قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

ماجرای کدورت آب کوزران کرمانشاه پس از زلزله ۵/۷ ریشتری

پس از انتشار ویدیویی درباره گل‌آلود شدن آب آشامیدنی کوزران پس از زلزله‌های امروز، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه اعلام کرد کدورت تنها در یک حلقه چاه ایجاد شده و شبکه آبرسانی منطقه پایداراست.
 ماجرای کدورت آب کوزران کرمانشاه پس از زلزله ۵/۷ ریشتری



۷ ساعت قبل / سایت نورنیوز

زلزله 6.5 ریشتری پرو را لرزاند

نورنیوز-گروه حوادث: مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان اعلام کرد زلزله‌ای به بزرگی ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز پنجشنبه مرکز پرو را لرزاند. بر اساس این گزارش، مرکز این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری رخ داده است.

هنوز گزارشی در خصوص تلفات و خسارات احتمالی منتشر نشده است.

زلزله‌های بزرگی که ونزوئلا و کلمبیا را با فاصله کمتر از دو ماه لرزاند، نگرانی‌ها در مورد خطر وقوع زلزله بزرگ در آمریکای جنوبی را دوباره زنده کرده است.

کارشناسان هشدار داده اند که انرژی انباشته شده در سواحل مرکزی پرو می‌تواند در نهایت زلزله‌ای به بزرگی ۸.۵ تا ۸.۸ ریشتر ایجاد کند.

ونزوئلا در ۲۴ ژوئن شاهد دو زلزله قدرتمند ۷.۲ و ۷.۵ ریشتری بود. چهل و هفت روز بعد، زلزله‌ای به بزرگی ۷.۴ ریشتر غرب کلمبیا را لرزاند و نگرانی‌ها را در سایر کشورها افزایش داد.

گاردین با اشاره به موقعیت جغرافیایی پرو خاطرنشان کرده است: زلزله در پرو که در کمربند آتش اقیانوس آرام واقع شده، پدیده‌ای رایج است.

در سال ۲۰۰۷ نیز زلزله‌ای به بزرگی ۷.۹ ریشتر «استان پیسکو» در «منطقه ایکا» در جنوب این کشور را لرزاند و نزدیک به ۶۰۰ کشته برجای گذاشت.


۸ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

۹۷۷ مأموریت اورژانسی برای حوادث سقوط در آذربایجان شرقی | انصاف نیوز

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از انجام ۹۷۷ مأموریت اورژانسی مرتبط با حوادث سقوط در چهار ماه نخست سال جاری خبر داد و بر ضرورت رعایت اصول ایمنی برای پیشگیری از این حوادث تأکید کرد.

به گزارش سایت آذرقلم (آذربایجان شرقی)، وحید شادی‌نیا با بیان اینکه سقوط از جمله حوادث قابل پیشگیری است، اظهار کرد: بی‌احتیاطی، لغزندگی سطوح، استفاده نادرست از نردبان و نبود تجهیزات ایمنی هنگام کار در ارتفاع، از مهم‌ترین عوامل بروز حوادث سقوط و آسیب‌های جدی هستند.

او از شهروندان خواست هنگام کار در ارتفاع، حتماً از تجهیزات ایمنی استاندارد استفاده کرده و از ایستادن یا کار کردن روی سطوح ناپایدار، صندلی و وسایل نامناسب خودداری کنند.

شادی‌نیا با تأکید بر ضرورت مراقبت بیشتر از سالمندان و کودکان افزود: نصب دستگیره و تجهیزات ایمنی در نقاط پرخطر، خشک نگه داشتن کف حمام و سرویس‌های بهداشتی، استفاده از کفش مناسب و برطرف کردن موانع مسیر رفت‌وآمد می‌تواند نقش مؤثری در کاهش حوادث سقوط داشته باشد.

سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی همچنین درباره نحوه برخورد با مصدومان سقوط گفت: در صورت احتمال آسیب به سر، ستون فقرات یا اندام‌ها، فرد آسیب‌دیده را بدون ضرورت جابه‌جا نکنید و در سریع‌ترین زمان با اورژانس تماس بگیرید تا اقدامات لازم توسط نیروهای امدادی انجام شود.وی در پایان با تأکید بر اهمیت رعایت اصول ایمنی در محیط‌های کاری و منازل، از شهروندان خواست پیشگیری از سقوط را جدی بگیرند؛ چرا که بسیاری از این حوادث با چند اقدام ساده ایمنی قابل پیشگیری است.

انتهای پیام


۱۰ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا کرمانشاه جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا کرمانشاه در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کرمانشاه

به گزارش اینتیتر، علی محمد زورآوند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هوای استان تا پایان هفته صاف خواهد بود و در بعضی ساعات نیز وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: متوسط دمای هوا امروز کاهش می‌یابد، اما در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تغییرات چندانی نخواهد داشت و از روز پنجشنبه تا شنبه هفته آینده، با تقویت شرایط پایدار، دمای هوا به‌تدریج افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه ادامه داد: بر اساس آخرین داده‌های هواشناسی، قصرشیرین با ۴۴ درجه، سرپل‌ذهاب با ۴۳ درجه و گیلانغرب با ۴۱ درجه سانتی‌گراد، گرم‌ترین نقاط استان کرمانشاه هستند.

زورآوند خاطرنشان کرد: روند افزایش تدریجی دما از روز پنجشنبه با توجه به تقویت شرایط پایدار جوی در استان قابل انتظار است.




 ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای دود غلیظ ‌در جنوب تهران چه بود؟

روابط عمومی پالایشگاه گفت: دود مشاهده‌شده در جنوب تهران ناشی از آتش‌سوزی ۲ تانکر در محل بارگیری نفت سفید بود.

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...

 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۱۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.