قیمت طلا امروز




 سایت مشرق / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

شرور سابقه‌دار عامل ضرب‌وشتم بانوان با شلیک پلیس تهران زمین‌گیر شد

انتشار فیلم قدرت‌نمایی و ضرب‌وشتم بانوان توسط یکی از اراذل و اوباش در فضای مجازی، واکنش پلیس اطلاعات تهران بزرگ را در پی داشت و این پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران قرار گرفت.
 شرور سابقه‌دار عامل ضرب‌وشتم بانوان با شلیک پلیس تهران زمین‌گیر شد

به گزارش مشرق و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ، با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، متهم به هویت «نوید» متولد ۱۳۶۹ شناسایی شد. بررسی سوابق وی نشان داد این فرد دارای ۱۰ فقره سابقه دستگیری به اتهاماتی از جمله ایجاد مزاحمت، نزاع و درگیری، سرقت، ضرب و جرح، مزاحمت از طریق فضای مجازی و تهدید به قتل است و پیش از این نیز چندین بار روانه زندان شده بود.

در ادامه عملیات شناسایی، مأموران محل تردد متهم را در محدوده خیابان خرمشهر رصد کردند و ساعت یک بامداد پنجشنبه (8 مرداد) برای دستگیری وی وارد عمل شدند.

بر اساس اعلام پلیس، متهم هنگام مواجهه با مأموران با سلاح سرد به آنان حمله کرد. مأموران نیز با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح، ابتدا تیر اخطار شلیک کردند اما متهم بدون توجه به هشدارها به مقاومت و حمله ادامه داد. در نهایت، مأموران برای مهار وی ناچار شدند از سلاح سازمانی استفاده کنند و متهم از ناحیه هر دو پا و دست چپ هدف گلوله قرار گرفت و زمین‌گیر شد.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ با تأکید بر برخورد قاطع و قانونی با اراذل و اوباش اعلام کرد که پلیس با هرگونه قدرت‌نمایی، ایجاد رعب و وحشت و تعرض به امنیت و آرامش شهروندان با اقتدار و در چارچوب قانون برخورد خواهد کرد.



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

فوت ۱۰ نفر در ۸ تصادف مرگبار هفته آخر مرداد تهران

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به وقوع ۸ فقره تصادف فوتی در هفته آخر مردادماه در پایتخت گفت: بخش عمده این حوادث ناشی از بی‌توجهی به جلو، تردد غیرمجاز و غیرایمن عابران، تخلفات موتورسواران، سرعت غیرمجاز و حرکت در خلاف جهت مسیر بوده است که در پی این حوادث، ۱۰ نفر از شهروندان جان خود را از دست داده‌اند.

وی درباره جزئیات این حوادث اظهار کرد: نخستین حادثه حوالی ساعت ۱:۳۸ بامداد شنبه ۲۴ مرداد در بزرگراه نواب صفوی رخ داد که در پی حرکت یک دستگاه موتورسیکلت در خلاف جهت مسیر، با یک دستگاه وانت نیسان برخورد و واژگون شد. راکب ۳۶ ساله موتورسیکلت به دلیل استفاده نکردن از کلاه ایمنی استاندارد و وارد شدن ضربه مستقیم به سر، در دم جان باخت.

موسوی‌پور افزود: حادثه دوم حوالی ساعت ۱۱:۵۸ همان روز در مرتضی‌گرد رخ داد؛ راننده یک دستگاه خودروی سواری به علت بی‌توجهی به جلو و اطراف با یک دستگاه دوچرخه برخورد کرد که در این حادثه، راکب ۴۸ ساله دوچرخه بر اثر شدت جراحات در دم فوت شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در حادثه سوم که ساعت ۲۱ یکشنبه ۲۵ مرداد در جاده خاوران رخ داد، یک دستگاه خودروی پژو با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز و غیرایمن از عرض بزرگراه بود برخورد کرد و عابر ۸۰ ساله بر اثر شدت جراحات در دم جان باخت.

وی گفت: حادثه چهارم نیز دوشنبه ۲۶ مرداد در خیابان دماوند رخ داد؛ در این حادثه راننده یک دستگاه خودروی سواری به دلیل بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابر پیاده‌ای که در حال عبور غیرمجاز از عرض بزرگراه بود برخورد کرد و این زن ۵۵ ساله جان خود را از دست داد. طبق گزارش اولیه، به دلیل ایمن‌سازی نشدن و مرمت نشدن مسیر در این نقطه، برای شهرداری منطقه نیز سهم تقصیر در نظر گرفته شد.

موسوی‌پور افزود: در حادثه پنجم که ساعت ۸:۴۹ صبح سه‌شنبه ۲۷ مرداد در بزرگراه آزادگان رخ داد، راننده یک دستگاه وانت به علت بی‌توجهی به جلو با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشت برخورد کرد و عابر مرد ۵۵ ساله در دم جان باخت.

وی ادامه داد: حادثه ششم حوالی ساعت ۱۲:۱۸ ظهر چهارشنبه ۲۸ مرداد در شهرری رخ داد؛ راننده یک دستگاه وانت نیسان به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، دچار واژگونی و حریق شد و در این حادثه، راننده ۴۵ ساله و سرنشین ۲۲ ساله خودرو جان خود را از دست دادند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در حادثه هفتم که پنج‌شنبه ۲۹ مرداد در بزرگراه شهید همت غرب رخ داد، راننده یک دستگاه پژو به علت بی‌توجهی به جلو و اطراف با عابر پیاده‌ای که به صورت غیرایمن و غیرمجاز از عرض بزرگراه عبور می‌کرد برخورد کرد و این مرد ۳۰ ساله بر اثر شدت ضربه و جراحات در دم جان باخت.

موسوی‌پور افزود: هشتمین حادثه نیز ساعت ۱:۳۲ بامداد پنج‌شنبه ۲۹ مرداد در بزرگراه امام علی (ع) رخ داد که در پی بی‌توجهی راننده یک دستگاه خودروی کوئیک به جلو و اطراف، خودرو با عقب یک دستگاه کامیون برخورد و سپس واژگون شد. در این حادثه دو سرنشین صندلی عقب بر اثر شدت ضربات وارده به بیرون از خودرو پرتاب شده و در دم جان باختند و سرنشین دیگر نیز مصدوم و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان تأکید کرد: بزرگراه‌های شهری محل مسابقه سرعت یا مسیر پیاده‌روی نیستند و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی می‌تواند مرز میان زندگی و مرگ باشد. رانندگان باید با تمرکز کامل و رعایت سرعت مطمئنه رانندگی کنند، عابران پیاده برای حفظ جان خود از پل‌های هوایی و گذرگاه‌های مجاز استفاده کنند و سرنشینان خودروها، حتی در صندلی‌های عقب، بستن کمربند ایمنی را جدی بگیرند.


۱۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

دستگیری سارقان طلافروشی‌های بیرجند + جزییات

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسن شجاعی‌نسب اظهار کرد: در پی سرقت حدود ۴۰۰ گرم طلا از یک واحد صنفی طلافروشی در بازار مرکزی بیرجند موضوع به دلیل اهمیت و حساسیت آن به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان جنوبی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی، هویت سارقان را شناسایی کردند و بررسی‌ها نشان داد متهمان، افرادی غیربومی و حرفه‌ای هستند که پیش از این نیز در استان‌های سیستان و بلوچستان و کرمان مرتکب سرقت‌های مشابه شده و پس از آن به خراسان رضوی گریخته‌اند.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی بیان کرد: با هماهنگی قضایی، گروهی از کارآگاهان پلیس آگاهی این استان به مشهد اعزام شدند و با همکاری پلیس آگاهی و کلانتری بانوان خراسان رضوی مخفیگاه متهمان را شناسایی کردند.

وی تصریح کرد: ماموران در عملیاتی غافلگیرانه، پنج زن و یک مرد را به اتهام عضویت در این باند دستگیر و مقادیری طلاجات مسروقه را از مخفیگاه آنان کشف کردند.

سردار شجاعی‌نسب با بیان اینکه متهمان تاکنون به هفت فقره سرقت اعتراف کرده‌اند، یادآور شد: ارزش طلاجات کشف‌شده بیش از ۱۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی عنوان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

در ادامه حتما بخوانید سارق طلا پس از دستگیری توسط پلیس: طلا گران شد، دزد شدم! + عکس

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از مالکان واحد‌های صنفی و طلافروشی‌ها خواست با استفاده از تجهیزات حفاظتی استاندارد، ضریب امنیت محل کسب خود را افزایش و موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

منبع: ایرنا 


۱۹ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی؛ جاده چالوس یکطرفه می‌شود

به گزارش ایسنا، سردار احمد کرمی اسد درباره محدودیت‌های ترافیکی جمعه (۳۰ مرداد) اظهار کرد: به‌منظور مدیریت بار ترافیکی، روان‌سازی تردد و ارتقاء ایمنی سفرها، محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در برخی محورهای شمالی کشور اجرا خواهد شد.

محدودیت‌های جاده چالوس نوشته های مشابه جزئیات از ریزش کوه جاده چالوس 1403/07/07 ممنوعیت تردد از کرج و آزادراه تهران – شمال به سمت چالوس 1403/03/11

وی درباره محدودیت‌های جاده چالوس گفت:  تردد خودروها از ساعت ۱۴ جمعه (۳۰ مرداد) از ابتدای آزادراه تهران–شمال به مقصد چالوس(جنوب به شمال) ممنوع می‌شود.

رئیس پلیس‌راه راهور فراجا ادامه داد: ساعت ۱۵, محور از محدوده پل زنگوله، واقع در انتهای دهانه شمالی تونل البرز، به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد و از ساعت ۱۶ نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران در مسیر شمال به جنوب یک‌طرفه می‌شود.

کرمی‌ اسد درباره پایان محدودیت‌ها گفت: این محدودیت تا ساعت ۲۴ ادامه خواهد داشت و پس از آن، تردد در محور به حالت دوطرفه بازمی‌گردد البته در صورت کاهش حجم ترافیک، امکان پایان زودتر محدودیت وجود خواهد داشت.

محدودیت‌های جاده هراز

وی درباره محدودیت‌های جاده هراز نیز اظهار کرد: تردد تمام تریلرها در این محور همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به‌استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی، امروز (۳۰ مرداد)  از ساعت ۸ تا ۲۴ ممنوع خواهد بود.

کرمی اسد ادامه داد: در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا بر تشخیص مأموران پلیس راه، روزهای جمعه و شنبه (۳۰ و ۳۱ مرداد) نیز محدودیت یک‌طرفه مقطعی به‌صورت رفت و برگشت در محدوده پلور تا پلیس‌ راه لاریجان و بالعکس اجرا خواهد شد.

اعمال محدودیت در محور فشم

رئیس پلیس راه راهور فراجا درباره اجرای محدودیت ترافیکی در محور فشم اظهار کرد: جمعه (۳۰ مردادماه) تردد خودروها از محدوده پل حاجی‌آباد، ابتدای پیچ آریانا، به سمت خروجی فشم از ساعت ۱۷ تا ۲۰ به‌صورت یک‌طرفه مدیریت خواهد شد.

کرمی اسد از رانندگان درخواست کرد پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی مطلع شوند و با رعایت قوانین، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز و حفظ فاصله طولی، پلیس را در مدیریت ایمن ترددهای پایان هفته همراهی کنند. برچسب هااجرای محدودیت جاده چالوس کپی لینک لینک کپی شد




 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی
۱۳ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.