قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

بازگشایی تمام محورهای آسیب‌دیده هرمزگان/ تردد در مسیرهای ترانزیتی بندرعباس برقرار است

رئیس پلیس راهور فراجا از بازگشایی تمامی محورها، پل‌ها و تونل‌های آسیب‌دیده استان هرمزگان پس از عملیات ایمن‌سازی خبر داد .
 بازگشایی تمام محورهای آسیب‌دیده هرمزگان/ تردد در مسیرهای ترانزیتی بندرعباس برقرار است



۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

طراحی پلاک جدید برای خودروهای عمرانی مناطق آزاد

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ محمدحسن ابراهیم‌پور در همایش توجیهی شرکت‌های واردکننده خودرو با موضوع فرآیند اخذ کاردکس و ترخیص خودروهای پلاک منطقه بیان کرد: خودروهای مناطق آزاد که وارد چرخه شماره‌گذاری شده‌اند، موجب جذب سرمایه در حوزه خودرویی نیز شد.

وی تصریح کرد: در راستای کنترل حجم واردات خودرو در مناطق آزاد و با هدف اینکه شرکت‌ها بتوانند خودروهای مناسب‌تری را در زنجیره حمل‌ونقل کشور قرار دهند، اقداماتی از سوی ریاست پلیس راهور پیش‌بینی و به تمامی استان‌های دارای مناطق آزاد ابلاغ شده است.

ابراهیم‌پور با بیان اینکه پلیس راهور همواره آخرین مرحله واردات یا تولید خودرو یعنی شماره‌گذاری را بر عهده داشته است، اظهار کرد: پلیس راهور از سال گذشته تاکنون علاوه بر انجام وظایف اجرایی در جایگاه سیاست‌گذار نیز نقش‌آفرینی کرده است.

وی تاکید کرد: فارغ از مسائل سیاسی و فضای اقتصادی جامعه، پلیس راهور در چارچوب وظایف خود تلاش می‌کند در این زمینه به مردم کمک کند.

معاون فنی و مهندسی پلیس راهور فراجا با اعلام اینکه برای خودروهای عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد، پلاک جدیدی طراحی شده، عنوان کرد: با طراحی این پلاک فعالان این حوزه نیز می‌توانند از ظرفیت موجود بهره‌مند شوند.

وی درباره مطالبه مرخصی پلاک‌های موقت نیز گفت: به مردم قول می‌دهیم تا پایان شهریور این مشکل را حل کنیم و پلاک‌های موقت نیز مشمول مرخصی شوند.


۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

به گزارش تابناک به نقل از فارس از بندرعباس، فرمانده پایگاه دریابانی میناب با اعلام این خبر اظهار کرد: مرزبانان در جریان رصد و پایش نوار ساحلی شهرستان میناب موفق به شناسایی خط لوله‌ای شدند که برای انتقال غیرقانونی سوخت مورد استفاده قرار می‌گرفت.

وی افزود: بررسی‌های انجام‌شده نشان داد قاچاقچیان این خط لوله را به طول حدود ۶ کیلومتر به‌صورت ماهرانه در زیر ماسه‌های ساحلی و بخش‌هایی از آب دریا مخفی کرده بودند تا از طریق آن سوخت را به نقاط موردنظر منتقل کنند.

فرمانده پایگاه دریابانی میناب گفت: با شناسایی مسیر این خط لوله، عملیات جمع‌آوری آن توسط نیروهای دریابانی انجام شد و مسیر انتقال سوخت قاچاق از این طریق از دسترس قاچاقچیان خارج شد.


۶ ساعت قبل / سایت نورنیوز

انهدام خط لوله 6 کیلومتری قاچاق سوخت

نورنیوز-گروه حوادث: سرهنگ سید داوود میرعالی شامگاه پنجشنبه در توضیح این خبر افزود: این خط توسط قاچاقچیان به‌صورت ماهرانه ای در زیر ماسه‌های ساحل و آب دریا جاسازی شده بود.

وی افزود: در پی کسب اخبار و اطلاعات مبنی بر فعالیت قاچاقچیان سوخت و جاسازی خطوط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی در سواحل میناب، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مرزبانان این پایگاه قرار گرفت.

این مقام انتظامی اضافه کرد: مرزبانان با بهره‌گیری از اشراف اطلاعاتی و انجام اقدامات تخصصی، تیم‌های گشت دریایی و خودرویی را به محل مورد نظر اعزام کردند که پس از ساعت‌ها جست‌وجو و کاوش، موفق شدند انشعابات خطوط لوله را که به‌صورت کاملاً ماهرانه در زیر ماسه‌های ساحل و بستر آب دریا جاسازی شده بود، شناسایی کنند.

فرمانده پایگاه دریابانی میناب تصریح کرد: بررسی‌ها نشان داد قاچاقچیان از این خطوط لوله برای انتقال سوخت قاچاق از ساحل به شناورهای متخلف مستقر در دریا استفاده می‌کردند.

سرهنگ میرعالی خاطرنشان کرد: مرزبانان با هوشیاری و اقدام به‌موقع، ضمن بیرون کشیدن و انهدام این شبکه انتقال، ۶ کیلومتر خط لوله انتقال سوخت قاچاق را کشف و از چرخه فعالیت قاچاقچیان خارج کردند.

فعالیت قاچاقچیان سوخت در میناب و انتقال گازوئیل قاچاق از نوار ساحلی به شناورها در این شهرستان سابقه چندین ساله دارد.

نیروی انتظامی تاکنون بارها با اجرای طرح های عملیاتی شبکه های قاچاق سوخت در این منطقه را منهدم کرده و دستگاه قضایی نیز احکام سنگینی برای سرشاخه های قاچاق سوخت میناب صادر و اجرا کرده است.




 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
۱۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.

 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
۱۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.

 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.

 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان
۱۱ ساعت قبل / سایت رکنا

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.