قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

آخرین وضعیت ارتباطات در مرز مهران؛ اینترنت رایگان برای زائران اربعین

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تقویت زیرساخت‌های ارتباطی در مرز مهران برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین خبر داد. فعال‌سازی اپراتورها، اینترنت رایگان وای‌فای، سامانه‌های پیامکی و پایش شبانه‌روزی شبکه از مهم‌ترین اقدامات امسال اعلام شد.
 آخرین وضعیت ارتباطات در مرز مهران؛ اینترنت رایگان برای زائران اربعین

نورنیوز-گروه اجتماعی: سید ستار هاشمی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در نقطه صفر مرزی مهران اظهار کرد: با هماهنگی‌ها میان طرف‌های ایرانی و عراقی و پیگیری‌های استاندار ایلام شرایط مناسبی برای ارائه خدمات به زائران در گذرگاه مرزی مهران فراهم شده و رضایت مردم بزرگ‌ترین افتخار برای خدمتگزاران نظام است.

وی افزود: برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای اربعین امسال به‌ خوبی در حال اجرا است و بازخوردهای دریافتی از زائران نشان‌ دهنده بهبود ملموس کیفیت ارتباطات نسبت به اربعین سال گذشته است.

وی بیان کرد: در بخش اقدام‌های تکمیلی، فعال‌سازی خدمات همه اپراتورهای تلفن همراه، تامین فرکانس‌های مورد نیاز برای پخش رادیو اربعین و رادیو امام رضا(ع) راه‌اندازی سامانه‌های پیامکی و کدهای راهنمای زائران و همچنین هماهنگی با سکوهای خدمات‌رسان به‌ طور کامل انجام شده است.

هاشمی اضافه کرد: همچنین ایستگاه‌هایی برای دسترسی رایگان زائران به اینترنت وای‌فای در نقاط مختلف مسیر مرزی راه‌اندازی شده تا ارتباطات با آسانی و سهولت بیش‌تری برقرار شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: پایش میدانی کیفیت شبکه و رصد مستمر زیرساخت‌های ارتباطی در مرزها به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است تا ضمن رفع سریع نقاط کور احتمالی، زائران تا پایان این رویداد بدون دغدغه از خدمات ارتباطی پایدار بهره‌مند شوند.

استان ایلام گرانیگاه اصلی سفرهای اربعین به شمار می‌رود و سالانه بیش از ۶۰ درصد از زیارت‌کنندگان، این مسیر را برای رسیدن به زیارتگاه‌های مقدس برمی‌گزینند.

توسعه زیرساخت‌های جاده‌ای، فراخ‌سازی مسیرهای کوهستانی، بهبود شبکه روشنایی تونل‌ها و ایمن‌سازی راه‌های این استان مرزی از برنامه‌های پیوسته در سال‌های گذشته برای روان‌سازی سفر زائران اربعین بوده است.

روزانه نزدیک به ۲۰ هزار زائر ایرانی و عراقی از این گذرگاه مرزی رفت‌وآمد می‌کنند که در اوج موج سفرهای اربعینی این رقم به نزدیک ۳۰۰ هزار تردد می‌رسد.

امنیت بالا، نزدیکی به شهرهای زیارتی و همچنین فاصله کوتاه تا بغداد، خدمات‌دهی گسترده رفاهی و استقرار موکب‌های بی‌شمار مردمی در طول مسیر تا کربلا و نجف از مهم‌ترین عوامل استقبال زائران از مرز مهران برای سفر به این کشور همسایه است.

مهران هر سال در روزهای اربعین حسینی میزبان جمعیت چندین میلیونی زائران است به‌ گونه‌ای‌ که در طول سال گذشته نزدیک به هشت میلیون نفر از این گذرگاه رسمی و بین‌المللی گذر کردند.

گذرگاه مرزی مهران در ۹۵ کیلومتری جنوب‌باختری شهر ایلام (مرکز استان) قرار دارد.

بر پایه آمارهای رسمی، از آغاز سفرهای اربعینی تا کنون نزدیک به ۱.۳ میلیون زائر از گذرگاه مرزی مهران تردد کرده‌اند.



۷ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا ایلام جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا ایلام در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی ایلام

به گزارش اینتیتر، «احسان احمدی‌نژاد» کارشناس هواشناسی ایلام اعلام کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی بیانگر این است که از امروز تا اوایل هفته آینده، دمای هوا در مناطق مختلف استان حدود ۲ تا ۴ درجه افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: اگرچه طی روز‌های اخیر هوای نسبتاً خنک و کمتر از نرمال را در سطح استان داشتیم، اما از فردا به تدریج توده هوای گرم در استان استقرار پیدا می‌کند و این موج گرما در طول هفته آینده تداوم خواهد داشت.

احمدی‌نژاد گفت: حداکثر دما در نواحی گرمسیری استان به تدریج و برای اوایل هفته آینده به حدود ۵۰ درجه و فراتر و در نواحی سردسیری به حدود ۴۰ درجه و فراتر از آن خواهد رسید.

کارشناس هواشناسی ایلام تأکید کرد: برای امروز در برخی نقاط، به ویژه نواحی مرزی و شهرستان مهران، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود که احتمال غبار محلی را در نوار مرزی به همراه خواهد داشت.

 




 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟

روابط عمومی پالایشگاه گفت: دود مشاهده‌شده در جنوب تهران ناشی از آتش‌سوزی ۲ تانکر در محل بارگیری نفت سفید بود.

 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
۱۲ ساعت قبل / سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...