قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

رضایت زائران از «مرز خسروی»

معاون دادستانی کل کشور با ارزیابی مطلوب از روند خدمت‌رسانی در مرز بین‌المللی خسروی گفت: رضایت زائران از امکانات، زیرساخت‌ها و روند تردد، نشان‌دهنده آمادگی مناسب این گذرگاه برای میزبانی از زائران اربعین است.
 رضایت زائران از «مرز خسروی»
نورنیوز-گروه اجتماعی: وحید میرحسینی روز چهارشنبه در بازدید از مرز بین‌المللی خسروی و بررسی روند خدمت‌رسانی به زائران اربعین، اظهار کرد: گفت‌وگو با زائران، نشان می‌دهد آنان از امکانات، تسهیلات، مسیرهای تردد، زیرساخت‌های ایجادشده و محل‌های پیش‌بینی‌شده برای اسکان رضایت دارند.

وی با بیان اینکه رضایت زائران مهم‌ترین شاخص موفقیت دستگاه‌های خدمت‌رسان است، افزود: آنچه امروز در مرز خسروی مشاهده شد، نتیجه تلاش هماهنگ مسوولان اجرایی، دستگاه قضایی و همراهی مردم استان کرمانشاه در خدمت به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است.

معاون دادستانی کل کشور روند عبور زائران از این مرز را روان و مطلوب توصیف کرد و گفت: برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده زمینه ارائه خدمات مناسب را فراهم کرده و با رفع برخی کاستی‌های جزئی، کیفیت خدمت‌رسانی بیش از پیش ارتقا خواهد یافت.

میرحسینی با اشاره به نشست برگزارشده با مسوولان مرزی، تصریح کرد: ساماندهی مسیر تردد زائران از پارکینگ‌ها تا محل کنترل گذرنامه، تقویت نظارت بر پارکینگ‌ها و توسعه برخی خدمات رفاهی از مهم‌ترین موضوعاتی بود که برای بهبود فرآیند خدمت‌رسانی مورد بررسی قرار گرفت.

وی با قدردانی از تلاش همه دستگاه‌ها و عوامل اجرایی مستقر در مرز خسروی ابراز امیدواری کرد با استمرار همدلی و همکاری میان دستگاه‌های مسوول، خدمات مطلوبتری به زائران اربعین حسینی ارائه شود. تردد زوار اربعین از ۲ مرز خسروی و سومار در استان کرمانشاه

 تردد زائران اربعین در استان کرمانشاه از طریق مرز رسمی خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین انجام می‌شود و امسال برای اولین بار، مرز سومار نیز به جمع مرزهای اربعینی کشور پیوسته است.

خسروی، قدیمی‌ترین و مهم‌ترین گذرگاه ایران به عراق در قصرشیرین کرمانشاه، بخشی از جاده ابریشم است و کوتاه‌ترین مسیر به بغداد (۱۹۰ کیلومتر) و کربلا (۳۰۰ کیلومتر) را فراهم می‌کند؛ با زیرساخت‌های رفاهی مناسب، نقش حیاتی در ارتباطات زیارتی و تجاری ۲ کشور دارد و اجرای کاپوتاژ، حجم تردد را افزایش می‌دهد.

مرز سومار نیز در فاصله پنج کیلومتری شهر نفت شهر قرار دارد و فاصله این شهر با گیلانغرب ۶۷ کیلومتر است و فاصله آن در نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران با شهر مندلی عراق ۱۵ کیلومتر است.

بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است و با عراق بیش از ۸۶ کیلومتر مرز مشترک دارد، این بخش دارای ۲ شهر سومار و نفت شهر و ۱۳ روستا است.

در آن سوی مرز و در عراق، نزدیک ترین شهر به سومار، شهر مندلی از توابع فرمانداری بلدروز است. بازارچه مرزی سومار فاصله حمل کالا را به بغداد کوتاه‌تر کرده است و اکنون عمده کالا از این معبر به استان‌های شرقی عراق صادر می‌شود.

اربعین پارسال در مجموع بیش از یک میلیون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند که عبور زائران از این مرز در مقایسه با سال قبل از آن ۱۳ درصد رشد داشت.

پیش بینی مسوولان استان کرمانشاه تردد بیش از ۲ میلیون زائر اربعین از مرزهای اربعینی استان در سال جاری است.



 پایان وحشت در شهر+ ویدئو | زورگیران خشن موبایل و گردنبند دستگیر شدند

پایان وحشت در شهر+ ویدئو | زورگیران خشن موبایل و گردنبند دستگیر شدند

پلیس پایتخت از دستگیری سارقان و زورگیرانی خبر داد که با سرقت خشونت‌بار شهروندان را دچار رعب و وحشت کرده بودند.

 عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل های کمربندی شرقی شهرستان ایلام خبر داد.

 جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

جزئیات جنایت مقابل مترو: متلک به زن و قتل شوهر

مردی که متهم است جوانی را در ایستگاه مترو کشته ادعا کرد در دفاع از خودش مرتکب قتل شده است اما اولیای دم ماجرای یک درگیری ناموسی را دلیل قتل اعلام کردند.

 در ایران ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اتباع زندگی می‌کنند که ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از آن‌ها مجاز و مابقی غیر مجاز هستند

در ایران ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر اتباع زندگی می‌کنند که ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از آن‌ها مجاز و مابقی غیر مجاز هستند

مشاور وزیر کشور و رئیس سازمان ملی مهاجرت با بیان اینکه در کشور چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و غیرمجاز حضور دارند، گفت: از این تعداد، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر تبعه مجاز و مابقی غیرمجاز هستند.

 گروگان‌گیری دادستان در جریان عملیات کشف ماینرهای غیرمجاز

گروگان‌گیری دادستان در جریان عملیات کشف ماینرهای غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از گروگان‌گیری دادستان و مسئولان اداره برق یکی از شهرهای جنوبی کشور در جریان عملیات کشف و ضبط تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز خبر داد.

 دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام

دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل‌های ایلام

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام از شناسایی و دستگیری عامل آتش سوزی عمدی جنگل های کمربندی شرقی شهرستان ایلام خبر داد.

 رئیس کل سازمان نظام پزشکی: ایران در درمان ناباروری رتبه سوم دنیا را دارد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی: ایران در درمان ناباروری رتبه سوم دنیا را دارد

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: ایران در درمان ناباروری و سرعت کا هش مرگ‌ و میر مادران در جایگاه سوم دنیا و همچنین در دسترسی به زایمان بهداشتی جزو ۱۰ کشور اول دنیاست، اما در حوزه رباتیک جراحی عقب هستیم و باید این فناوری‌ها را با جدیت دنبال کنیم.

 «ادب» میراثی فراتر از یک نام

«ادب» میراثی فراتر از یک نام

فردین کمانگر آرمان امروز : هر سال با نزدیک شدن به سالروز درگذشت مهندس بهاءالدین ادب، بار دیگر نام او در فضای سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای کردستان زنده می‌شود؛ پیام‌های تسلیت و یادبود منتشر می‌شود و بسیاری از چهره‌های سیاسی و اجتماعی از او به نیکی یاد می‌کنند. این اتفاق، اگرچه نشانه ماندگاری نام یک [ ]