قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

خنده شاید قدمتی 15 میلیون ساله داشته باشد

نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که انسان‌ها و کَپی‌های بزرگ از زمان جدا شدن شاخه‌های تکاملی‌شان تاکنون، به شیوه‌ای بسیار مشابه خندیده‌اند.
 خنده شاید قدمتی 15 میلیون ساله داشته باشد



۳ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

آزمون استخدامی شرکت توزیع برق ۱۴۰۵

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ آزمون استخدامی شرکت توزیع برق ۱۴۰۵  پس از هفت سال وقفه، در بهمن‌ماه ۱۴۰۴ به‌صورت سراسری برگزار شد و اکنون فرآیند  استخدام شرکت توزیع نیروی برق  وارد مرحله مصاحبه و گزینش شده است.  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  با مجوز جذب  ۱۰۳۱ نفر نیروی انسانی  برای ۳۳ شرکت توزیع برق در سراسر کشور برگزار گردید و  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  در تاریخ ۲۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ به‌صورت همزمان برای تمامی استان‌ها اجرا شد . نتایج اولیه  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  در فروردین‌ماه ۱۴۰۵ اعلام گردید و اکنون بر اساس آخرین اخبار،  فرآیند مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی شرکت‌های توزیع برق از اول شهریورماه ۱۴۰۵  آغاز خواهد شد .  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  اگرچه مرحله ثبت‌نام و آزمون کتبی آن به پایان رسیده، اما داوطلبان همچنان می‌توانند با مطالعه شرایط و منابع، خود را برای مراحل بعدی مانند مصاحبه تخصصی و گزینش آماده کنند و از طریق سامانه‌های رسمی استخدامی از آخرین وضعیت مطلع شوند.

اندیشه معاصر نوشت:   آزمون استخدامی شرکت توزیع برق ۱۴۰۵  در شرایطی به مرحله مصاحبه رسیده که مدیرکل دفتر توسعه منابع انسانی و امور اداری شرکت توانیر، آغاز فرآیند مصاحبه از اول شهریور را با هدف شناسایی و جذب شایسته‌ترین نیروها و با تأکید بر عدالت، شفافیت و ارتقای کیفیت ارزیابی داوطلبان اعلام کرده است . داوطلبانی که در  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  موفق به کسب نمره قبولی شده‌اند، باید مدارک خود را برای شرکت در مراحل بعدی آماده کنند و در صورت عدم ارائه مدارک کامل در مهلت تعیین‌شده، به‌منزله انصراف از ادامه فرآیند استخدامی تلقی خواهد شد . در ادامه،  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق ، شرایط سنی، مدارک مورد نیاز و آخرین اطلاعیه‌های استانی را بررسی می‌کنیم. جدول زمان‌بندی آزمون استخدامی شرکت توزیع برق ۱۴۰۵ عنوان تاریخ توضیحات ثبت‌نام آذر و دی ۱۴۰۴ به پایان رسیده است  دریافت کارت ورود به جلسه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ به پایان رسیده است  برگزاری آزمون کتبی ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ به صورت سراسری برگزار شد  اعلام نتایج اولیه ۲۲ فروردین ۱۴۰۵ اعلام شد  تحویل مدارک و تطبیق اردیبهشت ۱۴۰۵ برای استان‌های مختلف اعلام شد  آغاز مصاحبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ برای پذیرفته‌شدگان نهایی  جزئیات آزمون استخدامی شرکت توزیع برق

آزمون استخدامی شرکت توزیع برق ۱۴۰۵  با هدف جذب نیروی انسانی در شرکت‌های توزیع نیروی برق سراسر کشور برگزار شد. این  آزمون استخدامی  پس از هفت سال وقفه، با مجوز جذب  ۱۰۳۱ نفر  برای ۳۳ شرکت توزیع برق در سراسر کشور برگزار گردید  .

آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  در تاریخ ۲۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ به‌صورت سراسری و همزمان برگزار شد و نتایج آن در ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ اعلام گردید  . بر اساس آخرین اخبار،  فرآیند مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی شرکت‌های توزیع برق از اول شهریورماه ۱۴۰۵  آغاز خواهد شد  .

نکته مهم:  داوطلبانی که در  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  موفق به کسب نمره قبولی شده‌اند، باید مدارک خود را برای مراحل بعدی آماده کنند. در صورت عدم ارائه مدارک کامل در مهلت تعیین‌شده، به‌منزله انصراف از ادامه فرآیند استخدامی تلقی خواهد شد  . شرایط آزمون استخدامی شرکت توزیع برق شرایط سنی

آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  دارای شرایط سنی مشخصی است  :

مشاغل کارشناسی:  حداقل ۲۰ و حداکثر ۳۵ سال تمام

مشاغل تکنسینی و کمک کارشناسی:  حداقل ۲۰ و حداکثر ۳۰ سال تمام

جانبازان و ایثارگران دارای امتیاز در بخش سن هستند. ملاک عمل در خصوص تاریخ فراغت از تحصیل و خدمت سربازی، دو ماه پس از آخرین روز ثبت‌نام است  . مدرک تحصیلی مورد نیاز

آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  برای مقاطع تحصیلی مختلف برگزار می‌شود:

حداقل مدرک مورد نیاز برای برخی مشاغل،  دیپلم  (تمام رشته‌ها) است 

برای برخی مشاغل دیگر، مدرک  فوق‌دیپلم برق و بالاتر  الزامی است 

توجه:  استخدام اداره برق با دیپلم در این دوره از آزمون برای برخی مشاغل مانند مأمور قرائت، سیمبان و کارگر تنظیفاتی امکان‌پذیر است، اما برای مشاغل کارشناسی نیاز به مدارک بالاتر است  . شرط بومی بودن

آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  دارای امتیاز بومی‌گزینی است. متقاضیان بومی (به جز تهران و مراکز استان‌ها) دارای امتیاز هستند. نحوه احراز بومی بودن به این صورت است  :

یکسان بودن محل تولد با شهرستان مورد تقاضا

ساکن بودن با ده سال سابقه سکونت مدارک مورد نیاز برای مراحل بعدی

پذیرفته‌شدگان  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  که به مرحله مصاحبه و تطبیق مدارک راه یافته‌اند، باید مدارک زیر را آماده کنند  :

اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

اصل کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای آقایان

اصل گواهی سابقه از شرکت مرتبط به همراه ریز واریز بیمه

اصل شناسنامه فرزندان (برای داوطلبان متقاضی از محل سهمیه فرزندان)

اصل مدرک تحصیلی، گواهینامه موقت تحصیلی یا دانشنامه ممهور به مهر دانشگاه

اصل مدارک مربوط به داوطلب بومی شهرستان

اصل گواهی معتبر مربوط به سهمیه‌های ایثارگری ۲۵٪ و ۵٪ و سهمیه ۳٪ معلولان

مستندات مربوط به فداکاری صنعت آخرین وضعیت استخدام شرکت‌های توزیع برق در استان‌ها

بر اساس آخرین اخبار از  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  در استان‌های مختلف:

شرکت توزیع نیروی برق البرز:  آزمون استخدامی در تاریخ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد 

شرکت توزیع نیروی برق تبریز:  آزمون استخدامی در ۱۸ مرداد برگزار شد و ثبت‌نام برای برخی مشاغل تا ۳۱ مرداد ادامه دارد 

شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی:  آزمون در ۶ شهریور برگزار می‌شود 

شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه:  ثبت‌نام در تیرماه انجام شد و فرآیند جذب ۴۲ نفر در مشاغل سیمبان، مأمور قرائت و کارگر تنظیفاتی در جریان است  جمع‌بندی نهایی

آزمون استخدامی شرکت توزیع برق ۱۴۰۵  در بهمن‌ماه ۱۴۰۴ برگزار شد و اکنون  فرآیند مصاحبه پذیرفته‌شدگان از اول شهریورماه ۱۴۰۵  آغاز می‌شود  .  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  با جذب ۱۰۳۱ نفر نیروی انسانی در ۳۳ شرکت توزیع برق، یکی از بزرگ‌ترین آزمون‌های استخدامی صنعت برق در سال‌های اخیر بوده است  .

داوطلبان برای شرکت در مراحل بعدی  آزمون استخدامی شرکت توزیع برق  باید شرایط سنی (حداکثر ۳۰ تا ۳۵ سال)، مدارک تحصیلی مرتبط و شرط بومی بودن را رعایت کنند و مدارک مورد نیاز را برای مراحل مصاحبه و تطبیق مدارک آماده نمایند. برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر، داوطلبان می‌توانند به سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به آدرس  hrtc.ir  یا درگاه الکترونیکی آزمون‌های استخدامی وزارت نیرو به آدرس  azmoon.nri.ac.ir  مراجعه کنند  .

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا ، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

  منبع : اندیشه معاصر


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

اعتراضات کارگران فرودگاه «بن‌گوریون» را به تعطیلی کشاند/ وزیر صهیونیست در تعطیلات

به گزارش برنا و به نقل از شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان)، فرودگاه بن‌گوریون در پی تشدید اعتراضات کارگری و توقف فعالیت کارکنان تعطیل شد و موج تازه‌ای از آشفتگی در فضای داخلی رژیم صهیونیستی را رقم زد.

اداره فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «اختلالات کاری تحت نظارت کمیته کارگران» رخ داده و به شرکت‌های هواپیمایی اطلاع داده شده است که فرود هواپیما‌ها از ساعت ۱۴ به وقت محلی متوقف خواهد شد.

شبکه کان نوشت، متصدیان بار که مسئول تخلیه و بارگیری چمدان‌های هواپیما‌ها هستند، به دلیل کمبود نیروی انسانی و افزایش شدید حجم کار، اقدامی اعتراضی را شروع کرده‌اند. در پی این وضعیت، میز‌های پذیرش نیز بسته شده‌اند، زیرا نیروی کافی برای دریافت و انتقال چمدان‌ها وجود ندارد.

یکی از مسافران در گفت‌و‌گو با کان از شدت آشفتگی در فرودگاه خبر داد و گفت که پس از ورود از لس‌آنجلس، به مسافران اعلام شده است در هواپیما باقی بمانند، زیرا نیرویی برای اتصال هواپیما به پل مسافری وجود نداشته است.

اداره فرودگاه‌ها در واکنش به این وضعیت، کارکنان را به توقف فوری اقدامات اعتراضی فراخواند و تهدید کرد در صورت ادامه اختلالات، برای مداخله قضایی به دادگاه کار مراجعه خواهد کرد.

در همین حال، «میری رگو» وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی که در حال حاضر برای استراحت در کشور مغرب به سر می‌برد، کارکنان معترض را تهدید به برخورد قضایی کرد و دستور داد علیه کمیته کارگران به دادگاه کار شکایت شود.

رگو در اظهاراتی تند، معترضان را متهم کرد که ده‌ها هزار مسافر را «گروگان» گرفته‌اند و تهدید کرد کسانی که در ایجاد این اختلال نقش داشته‌اند، «بهای سنگینی» خواهند پرداخت.

اما فدراسیون عمومی کارگران رژیم صهیونیستی (هیستادروت) هرگونه صدور دستور برای توقف کار را رد کرد و ریشه بحران را نه در تصمیم اتحادیه برای اعتصاب، بلکه در کمبود جدی نیروی انسانی و بی‌توجهی مدیریت و وزارت حمل‌ونقل به هشدار‌های قبلی دانست.

این اتحادیه اعلام کرد ماه‌ها به مدیریت اداره فرودگاه‌ها و وزیر حمل‌ونقل هشدار داده شده بود که شمار کارکنان موجود پاسخگوی حجم پیش‌بینی‌شده فعالیت در فرودگاه بن‌گوریون نیست.

هیستادروت همچنین تأکید کرد کارکنان فرودگاه برای حفظ فعالیت سیستم، فراتر از وظایف معمول خود کار می‌کنند، اما نمی‌توان اداره یک فرودگاه را بر پایه فرسودگی مداوم نیروی انسانی بنا کرد.

این بحران در حالی رخ می‌دهد که در هفته‌های گذشته گزارش‌های متعددی درباره تأخیر پروازها، صف‌های طولانی و انتظار قابل توجه مسافران برای دریافت چمدان‌ها در فرودگاه بن‌گوریون منتشر شده است.

رئیس سازمان فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی نیز در واکنش به انتقادها، بخشی از مشکلات را به افزایش فشار بر فضای فرودگاه و حضور هواپیما‌های سوخت‌رسان آمریکایی در بخش غیرنظامی نسبت داد و گفت این هواپیما‌ها ظرفیت پارکینگ را اشغال کرده و بر روند فعالیت تأثیر گذاشته‌اند.

وی همچنین هشدار داده است که در صورت افتتاح نشدن یک فرودگاه مکمل، بن‌گوریون در آینده با محدودیت جدی ظرفیت مواجه خواهد شد و حل این مساله نیازمند تصمیم‌گیری دولت است.

انتهای پیام/




 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
۱۴ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۱۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در جهرم

فرمانده انتظامی جهرم از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام، تصاویر و اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان را برا...