از این مراکز نیز از طریق بهره‌برداران تخصصی اداره می‌شوند.

وی گفت: در یکی از این مجموعه‌ها ۲۳ ساختمان و فضای بهره‌برداری وجود دارد و با حضور ۲۳ بهره‌بردار می‌توان خدمات متنوع و تخصصی را در اختیار شهروندان قرار داد. این مدل می‌تواند زمینه ارائه خدمات تخصصی و شکل‌گیری یک مدل اقتصادی پایدار برای ادامه فعالیت مجموعه‌ها را فراهم کند.

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از امکان تعریف بسته‌های …



 بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو

جهان صنعت نیوز ، نشست صمیمی رئیس مرکز زنان و خانواده با بانوان کنشگر رسانه‌ای با حضور مریم اردبیلی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار شد.

مریم اردبیلی در این نشست با اشاره به تجربه همکاری مدیریت شهری با رسانه‌ها اظهار کرد: برآیند همکاری شهرداری تهران با اصحاب رسانه طی ۵ سال گذشته، از نظر من بسیار مثبت، مؤثر و ارزشمند بوده است.

وی افزود: برای ارتقای کیفیت اطلاع‌رسانی و انتقال اقدامات مدیریت شهری به جامعه، باید از ظرفیت رسانه‌ها از همان مرحله شکل‌گیری ایده و طراحی برنامه‌ها تا مرحله اجرا استفاده کنیم و رسانه را به‌عنوان یکی از اضلاع اصلی این فرآیند در نظر بگیریم.

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با اشاره به جمعیت ۱۰ تا ۱۲ میلیون نفری تهران تأکید کرد: هدف ما این است که روایت اقدامات و ظرفیت‌های حوزه زنان و خانواده به مخاطب نهایی و خانواده‌های شهر تهران برسد و برای تحقق این هدف، تقویت مسیرهای ارتباطی و استفاده از ابزارهای جدید رسانه‌ای ضروری است.

اردبیلی همچنین با قدردانی از بانوان فعال رسانه‌ای گفت: نگاه و تجربه زیست بانوان خبرنگار در حوزه‌های اجتماعی، خانواده و شهر، ظرفیت ارزشمندی برای شناخت بهتر مسائل و طراحی برنامه‌های مؤثرتر است و امیدواریم تعامل نزدیک‌تر و صمیمانه‌تری با این گروه شکل بگیرد. توسعه خدمات ورزشی و رفاهی بانوان

وی در ادامه از برنامه‌ریزی برای توسعه خدمات ورزشی و رفاهی بانوان خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم ظرفیت مراکز ورزشی و رفاهی شهرداری را به شکل گسترده‌تر و هدفمندتر در اختیار بانوان قرار دهیم.

اردبیلی با اشاره به زیرساخت‌های موجود در مناطق مختلف تهران افزود: زیرساخت‌های بانوان در سطح شهر تهران در همه مناطق وجود دارد و بخشی از این مراکز نیز از طریق بهره‌برداران تخصصی اداره می‌شوند.

وی گفت: در یکی از این مجموعه‌ها ۲۳ ساختمان و فضای بهره‌برداری وجود دارد و با حضور ۲۳ بهره‌بردار می‌توان خدمات متنوع و تخصصی را در اختیار شهروندان قرار داد. این مدل می‌تواند زمینه ارائه خدمات تخصصی و شکل‌گیری یک مدل اقتصادی پایدار برای ادامه فعالیت مجموعه‌ها را فراهم کند.

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران از امکان تعریف بسته‌های حمایتی برای گروه‌های مختلف …



 ریشه‌یابی تخلفات اداری شهرداری‌ها؛ از تعدد قوانین تا دخالت شوراهای شهر
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

ریشه‌یابی تخلفات اداری شهرداری‌ها؛ از تعدد قوانین تا دخالت شوراهای شهر

نورنیوز-گروه اجتماعی :  مختار محمدی  رییس امور حقوقی سازمان اداری و استخدامی روز پنجشنبه در همایش آموزشی تخصصی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان استان لرستان، با تاکید بر اهمیت آموزش در نظام اداری اظهار کرد: صرف برگزاری دوره آموزشی و ارائه اطلاعات درباره قوانین و مقررات، آموزش واقعی محسوب نمی‌شود، بلکه آموزش باید موجب ایجاد یا ارتقای مهارت در فراگیران شود.

وی افزود: نخستین شرط آموزش صحیح، نیازسنجی است و باید محتوای دوره‌ها متناسب با مسائل و نیازهای واقعی کارکنان و مجموعه‌های اداری طراحی شود.

محمدی با اشاره به مفهوم حکمرانی ادامه داد: تعارض از تعدد خواسته‌های شهروندان، محدودیت منابع و تفاوت روش‌های دستیابی افراد به خواسته‌هایشان شکل می‌گیرد و فلسفه وجودی حکمرانی، مدیریت تعارض در جامعه است.

رییس امور حقوقی سازمان اداری و استخدامی اضافه کرد: حل تعارض صرفا با رویکرد حقوقی یا اخلاقی امکان‌پذیر نیست، بلکه باید از رویکرد مبتنی بر تدبیر استفاده کرد.

محمدی افزود: فردی که می‌خواهد در حوزه حکمرانی تصمیم بگیرد، مشاوره دهد یا تصمیم‌سازی کند، باید همزمان بر اصول حاکم بر موضوع و جزئیات دقیق آن اشراف داشته باشد چراکه بدون شناخت جزئیات، حتی آگاهی از اصول نیز به تصمیم درست منجر نمی‌شود.

محمدی با تاکید بر اهمیت عنصر عدالت در تصمیمات اداری اظهار کرد: تصمیمات مدیران می‌تواند بر بخشی از جامعه یا حتی کل جامعه اثرگذار باشد، بنابراین عدالت باید یکی از ارکان اصلی تصمیم‌گیری در نظام اداری باشد.

وی با اشاره به وظایف هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری گفت: اعضای این هیات‌ها باید نسبت به سرنوشت و آبروی افراد حساس باشند و پرونده‌های اتهامی را با دقت و نگاه فنی بررسی کنند.

وی افزود: بر اساس ماده ۱۱۷ قانون برنامه هفتم، مراجع اختصاصی اداری باید آرای خود را مبتنی بر اصول دادرسی عادلانه صادر کنند که این موضوع نیازمند مطالعه، دقت و تسلط اعضای هیات‌ها بر فرآیند رسیدگی است.

محمدی تاکید کرد: مدیران باید پیش از وقوع تخلف، با اصلاح فرآیندها، شفافیت، نظارت و انتخاب افراد شایسته از شکل‌گیری تخلفات پیشگیری …



 کارگران شهرداری ایرانشهر دو ماه مزد طلبکارند/ مشکلات جدی معیشتی داریم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کارگران شهرداری ایرانشهر دو ماه مزد طلبکارند/ مشکلات جدی معیشتی داریم

 کارگران خدماتی و فضای سبز شهرداری ایرانشهر در تماس با خبرنگار ایلنا،  از تأخیر دو ماهه در پرداخت حقوق خود خبر دادند. 

این کارگران گفتند: مرداد ماه رو به اتمام است و ما هنوز حقوق دو ماه گذشته خود را دریافت نکرده‌ایم. 

این کارگران از افزایش میزان مطالبات مزدی خود در ماه‌های آینده ابراز نگرانی کردند و گفتند: علیرغم پیگیری‌های مکرر کارگران برای دریافت حقوق، مسئولان شهری پاسخ قانع‌کننده‌ای به درخواست‌های کارگران نمی‌دهند. 

آن‌ها در ادامه گفتند: در شرایط اقتصادی فعلی، حتی اگر کارگر دستمزد خود را به موقع بگیرد، نمی‌تواند نیازهای ضروری خانوار را تامین کند چه برسد به ما که پرداخت دستمزدهایمان دو ماه به تعویق افتاده است. 

کارگران بخشی از مشکلات مالی شهرداری ایرانشهر را سوءمدیریت عنوان می‌کنند. این کارگران می‌گویند: لازم است مسئولان شهری نسبت به مساله معوقات کارگران توجه کرده و به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی و آسیب‌پذیری این قشر، پیگیر پرداخت مطالبات آنان به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی باشند.

  انتهای پیام/



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.
 واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر
سایت تابناک

واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

پس از انتشار ویدیویی از ورود چند جوان با سلاح سرد به ورزشگاه قائم نسیم‌شهر و حمله به ورزشکاران، رییس اداره ورزش بهارستان از بازداشت عاملان درگیری خبر داد.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...
 تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ
سایت ایران آنلاین

تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب دیده از جنگ

کنکور سراسری ۱۴۰۵ امروز و فردا در حالی برگزار می‌شود که متقاضیان پس از ماه‌ها تلاش و عبور از چالش‌های مختلف، از جمله جنگ رمضان، پای اصلی‌ترین ماراتن علمی کشور می‌نشینند.
 چند وقت یک‌بار باید حوله هایمان را بشوییم؟
سایت تابناک

چند وقت یک‌بار باید حوله هایمان را بشوییم؟

بسیاری از ما تصور می‌کنیم چون بعد از تمیز شدن با صابون و آب از حوله استفاده می‌کنیم، پس حوله تمیز می‌ماند، اما باکتری‌ها و قارچ‌ها (Bacteria and Fungi) بلافا...
 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور
سایت دیدارنیوز

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...
 اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه
سایت تابناک

اتفاق ناگوار در بندرانزلی + گزارش امدادگران از حادثه

برخورد یک فروند قایق با پل در محدوده تالاب انزلی، ۲ کشته و ۲ مصدوم برجا گذاشت.
 بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو
سایت جهان صنعت نیوز

بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس اقدامات و دستاوردهای مدیریت شهری از گسترش خدمات ورزشی و رفاهی بانوان، تسهیل دسترسی شهروندان به ظرفیت‌های شهری و اجرای برنامه‌های حمایتی برای خانواده‌ها و اقشار نیازمند خبر داد.