قیمت طلا امروز




 سایت نورنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

دستگیری عامل تیراندازی به ترانس برق در گتوند

فرمانده انتظامی شهرستان گتوند گفت: عامل تیراندازی به ترانس برق در گتوند دستگیر و یک قبضه سلاح غیرمجاز توسط ماموران پلیس اطلاعات در این شهرستان کشف شد.
 دستگیری عامل تیراندازی به ترانس برق در گتوند



 رونمایی بانک اقتصادنوین از «گنجینه نوین» با حضور هنرمندان طراز اول کشور - سایت خبری اقتصاد پویا
۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد پویا

رونمایی بانک اقتصادنوین از «گنجینه نوین» با حضور هنرمندان طراز اول کشور - سایت خبری اقتصاد پویا

سرسرای موزه هنرهای معاصر تهران، سه شنبه ۲۷ مرداد میزبان چهره‌هایی چون بهمن فرمان‌آرا، لیلی گلستان، عین‌الدین صادق‌زاده و یدالله کابلی و برخش از فعالان و علاقه مندان عرضه هنر و فرهنگ بود تا علاوه بر نمایش ۲۵ اثر از آثار فاخر گنجینه گالری نوین به صورت فیزیکی و همه آثار به صورت فوتو ویدئو، دومین نسخه از کتاب گنجینه «گالری نوین»، نشانه‌نوشته و هویت شعاری «با شما نوینیم» به عنوان شعار جدید بانک و رونمایی از اثر خوشنویسی استاد یدالله کابلی را در معرض دید حاضران قرار داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و تبلیغات، سرسرای موزه هنرهای معاصر تهران، چهارشنبه ۲۸ مردادماه، میزبان چهره‌های برجسته هنر نظیر بهمن فرمان‌آرا، لیلی گلستان، عین‌الدین صادق‌زاده و استاد یدالله کابلی بود. در این رویداد که با حضور مدیران ارش بانک اقتصادنوین و جمعی از فعالان و علاقه‌مندان فرهنگ و هنر برگزار شد، علاوه بر نمایش ۲۵ اثر فاخر و ارزشمند «گنجینه نوین» به صورت فیزیکی و اکران کامل مجموعه در قالب فوتو-ویدئو، از دومین کتاب گنجینه «گالری نوین» و هویت شعاری جدید بانک با عنوان «با شما نوینیم» رونمایی شد. همچنین، قطعه خوشنویسی استاد یدالله کابلی از این شعار، برای نخستین بار در معرض دید حاضران قرار گرفت.

تسهیلات نوین برای هنرمندان و خریداران آثار هنری

علی موسوی‌زاده، قائم‌مقام بانک اقتصادنوین، ضمن تاکید بر هویت هنردوست این بانک، تصریح کرد: رسالت ما فراتر از تملک آثار هنری است؛ هدف اصلی، فراهم‌سازی بستر دیدار این آثار برای مردمان فرهنگ‌مداری است که خاستگاه اصلی خلق این گنجینه‌ها بوده‌اند.

وی با اشاره به کارنامه مسئولیت‌های اجتماعی بانک که به احداث ۵۳ مدرسه در نقاط محروم و کمتر برخوردار کشور و فعالیت‌های خیرخواهانه گسترده در حوزه هایی چون، بهداشت و درمان، فرهنگی و هنری و… منتج شده است، افزود: هنر در منظومه مسئولیت اجتماعی بانک اقتصادنوین جایگاهی راهبردی دارد؛ چنان‌که حمایت از برنامه‌های فاخری همچون «سپنج» با هدف دعوت اقشار مختلف کشور به تفکر و اندیشیدن برای داشتن زندگی بهتر و شایسته و همچنین پشتیبانی از موسیقی اصیل ایرانی، تنها بخشی از اقدامات ما در این عرصه است.

قائم‌مقام بانک اقتصادنوین همچنین از ایجاد ابزارهای نوین برای تسهیل خرید و فروش آثار …



 احتمال جاری‌شدن سیل در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران، ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان
۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

احتمال جاری‌شدن سیل در گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران، ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان

دیدارنیوز: سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

امید محترمی در گفت‌و‌گو با ایسنا، در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و باد‌های شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می‌شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل‌ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستاد‌های مدیریت بحران در این استان‌ها آماده باش هستند.



 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۴ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

متأسفانه در سال‌های اخیر، افراط و زیاده‌روی در برخی مجالس عزاداری، نبود نظارت و کنترل کافی بر رفتار و سخنان بعضی مداحان و گسترش عناوین و مناسبت‌های مختلف عزاداری، گاه موجب شده است اصل اقامه عزای اهل‌بیت(ع) و نیت خالصانه شیعیان دلباخته آن بزرگواران به حاشیه رانده شود.

چنین رفتارهایی نه‌تنها می‌تواند زمینه بدبینی و فاصله گرفتن بخشی از مردم از مجالس مذهبی را فراهم کند، بلکه در مواردی به حوادث تلخ و تأسف‌باری نیز منجر می‌شود که شأن عزاداری و جایگاه مکتب اهل‌بیت(ع) را خدشه‌دار می‌کند. نمونه تأسف‌بار آن، درگیری شدید میان دو هیئت از تبریز و یزد در جوار حرم مطهر و نورانی امام رضا(ع) بود؛ حادثه‌ای که بی‌تردید با روح زیارت، عزاداری و محبت به اهل‌بیت(ع) سازگار نیست.

نمونه دیگری نیز در جریان پیاده‌روی اربعین حسینی در عراق رخ داد که طی آن، جمعی از ایرانیان با طرفداران آیت‌الله سید صادق شیرازی درگیر شدند. انتشار سریع تصاویر و کلیپ‌های این درگیری در شبکه‌های خبری و فضای مجازی، متأسفانه تصویری نامطلوب از عزاداری و رفتار برخی شیعیان در برابر افکار عمومی به نمایش گذاشت.

بی‌تردید، عزاداری برای سیدالشهدا(ع) سرمایه‌ای عظیم و از ارکان مهم فرهنگ شیعه است؛ اما حفظ حرمت این سرمایه ارزشمند، نیازمند اخلاص، عقلانیت، رعایت اخلاق، پرهیز از افراط و تفریط و توجه جدی به وحدت و مصالح عمومی جامعه اسلامی است. مجالس اهل‌بیت(ع) باید بیش از هر چیز مظهر محبت، معنویت، اخلاق، بصیرت و وحدت باشند، نه محلی برای درگیری، توهین و ایجاد اختلاف میان شیعیان.

محبت به اهل‌بیت(ع) زمانی می‌تواند به‌درستی در جامعه اثرگذار باشد که با رفتار شایسته، اخلاق نیکو و احترام به دیگران همراه شود؛ چراکه حفظ حرمت مکتب اهل‌بیت(ع)، خود بخشی از پاسداشت عزای آن بزرگواران است.

انتهای پیام



 نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام |  انصاف نیوز
۴ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام | انصاف نیوز

مرتضی زارعی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام» نوشت:

در روز های اخیر برخی از روحانیون محترم حکم هایی درباره انتقام صادر کرده و مشروعیت انتقام را از اساس منکر شده و استنادهای قرآنی و تاریخی را دلیل حکم خود آورده اند.براین قضاوت ها نقدهای جدی وارد است . آقای قائم مقامی یکی ازاین روحانیون، دو ادعای مهم مطرح کرده اند؛ نخست این که انتقام از صفات اختصاصی خداوند است و دلیلش انتساب اختصاصی آن به خداوند در قرآن آن هم با وصف جمع است.

این استدلال آدمی را یاد سخن خوارج می اندازد که در نفی حکومت انسان ها به ‌‌(لاحکم الا لله ) استناد می کردند و می گفتند در قرآن حکم و حاکمیت تنها به خدا منسوب شده است. اما در نقد استدلال باید گفت اسماء متعدد الهی هم مفرد و هم جمع به نحو اختصاصی به خداوند نسبت داده شده اند آیا این نوع انتساب به معنای نفی آن از دیگران است ؟ در سوره واقعه قرآن با سئوال توبیخی تنها خداوند را زارع می داند (واقعه /۶۴)

آیا این به معنای نفی صفت زارعیت از آدمیان است ؟ مسلم است که چنین نیست؛ بلکه قرآن نگاه استقلالی و ذاتی را با نگاه عرضی و وابسته جدا می کند و اگر زارعیت را تنها از آن خداوند می داند، در مقام و نظر ذاتی و استقلالی است همان گونه که فرضا جمیع شفاعت را در آیه ای مختص خداوند می داند (زمر/۴۴) ؛اما در آیه دیگر از شفاعت کسی می گوید که اجازه خدا را دارد(سبا/۲۳) یا در آیه ای علم غیب را انحصاری برای خداوند می داند (جن /۲۷) و در آیه بعد از علم غیب رسول مرضی سخن می گوید(جن /۲۷)

وقتی این آیات را درکنار هم ببینیم متوجه می شویم که اگر درجایی صفتی از غیر خدا نفی شده و مختص خدا دانسته شده و در جای دیگر به دیگران هم منسوب شده از جهت سلسله مراتب و توجه به اسناد ذاتی و عرضی است شفاعت ذاتا از آن خداست، همان گونه که علم به غیب و حتی زراعت از آن خداست؛ اما به نحو عرضی و غیر مستقل و وابسته به دیگران نیز تعلق دارد. در موضوع انتقام هم این گونه است که منتقم اصلی و ذاتی خداست ولی این به مفهوم نفی آن از دیگران نیست ؛ازاین رو روایات متعدد امام مهدی (عج) را منتقم خون امام حسین(ع) بر می شمرند (کافی ج۱ص۴۶۵)

ادعای دوم آقای قائم مقامی این است که موضوع انتقام و خونخواهی …



 اعتراضات کارگران فرودگاه «بن‌گوریون» را به تعطیلی کشاند/ وزیر صهیونیست در تعطیلات
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اعتراضات کارگران فرودگاه «بن‌گوریون» را به تعطیلی کشاند/ وزیر صهیونیست در تعطیلات

به گزارش برنا و به نقل از شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان)، فرودگاه بن‌گوریون در پی تشدید اعتراضات کارگری و توقف فعالیت کارکنان تعطیل شد و موج تازه‌ای از آشفتگی در فضای داخلی رژیم صهیونیستی را رقم زد.

اداره فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «اختلالات کاری تحت نظارت کمیته کارگران» رخ داده و به شرکت‌های هواپیمایی اطلاع داده شده است که فرود هواپیما‌ها از ساعت ۱۴ به وقت محلی متوقف خواهد شد.

شبکه کان نوشت، متصدیان بار که مسئول تخلیه و بارگیری چمدان‌های هواپیما‌ها هستند، به دلیل کمبود نیروی انسانی و افزایش شدید حجم کار، اقدامی اعتراضی را شروع کرده‌اند. در پی این وضعیت، میز‌های پذیرش نیز بسته شده‌اند، زیرا نیروی کافی برای دریافت و انتقال چمدان‌ها وجود ندارد.

یکی از مسافران در گفت‌و‌گو با کان از شدت آشفتگی در فرودگاه خبر داد و گفت که پس از ورود از لس‌آنجلس، به مسافران اعلام شده است در هواپیما باقی بمانند، زیرا نیرویی برای اتصال هواپیما به پل مسافری وجود نداشته است.

اداره فرودگاه‌ها در واکنش به این وضعیت، کارکنان را به توقف فوری اقدامات اعتراضی فراخواند و تهدید کرد در صورت ادامه اختلالات، برای مداخله قضایی به دادگاه کار مراجعه خواهد کرد.

در همین حال، «میری رگو» وزیر حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی که در حال حاضر برای استراحت در کشور مغرب به سر می‌برد، کارکنان معترض را تهدید به برخورد قضایی کرد و دستور داد علیه کمیته کارگران به دادگاه کار شکایت شود.

رگو در اظهاراتی تند، معترضان را متهم کرد که ده‌ها هزار مسافر را «گروگان» گرفته‌اند و تهدید کرد کسانی که در ایجاد این اختلال نقش داشته‌اند، «بهای سنگینی» خواهند پرداخت.

اما فدراسیون عمومی کارگران رژیم صهیونیستی (هیستادروت) هرگونه صدور دستور برای توقف کار را رد کرد و ریشه بحران را نه در تصمیم اتحادیه برای اعتصاب، بلکه در کمبود جدی نیروی انسانی و بی‌توجهی مدیریت و وزارت حمل‌ونقل به هشدار‌های قبلی دانست.

این اتحادیه اعلام کرد ماه‌ها به مدیریت اداره فرودگاه‌ها و وزیر حمل‌ونقل هشدار داده شده بود که شمار کارکنان موجود پاسخگوی حجم پیش‌بینی‌شده فعالیت در فرودگاه بن‌گوریون نیست.

هیستادروت همچنین تأکید کرد کارکنان فرودگاه برای …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آزمون سراسری ۱۴۰۵ آغاز شد
سایت ایران آنلاین

آزمون سراسری ۱۴۰۵ آغاز شد

آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ از صبح امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد با برگزاری آزمون اختصاصی گروه علوم تجربی آغاز شد.
 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها
سایت تابناک

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...
 ایرانیان در چه ماهی به دنیا می‌آیند؟!/ ماه پر از جشن تولد را بشناسید/اینفوگرافی
سایت تابناک

ایرانیان در چه ماهی به دنیا می‌آیند؟!/ ماه پر از جشن تولد را بشناسید/اینفوگرافی

فکر می‌کنید ایرانیان بیشتر در چه ماهی به دنیا آمده‌اند و امپراطور جشن‌های تولد کدام ماه است؟
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 زمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری گیلانغرب در کرمانشاه را لرزاند؛ گزارشی از خسارت اعلام نشده است
سایت اعتماد آنلاین

زمین‌لرزه ۴.۱ ریشتری گیلانغرب در کرمانشاه را لرزاند؛ گزارشی از خسارت اعلام نشده است

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۲ ریشتر شامگاه چهارشنبه حوالی شهرستان گیلانغرب در استان کرمانشاه را لرزاند.
 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)
سایت تابناک

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.
 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟
سایت اعتماد آنلاین

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.
 روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد
سایت رویداد‌ ۲۴

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از پرونده شکایتش علیه پژمان جمشیدی، فراتر از جزئیات یک پرونده قضایی، تصویری از دشواری مسیر شاکیان آزار جنسی در ایران ارائه می‌کند؛ از سرگردانی میان کلانتری و پزشکی قانونی تا حضور در دادگاهی که به گفته او، در آن احساس می‌کرد به جای شاکی، خودش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.